- 23 Eylül 2016
- 9.782
- 34.255
- 548
İzmitŞehir neresi? İle göre de farkedecektir ücret. Eğer İstanbul içinse temizlik çocuk için 1200 az bir rakam
Hiç sıkmayın canınızı, herşey insanlar için.Merhaba bu aralar maddi sıkıntı içindeyiz. Eşime destek olmak için bakıcılık yaptım. Şimdi yeni bir iş buldum ev işleri ve bebek bakımı için bir ailenin evine gideceğim daha önce bu şekilde hiç çalişmadım içimde bir sıkıntı var hüzün var. Ama çalışmak zorundayım siz olsaydınız? Not: Haftanın 5 tam günü temizlik,yemek, bebek bakımı bir süre anne evde olacak sonra annenin iş yerinde devam edilecek. Anne ile alışverişe, spora hastaneye vs. gidilecek. İstenilenler bunlar ücret ne kadar olmalı?
Çok teşekkür ederim. Eşim için değer çalışmasam bile biliyorum ki bizi kimseye muhtaç etmez. Ama onun çırpınışı geçmişte yaptığı hatalarını söyleyip kendini suçlaması uykularımı kaçırıyor duyarsız kalıp keyfime bakamıyorumHiç sıkmayın canınızı, herşey insanlar için.
Eşiniz çalışmanızın kıymetini bilecek insan evladı biriyse ona yardım etmek için sırtınızda odun taşımaya bile gocunmayın, önemli olan alınteriyle para kazanmak, alınteriyle edeple dürüstçe çalışılan hiçbir işin ayıbı olmaz.
Eşim zor duruma düşse onun için taş bile taşırım.
Canım bende çalışırdım.insan namusuyla çalıştıktan sonra her işi yapar.benim annemde çok çalıştı bizim için.temizliğede çok gitti.allah ondan razı olsun.şimdi gayette rahat durumları iyi şükür.seninde geçer inşallah sıkıntıların.Fazlası ile hakediyor
İnşallah geçecek biliyorum sadece zaman ve azim lazım bana.Canım bende çalışırdım.insan namusuyla çalıştıktan sonra her işi yapar.benim annemde çok çalıştı bizim için.temizliğede çok gitti.allah ondan razı olsun.şimdi gayette rahat durumları iyi şükür.seninde geçer inşallah sıkıntıların.
3 aylıkBelli ki öncelerde maddi durumunuz çok iyiydi , bu yüzden endiselisiniz, karisiksiniz.
Yapacağınız iş alın teri. Helaliyle para kazanmak çok kıymetlidir. Hayat arkadaşları sırt sırta verecek, daha ne olsun.
Yalnız hem temizlik hem çocuk bakımı isteyenleri anlamıyorum. Çocukla tam anlamıyla , sağlıklı bir şekilde ilgilenmez ki o zaman.
15 günde bir genel temizlik için birini cagirmali. Belki günlük toplama v.s yapabilirsiniz.
Hemde onunla birlikte her yere gideceksiniz . Enerji ister bu şekilde.
Kaç yaşında çocuk ?
Helal olsun size hemde hamile halinizle yapiyorsunuzCanım bende ev işinde çalışıyorum sadece çocuk bakmıyorum.Kendi evim gibi bütün herşeyini ben yapıyorum ve severekte yapıyorum inşallah karşına iyi aile çıkar benimde son 20 günüm kaldı doğum iznine çıkıcam
tsbiki calısırım esım hakeden adamsa pazarda onla ac kalmamak icin limon satarım.ücret yüksek olur ev işi bakıcılık cift maas ederMerhaba bu aralar maddi sıkıntı içindeyiz. Eşime destek olmak için bakıcılık yaptım. Şimdi yeni bir iş buldum ev işleri ve bebek bakımı için bir ailenin evine gideceğim daha önce bu şekilde hiç çalişmadım içimde bir sıkıntı var hüzün var. Ama çalışmak zorundayım siz olsaydınız? Not: Haftanın 5 tam günü temizlik,yemek, bebek bakımı bir süre anne evde olacak sonra annenin iş yerinde devam edilecek. Anne ile alışverişe, spora hastaneye vs. gidilecek. İstenilenler bunlar ücret ne kadar olmalı?
canım benım çalışmak ayıp degil tabikiii helede hak eden kocaya
Alışkın olmadığım dan galiba düşüncelerim. Ücret konusunda fikrim yok yüz yüze görüşme olunca anlayacağım niyetlerinicanım benım çalışmak ayıp degil tabikiii helede hak eden kocaya
benım evimdede bir teyzemiz var her akşam allah razı olsun diyorum giderken çünkü benım hayatımı kolaylaştırıyor ,
valla sunu söyleyim nasıl memnun edecegımı bilmiyorum çünkü memnunum kadından
sadece evde birde pazar işimizi yapıyor ,
gelelim alacagın para çok az erkek kardeşim ist maltepede bebişimiz oldu kapıcının karısına bakması için söylemişler 1300 tl siğorta ve sadece bebek bakımı başka hiç bir iş yapamaz benm karım demiş adam ,
sen rakamı biraz arttır çok az ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?