Eşinizle en fazla ne kadar küs kaldınız? Daha ne kadar beklemeli Haklıyım siddet hakaret var ama konusmayan o ???

Darp raporu aldiniz mi? Ben de bunu merak ettim

İlkel mağara kadını yorumumla konuya yorumumu katayım. Bana vuran adamın bırak benimle konuşmasını özür dilemesini beklemeyi, abilerime bir güzel dövdürürdüm, o evi de terk ederdim. Hala nasıl ders vermeliyim diyor, beyle

Eşim sesini yükselttiği zaman, ben sakin sakin derdimi anlatınca o da sakinler anında ve ses tonunu düşürür. Böylece hiç bağırmalı, küfürlü kavgamız olmadı. Ama olsaydı, hele ki tokatlı vs inanın barışalım diye beklemek yerine saçımın ucunu bile göstermezdim ona. Siz rutininiz olmuş gibi bahsediyorsunuz. Ne diyeyim? Akıl, fikir. En bolundan…

Ben bu durumun yasanmasina musaade etmem; degil kus kalmak. Bana vuran elini yediririm ben adama

O duyar kasıyor diye tabir ettiğiniz ama aslında öyle olmayan yorumlardan biride bana ait...
Evlilik ve ataerkillik hakkında ki düşüncelerim ilk paragrafınız da yazdıklarınız gibi mi? Tekrar okuyun bence.
Belki de annesinin şiddet gördüğü bir evin içinde büyümüş, çocukken birey olduğu kabul görmemiş birinin yetişkin olduğunda bu konuda algıları sizin bizim gibi olabilir mi?
Alay edip, gülmek, eşinin büllüğüne kadar yazmak doğru ve alkışlanacak bir şey
Ama konu sahibinin doğru bildiğinin aslında yanlış olduğunu, ne yaparsa yapsın şiddeti hak etmediğini söylemek duyar kasmak. Pesss

Çalışıyor musunuz? Malesef günümüzde boşananlar eğer iyi bir geliri yoksa, çocukları da varsa bu kadar kolay olmuyor kapı dışarı etmek. Daha dün bir velim sizinle aynı durumda olduğunu ağlayarak anlattı. Ailesine gidemiyor, maddiyatı el vermiyor. Çocuklar küçük. Çok üzüldüm. Allah yardımcınız olsun. İnşallah eşiniz değerinizi anlar, mumla arar sizi. Ne diyeyim..

Canım sıkıldıkça açıp açıp gülüyorum şu mesaja puhahahah

Git bi tokatta sen at belki barışırsiniz çivi çiviyi söker misali !

Adam tokat atıyor ve yine o konuşmuyor, bu nasıl bir mantık?

Bizde şiddet, hakaret olmaz; bazen tartışma olur, küslükler de birkaç saat sürer en fazla...

Popoya tokat gelince niye küs kaliyoruz romantik değil mi o

Güzel kardeşim ironiyi anlamıyor musun. Kısacası işi bosanmaya kadar götürmezsen devam eder

Erkeğin küsmesi ne kadar banel, tabi mesele tokat ,tokat atan biri ile barışmak, barışmak için çabalamak,bariştin diyelim tekrar haberler de ölüm haberleri alırız.
Erkeğin küsmesi nedir yaaaa,,,
Hem tokat yiyeceksin,Hem seni susturacak, sonrada sana küsecek, sende tekrar barişacaksin.Bacim sen ne yaşıyorsun acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…