- 28 Mart 2020
- 21.803
- En iyi cevaplar
- 1
- 66.689
- 598
İroniPardon hangi yuva? Cocuklarin bunlara sahit olmadigina mi inaniyorsunuz? Hayatlariniza ne kadar az kiymet veridginizin farkinda bile degilsiniz
Başka konudan şaka yapıyo o ironi kız sakin olPardon hangi yuva? Cocuklarin bunlara sahit olmadigina mi inaniyorsunuz? Hayatlariniza ne kadar az kiymet veridginizin farkinda bile degilsiniz
ahh ahh aslında şaka yapıyorum demek isterdim ama kara mizaha giriyor benim ki..Pardon hangi yuva? Cocuklarin bunlara sahit olmadigina mi inaniyorsunuz? Hayatlariniza ne kadar az kiymet veridginizin farkinda bile degilsiniz
Uzmanlar öyle belirlemiş ideal süreyi.Mesela neden 6 hafta 4 gün
İroni de bana inanırım ben öyle de salagim çünküUzmanlar öyle belirlemiş ideal süreyi.
ahh ahh aslında şaka yapıyorum demek isterdim ama kara mizaha giriyor benim ki..
Bakıyorum her eğitim seviyesinden ekonomik sınıftan kadın psikolojik ya da ekonomik şiddeti benimsemiş belki bu şekilde nasıl kötü durduğunu anlarlar diye düşündüm.
Bu lohusa bunu alın burdan.Başka ne diyeyim...
Sana gülerken doğuracam bi gün be kadın.Tokat yeri: Yanak Tokat sesi: Şak = 4 gün küs
Tokat yeri: Yanak Tokat sesi: Şırankk = 7 gün küs
Tokat yeri: Kulak Tokat sesi: Çınlamalı = 13 gün küs
Tokat yeri: Kulak Tokat sesi: Kulak zarı patlatmalı = 26 gün küs
Tokat yeri: Popo Tokat sesi: Şlak = 2 gün küs
Tokat yeri: Popo Tokat sesi: Şak-şırankk = 3 gün küs
Ocak ayında listeler güncellenecek; e-tokat uygulamasını indirip oradan takip edebilir ya da www.birtokatattibeyimekustum.gov.tr'den bakabilirsiniz.
YalnızTokat yeri: Yanak Tokat sesi: Şak = 4 gün küs
Tokat yeri: Yanak Tokat sesi: Şırankk = 7 gün küs
Tokat yeri: Kulak Tokat sesi: Çınlamalı = 13 gün küs
Tokat yeri: Kulak Tokat sesi: Kulak zarı patlatmalı = 26 gün küs
Tokat yeri: Popo Tokat sesi: Şlak = 2 gün küs
Tokat yeri: Popo Tokat sesi: Şak-şırankk = 3 gün küs
Ocak ayında listeler güncellenecek; e-tokat uygulamasını indirip oradan takip edebilir ya da www.birtokatattibeyimekustum.gov.tr'den bakabilirsiniz.
Cnm yannız son adet tarihine göre hesaplaman lazım. 8 hafta 4 gün oluyor.6 hafta 4 gün ideal küs kalma süresi bence. Yemeğini önüne koymayarak ve donlarını yıkamayarak ders verebilirsiniz.
Benim kocamin ki altin büklü olmadiindan hic dayak yiyemedim şu ahir ömrümdeUslu bir şirin olursak birgün biz de görebilirizahdjdjfjfkf
Sadece tokat değil şu an size psikolojik şiddette yapıyor farkında değilsiniz. Sizi küs kalıp küfür ederek kötü hissettiriyor bu kötü duygu için barışmak istiyorsunuz bitmesini istediğiniz için. Peki barıştığınızda bu tokat için yine kendinizi kötü hissetmeyecek misiniz?Eşimle tartıştık tokat attığı için . Sonra kavga ettik ve durulduk derken hakaret etti sürekli vardır sinirlenince kulağı duymaz üzerine gidersem eli ayağı durmaz. Bu tartışmalar baya büyüdü ve yine konuşmayan o yok sayan o . 2 haftadır çocuklar konu olmadıkça konuşmuyoruz . 2 yabancı olduk. Böyle ağır kavgalarda ben dayanamaz giderdim alıştı sanırım ama ben de bunaldim beklemede mı kalmalıyım sizler ne kadar küs kalırsınız?
Bizim ne kadar küs kaldigimizi öğrenip kiyaslamak mi sence olay?Eşimle tartıştık tokat attığı için . Sonra kavga ettik ve durulduk derken hakaret etti sürekli vardır sinirlenince kulağı duymaz üzerine gidersem eli ayağı durmaz. Bu tartışmalar baya büyüdü ve yine konuşmayan o yok sayan o . 2 haftadır çocuklar konu olmadıkça konuşmuyoruz . 2 yabancı olduk. Böyle ağır kavgalarda ben dayanamaz giderdim alıştı sanırım ama ben de bunaldim beklemede mı kalmalıyım sizler ne kadar küs kalırsınız?
Bu şiddet olayını normalleştirmissiniz, ilk seferde gidecektiniz defalarca değil..Eşimle tartıştık tokat attığı için . Sonra kavga ettik ve durulduk derken hakaret etti sürekli vardır sinirlenince kulağı duymaz üzerine gidersem eli ayağı durmaz. Bu tartışmalar baya büyüdü ve yine konuşmayan o yok sayan o . 2 haftadır çocuklar konu olmadıkça konuşmuyoruz . 2 yabancı olduk. Böyle ağır kavgalarda ben dayanamaz giderdim alıştı sanırım ama ben de bunaldim beklemede mı kalmalıyım sizler ne kadar küs kalırsınız?
Eminim size ilk vuruşu değildir. Bu pasif tavrınız yüzünden sonda olmayacak bellikiEşimle tartıştık tokat attığı için . Sonra kavga ettik ve durulduk derken hakaret etti sürekli vardır sinirlenince kulağı duymaz üzerine gidersem eli ayağı durmaz. Bu tartışmalar baya büyüdü ve yine konuşmayan o yok sayan o . 2 haftadır çocuklar konu olmadıkça konuşmuyoruz . 2 yabancı olduk. Böyle ağır kavgalarda ben dayanamaz giderdim alıştı sanırım ama ben de bunaldim beklemede mı kalmalıyım sizler ne kadar küs kalırsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?