- 30 Kasım 2010
- 9.753
- 19.755
- 448
Ben bu durumun yasanmasina musaade etmem; degil kus kalmak. Bana vuran elini yediririm ben adamaEşimle tartıştık tokat attığı için . Sonra kavga ettik ve durulduk derken hakaret etti sürekli vardır sinirlenince kulağı duymaz üzerine gidersem eli ayağı durmaz. Bu tartışmalar baya büyüdü ve yine konuşmayan o yok sayan o . 2 haftadır çocuklar konu olmadıkça konuşmuyoruz . 2 yabancı olduk. Böyle ağır kavgalarda ben dayanamaz giderdim alıştı sanırım ama ben de bunaldim beklemede mı kalmalıyım sizler ne kadar küs kalırsınız?
O duyar kasıyor diye tabir ettiğiniz ama aslında öyle olmayan yorumlardan biride bana ait...neyine mi duyar kasılıyor??
ananemiz babanemize de vurmuşlar onlar ayrılmış mı???
böyle olacaksa herkes ayrılsın ohooo
size kalsa evlilik olmasın
evlilikte birileri alttan almalı, nerede kaldı evliliğin kutsallığı??!!!111
-bir önceki konudan çok donanımlıyım daha bilgilerim tazeyken kusayım hepsini istedim-
ps: ananeme de babaneme de şiddet uygulanmadı.
Canım sıkıldıkça açıp açıp gülüyorum şu mesaja puhahahahTokat yeri: Yanak Tokat sesi: Şak = 4 gün küs
Tokat yeri: Yanak Tokat sesi: Şırankk = 7 gün küs
Tokat yeri: Kulak Tokat sesi: Çınlamalı = 13 gün küs
Tokat yeri: Kulak Tokat sesi: Kulak zarı patlatmalı = 26 gün küs
Tokat yeri: Popo Tokat sesi: Şlak = 2 gün küs
Tokat yeri: Popo Tokat sesi: Şak-şırankk = 3 gün küs
Ocak ayında listeler güncellenecek; e-tokat uygulamasını indirip oradan takip edebilir ya da www.birtokatattibeyimekustum.gov.tr'den bakabilirsiniz.
Hortlatacagin konu bu muydu sirf merakimdan girdim baktimCanım sıkıldıkça açıp açıp gülüyorum şu mesaja puhahahah
Aa beğendiremedikHortlatacagin konu bu muydu sirf merakimdan girdim baktim
Yok begenmedim daha entrikali daha cazip bisi beklemistim bu olmamis.Aa beğendiremedik
Popolarda süre bi azalmış.Canım sıkıldıkça açıp açıp gülüyorum şu mesaja puhahahah
Git bi tokatta sen at belki barışırsiniz çivi çiviyi söker misali !Eşimle tartıştık tokat attığı için . Sonra kavga ettik ve durulduk derken hakaret etti sürekli vardır sinirlenince kulağı duymaz üzerine gidersem eli ayağı durmaz. Bu tartışmalar baya büyüdü ve yine konuşmayan o yok sayan o . 2 haftadır çocuklar konu olmadıkça konuşmuyoruz . 2 yabancı olduk. Böyle ağır kavgalarda ben dayanamaz giderdim alıştı sanırım ama ben de bunaldim beklemede mı kalmalıyım sizler ne kadar küs kalırsınız?
Adam tokat atıyor ve yine o konuşmuyor, bu nasıl bir mantık?Eşimle tartıştık tokat attığı için . Sonra kavga ettik ve durulduk derken hakaret etti sürekli vardır sinirlenince kulağı duymaz üzerine gidersem eli ayağı durmaz. Bu tartışmalar baya büyüdü ve yine konuşmayan o yok sayan o . 2 haftadır çocuklar konu olmadıkça konuşmuyoruz . 2 yabancı olduk. Böyle ağır kavgalarda ben dayanamaz giderdim alıştı sanırım ama ben de bunaldim beklemede mı kalmalıyım sizler ne kadar küs kalırsınız?
Popoya tokat gelince niye küs kaliyoruz romantik değil mi oTokat yeri: Yanak Tokat sesi: Şak = 4 gün küs
Tokat yeri: Yanak Tokat sesi: Şırankk = 7 gün küs
Tokat yeri: Kulak Tokat sesi: Çınlamalı = 13 gün küs
Tokat yeri: Kulak Tokat sesi: Kulak zarı patlatmalı = 26 gün küs
Tokat yeri: Popo Tokat sesi: Şlak = 2 gün küs
Tokat yeri: Popo Tokat sesi: Şak-şırankk = 3 gün küs
Ocak ayında listeler güncellenecek; e-tokat uygulamasını indirip oradan takip edebilir ya da www.birtokatattibeyimekustum.gov.tr'den bakabilirsiniz.
Güzel kardeşim ironiyi anlamıyor musun. Kısacası işi bosanmaya kadar götürmezsen devam ederÇoğu cevaptan hiç birşey anlamadım. Dalga geçilecek bir konu yok. Tabiki adım atmayı düşünmüyorum sizce ne kadar küs kalkınmalı ona nasıl ders vermeliyim gibi şeyler merak ettim. Ben bunları yazarken gülmüyorum dalga da geçmiyorum. Emziren bir anne olarak güzel düzgün yorumlar bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?