Eşinizle en fazla ne kadar küs kaldınız? Daha ne kadar beklemeli Haklıyım siddet hakaret var ama konusmayan o ???

Pardon hangi yuva? Cocuklarin bunlara sahit olmadigina mi inaniyorsunuz? Hayatlariniza ne kadar az kiymet veridginizin farkinda bile degilsiniz
ahh ahh aslında şaka yapıyorum demek isterdim ama kara mizaha giriyor benim ki..
Bakıyorum her eğitim seviyesinden ekonomik sınıftan kadın psikolojik ya da ekonomik şiddeti benimsemiş belki bu şekilde nasıl kötü durduğunu anlarlar diye düşündüm.

Kalpden gidiyordum ya kiz

Tokat yeri: Yanak Tokat sesi: Şak = 4 gün küs

Tokat yeri: Yanak Tokat sesi: Şırankk = 7 gün küs

Tokat yeri: Kulak Tokat sesi: Çınlamalı = 13 gün küs

Tokat yeri: Kulak Tokat sesi: Kulak zarı patlatmalı = 26 gün küs

Tokat yeri: Popo Tokat sesi: Şlak = 2 gün küs

Tokat yeri: Popo Tokat sesi: Şak-şırankk = 3 gün küs

Ocak ayında listeler güncellenecek; e-tokat uygulamasını indirip oradan takip edebilir ya da www.birtokatattibeyimekustum.gov.tr'den bakabilirsiniz.

Sana gülerken doğuracam bi gün be kadın.

Yalnız
Tokat yeri: Popo Tokat sesi: Şlak = 2 gün küs

Tokat yeri: Popo Tokat sesi: Şak-şırankk = 3 gün küs
bu ikisi onların arasında belki küsmeyi gerektirmeyecek bir durum
Emeğinize sağlık bu arada..

Sadece tokat değil şu an size psikolojik şiddette yapıyor farkında değilsiniz. Sizi küs kalıp küfür ederek kötü hissettiriyor bu kötü duygu için barışmak istiyorsunuz bitmesini istediğiniz için. Peki barıştığınızda bu tokat için yine kendinizi kötü hissetmeyecek misiniz?

Bizim ne kadar küs kaldigimizi öğrenip kiyaslamak mi sence olay?
Şiddet varmış küs kalmasa nolur
Ömrü billah küs kalsa ayrı yatsa nolur

Bu şiddet olayını normalleştirmissiniz, ilk seferde gidecektiniz defalarca değil..

Eminim size ilk vuruşu değildir. Bu pasif tavrınız yüzünden sonda olmayacak belliki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…