- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.478
- 278
Ben hemen inanırım yaa ondan öyle diyorum kendime alık mi diyimAsyaaa valla kızacagim sana artık bu kacinci denk gelisim heryerde salağım demekten vazgeç
Bana şiddet uygulayan adamı boşayamasam bile kıyın kıyın özür beklemem, tek bir yarım ağız da olsa özür çıksın ağzından diye pusuya yatmam.Eşimle tartıştık tokat attığı için . Sonra kavga ettik ve durulduk derken hakaret etti sürekli vardır sinirlenince kulağı duymaz üzerine gidersem eli ayağı durmaz. Bu tartışmalar baya büyüdü ve yine konuşmayan o yok sayan o . 2 haftadır çocuklar konu olmadıkça konuşmuyoruz . 2 yabancı olduk. Böyle ağır kavgalarda ben dayanamaz giderdim alıştı sanırım ama ben de bunaldim beklemede mı kalmalıyım sizler ne kadar küs kalırsınız?
neyine mi duyar kasılıyor??
ananemiz babanemize de vurmuşlar onlar ayrılmış mı???
böyle olacaksa herkes ayrılsın ohooo
size kalsa evlilik olmasın
evlilikte birileri alttan almalı, nerede kaldı evliliğin kutsallığı??!!!111
-bir önceki konudan çok donanımlıyım daha bilgilerim tazeyken kusayım hepsini istedim-
ps: ananeme de babaneme de şiddet uygulanmadı.
Ayol yine hatları karıştırdım katip en son su eşiyle küsen hanımefendinin konusundaydim ağzım açık okuyordum yorumalari ne ara dayağa geldi mesele dedimBana şiddet uygulayan adamı boşayamasam bile kıyın kıyın özür beklemem, tek bir yarım ağız da olsa özür çıksın ağzından diye pusuya yatmam.
Ayol yine hatları karıştırdım katip en son su eşiyle küsen hanımefendinin konusundaydim ağzım açık okuyordum yorumalari ne ara dayağa geldi mesele dedim
Aynen yaa bu konuya da yorum yapmistim galiba yapmamışsam dayan varsa bosanirim kırmızı cizgim aldatma kirmizi cizgim 1 defa yapan bir daha yapar netportakal suyunu takip et, o diğer konu
Tokat kufur olmadi zaten olsa barişmamak uzere kuserdim. Bir kere affetmek her zaman yapa bilirsin demek. Ilkinde musade etmeseydin inan tekrarlamazdi.Eşimle tartıştık tokat attığı için . Sonra kavga ettik ve durulduk derken hakaret etti sürekli vardır sinirlenince kulağı duymaz üzerine gidersem eli ayağı durmaz. Bu tartışmalar baya büyüdü ve yine konuşmayan o yok sayan o . 2 haftadır çocuklar konu olmadıkça konuşmuyoruz . 2 yabancı olduk. Böyle ağır kavgalarda ben dayanamaz giderdim alıştı sanırım ama ben de bunaldim beklemede mı kalmalıyım sizler ne kadar küs kalırsınız?
Tavrini koymani bilmen gerekir. Boşan demiyoruz ama bazi sınırlari insanin ailesi bile aşmamali. Buna izin vermemeliyiz. Bizi biz yapan değerlerimizi belirleyen o sınırlar. Ikinci bir konu da küsmek gibi çocukca tavrilar sergilemeyin derim. Konuşarak herşeyin çozumu bulunurEşimle tartıştık tokat attığı için . Sonra kavga ettik ve durulduk derken hakaret etti sürekli vardır sinirlenince kulağı duymaz üzerine gidersem eli ayağı durmaz. Bu tartışmalar baya büyüdü ve yine konuşmayan o yok sayan o . 2 haftadır çocuklar konu olmadıkça konuşmuyoruz . 2 yabancı olduk. Böyle ağır kavgalarda ben dayanamaz giderdim alıştı sanırım ama ben de bunaldim beklemede mı kalmalıyım sizler ne kadar küs kalırsınız?
İşin çok zor valla. Şimdiye kadar dayağı yiyip üstüne özrünü sen dilemişsin. Ders almalık yanı kalmamış kocanın. Fena alışmış dayak atıp gönlünün alınmasına, şimdi trip atsan daha çok kızacak. Ya kapatıp ağzını oturacaksın yerine, ya da vınn turizm şu saatten sonra.Çoğu cevaptan hiç birşey anlamadım. Dalga geçilecek bir konu yok. Tabiki adım atmayı düşünmüyorum sizce ne kadar küs kalkınmalı ona nasıl ders vermeliyim gibi şeyler merak ettim. Ben bunları yazarken gülmüyorum dalga da geçmiyorum. Emziren bir anne olarak güzel düzgün yorumlar bekliyorum
Kocası, annesi hastanede yatıyor diye sevişmiyordu en son ama şu an ne durumdalar bilemiyorum. Sevişme de yok ki
O mevzu işte, kötü evliliğin yüzde 90 ı cinsellik. Toleransı yükseltiyor.Evet ona da dertlenip konu açmış.
Biz basit bir tartışma yaşasak elini tutasım gelmiyor, gıcık oluyorum adama.
Millet şöyle bir adamla sevişemiyor diye dertleniyor.
Sonra da kidinin dişmini kidin
Eşimle aramızda şiddet olmadığı için ve ufak tefek şeyler yüzünden tartıştığımız için en fazla 2-3 saat küs kalıyoruz. Ama sizin durum farklı, suçlu suçunu bilmeli. Böyle yüzsüzce hem suçlu hem güçlüyse sizde yüz vermeyin ne hali varsa görsünEşimle tartıştık tokat attığı için . Sonra kavga ettik ve durulduk derken hakaret etti sürekli vardır sinirlenince kulağı duymaz üzerine gidersem eli ayağı durmaz. Bu tartışmalar baya büyüdü ve yine konuşmayan o yok sayan o . 2 haftadır çocuklar konu olmadıkça konuşmuyoruz . 2 yabancı olduk. Böyle ağır kavgalarda ben dayanamaz giderdim alıştı sanırım ama ben de bunaldim beklemede mı kalmalıyım sizler ne kadar küs kalırsınız?
Ben çok şaşırıyorum. O kadar insan var anne olmayı baba olmayı hak eden ve çok isteyen, ola ola böyle insanların çocuğu oluyor.2 haftadır çocuklar konu olmadıkça konuşmuyoruz .
Boşancı tayfa buraya da gelmiş, her yirdeler her yirdehem tokat dayak mı sayılır, hemen konu sahiplerini gaza getiriyorsunuz
Ben anlayamıyorum maalesef, dışarıda biri çocuğunu azarlasa benim kalbim kırılıyor.Ben hep insanin kendinde nerden tokat atma hakkini görüyor diye düsünüyorum. Yani karsi tarafi yok saymanin kacinci seviyesi bu?!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?