Eşinizle destek için ev yardımcısı olur musunuz?

Çok teşekkür ederim.

anlıyorum, anlamaya çalışıyorum sizi. insana zor gelir belki ama inanın laf olsun diye söylemiyorum. eşiniz hakediyorsa hiiiç düşünmeyin. ne varmış ki bunda. benim gözümde çocuk bakmak en kutsal iş inanın. temizlik te yapılır, hiç gücünüze gidecek bir şey yok. güvenilir yerse, alnınızın teriyle kazanacaksanız üzülecek hiçbir şey yok.
hem hepimiz birilerine hizmet ediyoruz. siz temizlik yapıyorsunuz, öbürü adamın çayını, kahvesini yapıyor, birisi takvimini ayarlıyor, birisi adam daha çok kazansın diye iş takip ediyor. rahat olun, geniş olun. Allah a şükür. gücünüz kuvvetiniz yerinde. kimseye el açmadan şerefinizle kendi eviniz için kazanacaksınız.

İnşallah ailedekiler iyi insanlardır. En önemlisi bu. Eğer öyleyse aile gibi olursunuz zaten. Benim anneannemin bakımından sorumlu bayanı o kadar çok seviyoruz ki, ailemizin bir üyesi gibi. Ablam gibi teyzem gibi. İzin günlerinde bile konuşuruz. Arada annemlere gidemeyince özlerim göremediğimde. Kararınız ne yönde olursa olsun size mutluluk getirsin dilerim ki.

Masa başı çalışanlar da para kazanmak için çalışıyor siz de... Hakederek para kazandıktan sonra bakıcılık da bir bankacılık da benim gözümde.

Ben eşim için yapardım zor durumdaysa eğer aranızda ki bağa bakar helal kazandıktan sonra yaptğın işin önemi yok çiftler birbirlerinin arkasında değil yanında olmalıdır

Zor durumda kalmaktansa yaparim bende her isi. Namusunla yaptigin her is kutsaldir bence.

Ekstrasi cok. Ev temizliği, cocuk bakimi dışında canta gibi pesine takiyor seni. 2000 den asagi olmaz.

Maşallah her şeyi istemişler ücretinizi yüksek tutun.
Ben yapamazdım büyük konuşmayayım iş normal bir iş küçümsediğimden değil, başkasının ev temizliğini yapacak kadar becerikli değilim. Kendinize güveniyorsanız yaparsınız ama ücretiniz bakıcılık+ev yardımcılığı şeklinde yüksek olsun. Dışarı işi de vermişler her lüksün bir bedeli vardır.

Bazi hanimlar esiniz icin degerse demiş de es ile ne ilgisi var calismanin onu anlamadim. Ben calisirken es icin calismiyodum ki. Ona deger mi degmez mi hic dusunmedim bile

Dışarı işi konusunda sonuçta sizin çalışma saatleriniz dahilinde olacak dendi. Bakalım pazartesi görüşeceğiz tekrar

Zor durumda kalmaktansa yaparim bende her isi. Namusunla yaptigin her is kutsaldir bence.

Ekstrasi cok. Ev temizliği, cocuk bakimi dışında canta gibi pesine takiyor seni. 2000 den asagi olmaz.
Bu ücreti ben hayatta dile getiremem

Giderdim bugün eşim izin verse düşünmem giderdim
Geçmiş yıllarda daha güzel işlerde çalışan bilirdim. Eşim hep ihtiyaç yok dedi kıskançlık yaptı ama şimdi ne oldu? Ona da üzülüyorum ama yapacak bir şey yok

Tam zamanlı bu iş sadece temizliğin birgününe enaz 100lira alıyor insanlar. Baya iyi bir maaş vermesi lazım size heryerde yanında olacaksınız çünkü.

Neden yapılmasın ne güzel iş. Hayırlı olsun şimdiden.

Fakat 1500ün altı olmaz diyorum. Asgari ücret 1300 değil mi zaten, sigortanızı yapacaklar mı?

Bende yardimci olmak icin yapardım baska alternatifim yoksa.
Merak ettim bu kadar fazla ise ne kadar ucret verecekler? 1500 2000 arasi olmasi gerek. Eger daha azını soyledilerse bu iste yipratmayin bence kendinizi bir de kendi yuvaniz var sonuçta. Kariyerlik ya da marketlerde reyon duzenleyicisi vs gibi islerde yapabilirsiniz aslında?

Yapabileceğime inanıyorum. Derler ya Allah gördüğünden geri koymasın. Düşmüş gibiyim ağır geliyor
Kimin ne olacagi hic belli olmaz canim.
Dusmus gibi degilsin sen kimseden sadaka istemiyorsun dilenmiyorsun.
Bakarsin eger yapamayacagina karar verirsen baska is bakarsin.

Istanbulda yasiyorsan 1500 tlden az asla kabul etme. Bu fiyata pkadar isi cocuk bakmaya yapiyorlar bide hafta sonlarida calismiyorlar. Sigorta yapacaksa 1300 tl. Azini kabul etme gucu yeterse yabanci kadinlardan bulur 600 700 dolar aliyor onlar

O işlerde izin hafta içi oluyor çocuğumla eşimle ancak hafta sonu ilgilenen bilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…