Çok teşekkür ederim.Sizin o zaman ki iyi niyetinizi ve çabanızı çok takdir etmiştim. İnşallah yanlış kişilere emanet etmemiştir çocuğu.
Sizin için de hayırlısı olsun İnşallah. KK da takdir ettiğim insanlar içindesiniz
Merhaba bu aralar maddi sıkıntı içindeyiz. Eşime destek olmak için bakıcılık yaptım. Şimdi yeni bir iş buldum ev işleri ve bebek bakımı için bir ailenin evine gideceğim daha önce bu şekilde hiç çalişmadım içimde bir sıkıntı var hüzün var. Ama çalışmak zorundayım siz olsaydınız? Not: Haftanın 5 tam günü temizlik,yemek, bebek bakımı bir süre anne evde olacak sonra annenin iş yerinde devam edilecek. Anne ile alışverişe, spora hastaneye vs. gidilecek. İstenilenler bunlar ücret ne kadar olmalı?
Dışarı işi konusunda sonuçta sizin çalışma saatleriniz dahilinde olacak dendi. Bakalım pazartesi görüşeceğiz tekrarMaşallah her şeyi istemişler ücretinizi yüksek tutun.
Ben yapamazdım büyük konuşmayayım iş normal bir iş küçümsediğimden değil, başkasının ev temizliğini yapacak kadar becerikli değilim. Kendinize güveniyorsanız yaparsınız ama ücretiniz bakıcılık+ev yardımcılığı şeklinde yüksek olsun. Dışarı işi de vermişler her lüksün bir bedeli vardır.
Bu ücreti ben hayatta dile getirememZor durumda kalmaktansa yaparim bende her isi. Namusunla yaptigin her is kutsaldir bence.
Ekstrasi cok. Ev temizliği, cocuk bakimi dışında canta gibi pesine takiyor seni. 2000 den asagi olmaz.
Geçmiş yıllarda daha güzel işlerde çalışan bilirdim. Eşim hep ihtiyaç yok dedi kıskançlık yaptı ama şimdi ne oldu? Ona da üzülüyorum ama yapacak bir şey yokGiderdim bugün eşim izin verse düşünmem giderdim
Hayır sigorta yokNeden yapılmasın ne güzel iş. Hayırlı olsun şimdiden.
Fakat 1500ün altı olmaz diyorum. Asgari ücret 1300 değil mi zaten, sigortanızı yapacaklar mı?
Kimin ne olacagi hic belli olmaz canim.Yapabileceğime inanıyorum. Derler ya Allah gördüğünden geri koymasın. Düşmüş gibiyim ağır geliyor
O işlerde izin hafta içi oluyor çocuğumla eşimle ancak hafta sonu ilgilenen bilirimBende yardimci olmak icin yapardım baska alternatifim yoksa.
Merak ettim bu kadar fazla ise ne kadar ucret verecekler? 1500 2000 arasi olmasi gerek. Eger daha azını soyledilerse bu iste yipratmayin bence kendinizi bir de kendi yuvaniz var sonuçta. Kariyerlik ya da marketlerde reyon duzenleyicisi vs gibi islerde yapabilirsiniz aslında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?