Eşinizle bir örnek giyinmekten hoşlanır mısınız?

Ne kadar hoş bir tevafuk..

.

Son düzenleme:

::smiley-cool: Canım ben de çok isterdim hep kızım olsun da böyle şıkıdım şıkıdım giyinip süslenip gezelim diye,dileğim gerçekleşti..Kızımla bazen tepeden tırnağa aynı renk giyiniyoruz (ben giydiriyorum tabi daha minik olduğu için oh şimdi yaz da geldi,güeş gözlüklerimiz bile takım..Arkadaşlar çok gülüyor,hoşlanıyorlar bu duruma..Eşim de bir yere çıkacağımız zaman artık iki misli bekliyor,'Hıh bir de minik kontes teşrif etti yuvamıza,sabaha kadar ancak çıkarız artık,süslenin bakalım ballar'' diye takılıyor bize..İnşallah sana da nasip olur...:icecream:

Son düzenleme:
bizde özellikle giyinelim günlük hayatımızda demeyiz..
şans eseri denk gelebiliyor ama aynı renkteki kıyafetleri giydiğimiz..
ama akşam herhangi özel bir yere gideceksek bende dikkat edenlerdenim.süprizzzzz

Bayanlar,ingilizcede bunun karşılığı 'Partnerlook'..(Merak edip,nette bakacak olanlar için yazdım) Öncüleri de Beckham çifti sayılabilir Türkiye'de de Pınar Altuğ-Yağmur Atacan çifti uyumlu giyinmeye dikkat ediyor,Bir de Safiye Soyman ve Faik Öztürk var tabi Çok alemler ya Hu..

İlgilenen arkadaşlar http://www.flickr.com/search/?q=partnerlook&w=all&s=int adresinde konuya dair çok güzel -bazıları da çok komik- resimler var...Bakarsanız yorumlarınızı beklerim

bizde bir giymekten hoşlanırız örneğin ikimizde açık mavı bi gömlek aldık altımızada siyah pantolon giyiyoruz o şekilde işe gidiyoruz çok hoşumuza gidiyo açıkcası o yeşil gömlek giydiğinde bende yeşil badimi giyiorum güzel oluyo zevklerimiz uyuşur ve böyle dolaşmaktan büyük keyif alırız

eşimle beraber dışarı çıkacağımız zamanlarda renklerin uyumlu olmasına dikkat ederim,ama aynı renk olsun istemem.
özel günlerde ise, kravatını mutlaka elbiseme uydururum.

Biz de nişanlımla çok severiz.Genelde evden çıkmadan ne tarz giyindiğimizi sorarız.Aynı model ayakkabı giymek özellikle ikimizin de hoşuna gidiyo

Artistik patinajda buz dansı bölümlerinde çok onem tasiyan bir husustur bu kızlar Bir örnek olmak benim de hoşuma gitmiyor pek,fabrikasyon ürün gibi,zaten bunu yapabilmek için çiftlerin hemcins olması gerekiyor Ama en azından tarz ve renk açısından birkaç noktada buluşmak;birimizin klasik pantolon,yüksek topuklu ayakkabı,diğerimizin sweatshirt ,şort ve spor ayakkabı giymesinden yeğdir..

aynı tarz giyinmeyi ruh uyuşması olarak görmesem de bende seviyorum uyumlu giyinmeyi

evet ikimizde çok severiz. büyük bi zevk alıyoruz bu durumdan. ama şllada öyle olacak bişey yok yani.

bayılırım desem :teytey:

çok hoşuma gider..geçenlerde ikimizde aynı renk kot aynı renk tişörtlerle dışarı çıktık ikimiz de sarıyız :dance: elele tutuşmasak ikiz sanacaklardı sırnaşık şey

kaybolursak geri getirsinler birbirimize diye :sm_cool:

Bence çok komik duruyor :roflol: 3-4 yaşında ikiz çocukları aynı giydirirsin ya öyle bir görüntü veriyor.Aynı ayakkabı , aynı kıyafetler aynı şapka biz çok uyumluyuz imajı Hele birde spor kıyafet içinde gördüm geçen gün piknikte sağolsunlar pikniğimizin şen kahkahalarla geçmesini sağla çift :) Ama yinede söylüyorum bu benim kendi fikrimdira.s

Bu konu bizim ailede önemlidir.Esim suanki meslegini yapmasa kesin moda diyaznere üzerine dünyaca ünlü biri olurdu.şakkıdıUyumlu giyiniriz bir yere gittikmi ayni tarz giyiniriz sporsa spor,klasik takim elbise ise yine ona uygun.Ben ve oglum özel yere gidecegimizde kesin esimin önerilerine önem veririz.

Bir örnek degilde ben spor giyinirsem oda spor takiliyor....onda takim elbise bende kot :) hos durmuyoruz yan yana gelince:)

Ben hiç hoşlanmam böyle şeylerden..:1closedeyes:
Yapabileceğim en ileri kombin,özel günlerde kravatıyla elbisemi uydurmaktır ama artık onun da suyu çıktı..

ben eşimle bir örnek giyinmeye bayılıyorum bir şekilde hallediyorum renk uyumuna çok önem veriyorum ama illa renk uymazsa mutlaka o spor giyiiyosa bende spor giyiniyorum o klasik giyiniyosa ona uyuyorum evlenmeden öncede böyle düğünlere falan giderdik birbirine uyumlu bir çiftin kapıdan girdiğini gördüğümde çok imrenirdim evlendikten sonrada buna uyuyorum başlarda eşim istemiyordu ne o ikiz gibi diye gittiğimiz her yerde takdir toplayınca oda hoşuna gitmeye başladı bazen hani bakim sen ne giyiyon diyo herkesin zevki frklıdır tabi aama eşimle uygun giyinmek bana büyük bir mutluluk veriiyor ama yanlış anlaşılmasın aynı model giyinmiyorum sadece renk uyumu sağlıyorum mesela bayramda ben kahverengi etek içime kahve rengi badi üstümede krem bir hırka giydim eşimde kahverengi pantolon kahverengi gömlek üstünede v yakalı krem rengi kazak ama normal de de desen uymaz ama renk mutlaka uydururum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…