Eşinizle bir örnek giyinmekten hoşlanır mısınız?

Genelde sureklı aynı renk gıyınmeyı sevmem hatta esım der ıkız gıbı mı gezıcez dıye. Ama tarz bakımından aynı olmak ısterım en azından.

genelde beraberken aynı tarz giyeriz yani ben topuklu giymiş takmış takıştırmışken o yanımda eşorfmanla olmaz...aynışekilde bende ..
bunun dışında bazı ortak kıyafetlerimiz var aynı unisex ayakkabılar yada LOST dizisi t-shirtleri yada bi kaç unisex kıyafetler
ama en çok tarz uyumu...çok dikkat ederiz

biz esimle hic denk gelmedik ama 14 subatta nisanimiz var kuzenimizin ben bordokirmizi kiyafet giyicem esimde ya bordo gömlek yada kravat takicaz cok asiri olmasada azda olsa uyumlu olmaya calisicaz ilk defa :)
ama yarin kizkardesimin sevgilisi ve ailesi gelicekler bizimkilerle ilk defa tanismaya ve ikiside bej rengi pantalonla siyah gömlek giyicekler ve eminimki cok uyumlu olucaklar yerim ben onlari ya sabahi zor edicem heyecandan :)

Ben ikiz gibi olmayı sevmiyorum ama kombin güzel oluyor.Mesela ben turkuaz bir tuvalet giyersem eşim de aynı tonlarda kravat mendil kullanır ve bence hoş olur.

pazar günü sevgilimin ailesi ailemle tanismaya geldi anlastik pej pantalon ve siyah gömlek giydik ikimizde
14subatdada esimin kuzeninin nisani var cok fazla olmasada ben bordo elbise giyicem askimda bordo kravat takicak :asigim:
ablamda bordo elbise enisdemde bordo kravat azda olsa uyumlu olucagimizi düsünüyorum :)

gir gir sen
geçen gün oğluşumla aynı giyindik :roflol:
özellikle yaptığım bişi diildi ama hoşuma getti
tabi bu alışkanlık haline gelmezşakkıdı

ben severim ama eşim sevmez.
birgün sinemaya gitcez,ben ona kıyafet ayarlamayı unutmuşum oda sabah kendi bulduklarını giymiş gitmiş.
bende onun ne giydiğinden habersiz giyndim
sinema önünde buluşunca ikiz gibi olduk:))
mavi aynı renk taşlanmış kot
kırmızı bady beyaz nike şapka beyaz spor ayakkabılarımız.::))

bizde dışarı çıkarken renk olarak aynı giyinmeye çalışırız. ikimizde çok severiz uyumlu giyinmeyi.
mesela kot üzerine siyah body ikimizde olur. birörnek kıyafetimiz yok ama almayı düşünüyoruz. özel bir gecede kıyafet uyumuna dikkat ederiz.

aynı gıyınmem de mesela spor ayakkabılarımız aynı olsa rahatsızlık duymam

Ben çok severim uyumlu olmayı,bu çevreye bi mesaj oluyo,-bakın biz çok uyumluyuz- :)
Ama malesef örnek kıyafet bulamıyorum pek.Bedenler çok farklı olunca :)
Ama eşimin hakş yeşili montu vardı,ben de gittim aynı renk ve tarzda .Onu beraber giyiyoruz.
Berelerimiz var aynı,beraber takıyoruz.
Ben çok zevk alıyorum ,gerek örnek giyinmek ten,gerekse uyumlu giyinmekten...

evet bencede cok guzel esımle aynı seylerı gıymek.onun kıyafetlerını ben belırledıgım ıcın bunu ayarlamak daha kolay oluyor.

biz bi kere giydik bi örnek bidaha mı asla :)ama özel günlerde bende dikkat ederim uyumlu olmaya ölede olması gerekio zaten kanımca :)

biz bi kere giydik bi örnek bidaha mı asla :)ama özel günlerde bende dikkat ederim uyumlu olmaya ölede olması gerekio zaten kanımca :)

kaydirigubbakcemile3 Niçin fatolina?
İkiz mi sandınlar,halbuki o ak sen karakızşakkıdı

Eşimle öyle alakasız bir tarzımız var ki,onu çimen yeşili lağımcı çizmelerle ya da burnu sivricene kovboy çizmeleriyle düşündüm de bir an:roflol:

renklerde uyum olması benimde eşiminde hoşuna gider ama bir örnek giyinmek ne o kızılay giydirmiş gibi en yakın arkadaşımla bile giymem.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…