Eşinizle en fazla ne kadar küs kaldınız? Daha ne kadar beklemeli Haklıyım siddet hakaret var ama konusmayan o ???

Bana şiddet uygulayan adamı boşayamasam bile kıyın kıyın özür beklemem, tek bir yarım ağız da olsa özür çıksın ağzından diye pusuya yatmam.

Bana şiddet uygulayan adamı boşayamasam bile kıyın kıyın özür beklemem, tek bir yarım ağız da olsa özür çıksın ağzından diye pusuya yatmam.
Ayol yine hatları karıştırdım katip en son su eşiyle küsen hanımefendinin konusundaydim ağzım açık okuyordum yorumalari ne ara dayağa geldi mesele dedim

portakal suyunu takip et, o diğer konu
Aynen yaa bu konuya da yorum yapmistim galiba yapmamışsam dayan varsa bosanirim kırmızı cizgim aldatma kirmizi cizgim 1 defa yapan bir daha yapar net

Tokat kufur olmadi zaten olsa barişmamak uzere kuserdim. Bir kere affetmek her zaman yapa bilirsin demek. Ilkinde musade etmeseydin inan tekrarlamazdi.

Tavrini koymani bilmen gerekir. Boşan demiyoruz ama bazi sınırlari insanin ailesi bile aşmamali. Buna izin vermemeliyiz. Bizi biz yapan değerlerimizi belirleyen o sınırlar. Ikinci bir konu da küsmek gibi çocukca tavrilar sergilemeyin derim. Konuşarak herşeyin çozumu bulunur

İşin çok zor valla. Şimdiye kadar dayağı yiyip üstüne özrünü sen dilemişsin. Ders almalık yanı kalmamış kocanın. Fena alışmış dayak atıp gönlünün alınmasına, şimdi trip atsan daha çok kızacak. Ya kapatıp ağzını oturacaksın yerine, ya da vınn turizm şu saatten sonra.

Kocası, annesi hastanede yatıyor diye sevişmiyordu en son ama şu an ne durumdalar bilemiyorum. Sevişme de yok ki

Evet ona da dertlenip konu açmış.
Biz basit bir tartışma yaşasak elini tutasım gelmiyor, gıcık oluyorum adama.
Millet şöyle bir adamla sevişemiyor diye dertleniyor.
Sonra da kidinin dişmini kidin

Evet ona da dertlenip konu açmış.
Biz basit bir tartışma yaşasak elini tutasım gelmiyor, gıcık oluyorum adama.
Millet şöyle bir adamla sevişemiyor diye dertleniyor.
Sonra da kidinin dişmini kidin
O mevzu işte, kötü evliliğin yüzde 90 ı cinsellik. Toleransı yükseltiyor.

Eşimle aramızda şiddet olmadığı için ve ufak tefek şeyler yüzünden tartıştığımız için en fazla 2-3 saat küs kalıyoruz. Ama sizin durum farklı, suçlu suçunu bilmeli. Böyle yüzsüzce hem suçlu hem güçlüyse sizde yüz vermeyin ne hali varsa görsün

Böyle kocayı bulsam ayaklarını yıkardım. Nadide bir şahaser gibi.
Hemen gidiyorsun iç gıdıklayıco bişiler giyiyorsun sonra kocana sokuluyorsun. Aman ha sakın ona ters bişi söyleme , dayağı yersin. Gerçi dayak yemek önemli değil. Yeter ki koca olsunnn

Bende şunu merak ediyorum. Size tokat atan, hakaret eden adamları nasıl sevebiliyorsunuz? Ben aşkımdan ölsem bile bir anda sıfırlanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…