Eşinizle destek için ev yardımcısı olur musunuz?

Meslegim var. Cocuk olunca cok kucuk biraz buyuyunce calisirim dedim. O ara pek de ihtiyacim olmadigi halde keske bi cocuk bulsam da baksam katkim olur diye dusundum. Icraata gecemedim ama istedim :)
Ha bi sirkette bi kres de calismissin ha bi bebege bakmissiniz. Aslinda herkes birbirine hizmet ediyor. Ornek bebegine bakacaginiz kisi avukatsa sizde ondan avukatlik hizmeti alabilirsiniz gunun birinde. Bence hic gocunmadan severek gurur duyarak yapin.

Şehir neresi? İle göre de farkedecektir ücret. Eğer İstanbul içinse temizlik çocuk için 1200 az bir rakam

Sadece bebek bakımı yada sadece ev bakımı daha iyi olur bence.Hem çocuk , hem ev çok yorulursunuz aldığınız para yetmez bu yorgunluğa birde kendi evinizin işi yazık size çok yıpranırsınız.Bende Eşime destek için çalışırım ama dediğim gibi sadece tek işte, iki iş birde kendi evimin işi çok ağır gelirdi gücüm yetmez di.Allah kolaylık versin canım.

benim arkadasim Bursa`da baktiriyor bebegine ve bebek bakimi disinda hicbisey yapmiyor bakicisi.
sadece kizla ilgileniyor oyuncaklarini toplayip bi kap yemek yapiyor bebek icin o kadar,aldigi para 1000+ sigorta.
masallah yemege temizlige kadar sizden bekleyecek anne,ustune bide spora vs. gideceksiniz,en az 1500den kapi acin,bu kadar yuklendiginiz sorumluluga degsin.
ama baktiniz bu size agir gelicek simdiden acik acik soyleyin anneye,ben bu kadar isin arasinda cocukla kaliteli ilgilenebiliyor miyim bilmiyorum diyin,sartlarinizi bastan net konusun.
bence sizden yemek beklemesi gercekten sacmalik mesela..
hani sil supur anlarim,evde bebek var temiz olsun ortalik ama yemek nedir,onun bulasigi vs..
utu filan kabul etmeyin bence,gercekten cocukla ilgilenemezsiniz.

hic uzulmeyin,dusmez kalkmaz bi Allah,Rabbim insani yasliliginda bunaltip calismaya mecbur birakmasin,ele bakim coluk cocuga muhtac etmesin.
gencken calismak iyidir,yapacaginiz iste guzel bir is..insanlar evlatlarini emanet edecek birini bulmak icin cirpiniyorlar.

Hiç sıkmayın canınızı, herşey insanlar için.
Eşiniz çalışmanızın kıymetini bilecek insan evladı biriyse ona yardım etmek için sırtınızda odun taşımaya bile gocunmayın, önemli olan alınteriyle para kazanmak, alınteriyle edeple dürüstçe çalışılan hiçbir işin ayıbı olmaz.

Eşim zor duruma düşse onun için taş bile taşırım.

Şöyle soyleyim çoğu çalışanin bütün günü bu tarz tempoyla geciyor çok iyi bir mevki değilseniz mudur falan gibi yeri geliyor ofiste temizlik de yapıyorsunuz demek istediğim kafanızı yormaniza gerek yok normal bir durum bu.ben bayanların sadece zor durumda değil her zaman çalışması taraftarıyim

Çok teşekkür ederim. Eşim için değer çalışmasam bile biliyorum ki bizi kimseye muhtaç etmez. Ama onun çırpınışı geçmişte yaptığı hatalarını söyleyip kendini suçlaması uykularımı kaçırıyor duyarsız kalıp keyfime bakamıyorum

Fazlası ile hakediyor
Canım bende çalışırdım.insan namusuyla çalıştıktan sonra her işi yapar.benim annemde çok çalıştı bizim için.temizliğede çok gitti.allah ondan razı olsun.şimdi gayette rahat durumları iyi şükür.seninde geçer inşallah sıkıntıların.

İnşallah geçecek biliyorum sadece zaman ve azim lazım bana.

Canım bende ev işinde çalışıyorum sadece çocuk bakmıyorum.Kendi evim gibi bütün herşeyini ben yapıyorum ve severekte yapıyorum inşallah karşına iyi aile çıkar benimde son 20 günüm kaldı doğum iznine çıkıcam

Belli ki öncelerde maddi durumunuz çok iyiydi , bu yüzden endiselisiniz, karisiksiniz.

Yapacağınız iş alın teri. Helaliyle para kazanmak çok kıymetlidir. Hayat arkadaşları sırt sırta verecek, daha ne olsun.

Yalnız hem temizlik hem çocuk bakımı isteyenleri anlamıyorum. Çocukla tam anlamıyla , sağlıklı bir şekilde ilgilenmez ki o zaman.

15 günde bir genel temizlik için birini cagirmali. Belki günlük toplama v.s yapabilirsiniz.
Hemde onunla birlikte her yere gideceksiniz . Enerji ister bu şekilde.

Kaç yaşında çocuk ?

3 aylık

Helal olsun size hemde hamile halinizle yapiyorsunuz

tsbiki calısırım esım hakeden adamsa pazarda onla ac kalmamak icin limon satarım.ücret yüksek olur ev işi bakıcılık cift maas eder

Benim ablam bu işi yaptı.
Yine bulsa yapacak.
Hepsi üniversite okuyan kızı için.
Tek başına büyütüyor.

Kolay bir iş değil ama hayatın kendisi kolay değil.

Bu fedakarlığı hakeden bir eşe sahip değilim.
Öğretmenim.

Yine bile yapardım ben şu halimle. Eşim için falan değil..
Kendim için, hayata tutunmak için..

Bu arada maaş çok vermiyorlar.
Ama Sarıyer gibi yerlerde 2500 e kadar veren ilanlar buldum.
Normalde ortalama 1500 veren olur ancak.
Maalesef...

canım benım çalışmak ayıp degil tabikiii helede hak eden kocaya

benım evimdede bir teyzemiz var her akşam allah razı olsun diyorum giderken çünkü benım hayatımı kolaylaştırıyor ,
valla sunu söyleyim nasıl memnun edecegımı bilmiyorum çünkü memnunum kadından
sadece evde birde pazar işimizi yapıyor ,

gelelim alacagın para çok az erkek kardeşim ist maltepede bebişimiz oldu kapıcının karısına bakması için söylemişler 1300 tl siğorta ve sadece bebek bakımı başka hiç bir iş yapamaz benm karım demiş adam ,

sen rakamı biraz arttır çok az ,

Alışkın olmadığım dan galiba düşüncelerim. Ücret konusunda fikrim yok yüz yüze görüşme olunca anlayacağım niyetlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…