- 7 Mayıs 2021
- 1.401
- 1.685
- 53
Yok canım ne küs kalması git hemen özür dile evimin direği canim kocam de vurduğun yerde gül biter de barış hemen olur muEşimle tartıştık tokat attığı için . Sonra kavga ettik ve durulduk derken hakaret etti sürekli vardır sinirlenince kulağı duymaz üzerine gidersem eli ayağı durmaz. Bu tartışmalar baya büyüdü ve yine konuşmayan o yok sayan o . 2 haftadır çocuklar konu olmadıkça konuşmuyoruz . 2 yabancı olduk. Böyle ağır kavgalarda ben dayanamaz giderdim alıştı sanırım ama ben de bunaldim beklemede mı kalmalıyım sizler ne kadar küs kalırsınız?
Kadın çok mu iyi örnek oluyor?Siz tokat yemişsiniz neden barışmak isteyen sizsiniz o utanmaz biraz insan olsun çocuklarının annesine böyle davranılmaz o çocuklara iyi örnek olmuyor.
BoşanEşimle tartıştık tokat attığı için . Sonra kavga ettik ve durulduk derken hakaret etti sürekli vardır sinirlenince kulağı duymaz üzerine gidersem eli ayağı durmaz. Bu tartışmalar baya büyüdü ve yine konuşmayan o yok sayan o . 2 haftadır çocuklar konu olmadıkça konuşmuyoruz . 2 yabancı olduk. Böyle ağır kavgalarda ben dayanamaz giderdim alıştı sanırım ama ben de bunaldim beklemede mı kalmalıyım sizler ne kadar küs kalırsınız?
size şiddet uygulayan üzerine pişman olacağına küsen adamla boşanmak için neyi bekliyorsunuz?Çoğu cevaptan hiç birşey anlamadım. Dalga geçilecek bir konu yok. Tabiki adım atmayı düşünmüyorum sizce ne kadar küs kalkınmalı ona nasıl ders vermeliyim gibi şeyler merak ettim. Ben bunları yazarken gülmüyorum dalga da geçmiyorum. Emziren bir anne olarak güzel düzgün yorumlar bekliyorum
Ne dersi yaÇoğu cevaptan hiç birşey anlamadım. Dalga geçilecek bir konu yok. Tabiki adım atmayı düşünmüyorum sizce ne kadar küs kalkınmalı ona nasıl ders vermeliyim gibi şeyler merak ettim. Ben bunları yazarken gülmüyorum dalga da geçmiyorum. Emziren bir anne olarak güzel düzgün yorumlar bekliyorum
Çocuklarınıza da vuruyor musunuz?Modele çok ihtiyacım var. Birazda ben bu hale getirdim. Birbirimize vurduğumuz zamanlarda oldu bana vurduğu zamanlarda ama salak gibi ben adım atardım neyin kafasını yaşardım bilmiyorum ama çocuklar büyüdükçe ne kadar gurursuzca birşey olduğunu anladım ama eşim alıştığı için küserek beni saymayarak ceza verdiğini sanıyor
Narsist toksikten sonra2 hafta küsen kocalarda moda oldu herhalde.
Sindirilmişsin dediğiniz kadın kocasıyla karşılıklı vuruşuyormuş, evlendiklerinden beri o ona vuruyor bu buna vuruyor, nasıl sindirilmişlik bu? Birşeyleri aşırı sindirmişler hiç hazım problemi yok o ayrı.Bunu soylemek bana düştu demekki
Kıdinin dişmıni kidin
Bence cok dogru düşman olmasalar suan dalga geçmek yerine nasil yardimci olabiliriz bukadini bu psikolojiden nasil cikarabiliriz diye düşünebilirlerdi.senin hakkinda daha iyi fikir sahibi olabilirlerdi
Simdi ben bunu yazdim diye ust üste basilan kırmızı begenmedim emojisi çökecek çöksün.ben dürüst olmaktan vazgecmicem
Sana gelince konu sahibi seni sindirmis belliki aşağlık adam!! Biran once bu ruh halinden cikman gerekiyor yoksa bir sonraki tokatla kalmayabilir.yardim almalisin kendi ruh sagligin için gerisini kendiliginden gelir.allah yardimcin olsun
Evet ama bu hem de dayakçı.Narsist toksikten sonra
Canim beğenmedim atip gecebilirsin zira hic modumda degilimSindirilmişsin dediğiniz kadın kocasıyla karşılıklı vuruşuyormuş, evlendiklerinden beri o ona vuruyor bu buna vuruyor, nasıl sindirilmişlik bu? Birşeyleri aşırı sindirmişler hiç hazım problemi yok o ayrı.
Kadın dese ki böyle böyle bişey yaşandı, kocam bana vurdu, ben küstüm ama boşanacak imkanlara sahip değilim. Ders vermek için ne yapabilirim vs. Nasıl olur bilmiyorum ama yardım etmeye çalışalım.Bu kadar sakin şekilde, yaşadığınız çok normal bir şeymiş gibi küslük süresini konuşma aşamasına geldiğinize göre ilk tokat değil bu.
ÇocukLAR da var, biri daha bebek.
Boşanmak gibi bir planınız yok belli ki.
Ne diyelim ki? Gidin özür dileyin bari kocanızdan. Tartışmalarda da diklenmeyin, canınızı tehlikeye atmayın. Önerecek başka bir şey yok şu durumda.
Allah islah etsinEvet ama bu hem de dayakçı.
Yoo artık böyle durumlarda laf anlatmaktan sıkılıyor insan. Hem dayak yiyor hem barışmak istiyor ben daha çok çocukları düşünürüm ilerde böyle bir yuvada yetişdikleri için kötü bir insan olmasalar bari.Kadın çok mu iyi örnek oluyor?
Canın değilimCanim beğenmedim atip gecebilirsin zira hic modumda degilim
Kadın dese ki böyle böyle bişey yaşandı, kocam bana vurdu, ben küstüm ama boşanacak imkanlara sahip değilim. Ders vermek için ne yapabilirim vs. Nasıl olur bilmiyorum ama yardım etmeye çalışalım.
Kadın diyor ki kocam bana vurdu, yetmedi hakaret etti, yetmedi küstü ben nasıl barışırım. Şunun neyine duyar kasılıyor merak ediyorum.
Kocası, annesi hastanede yatıyor diye sevişmiyordu en son ama şu an ne durumdalar bilemiyorum. Sevişme de yok kiSonradan okudum, daha önce de defalarca dalmışlar birbirlerine.
Karşılıklı şiddet var, tek taraflı şiddet var, hakaret var. Var da var yani.
Ve böyle evliliklerin olmazsa olmazı küçük bir çocuk ve minik bir bebek de var.
Dediğin gibi konu sahibi halinden şikayetçi değil ki ne önerelim?
Kocası şu an gelip konuşsa akşamına sevişecekler hiçbir şey olmamış gibi. Biz üzüldüğümüzle kalacağız. Kendine üzülmeyene üzülemiyorum ben artık.
Asyaaa valla kızacagim sana artık bu kacinci denk gelisim heryerde salağım demekten vazgeçİroni de bana inanırım ben öyle de salagim çünkü
Bi tokatla evlilik mi bitirilir, her evlilikte olur böyöe şeyler, sanki sizin evliliğiniz dört dörtlük mü bla bla bla...
Kadın dese ki böyle böyle bişey yaşandı, kocam bana vurdu, ben küstüm ama boşanacak imkanlara sahip değilim. Ders vermek için ne yapabilirim vs. Nasıl olur bilmiyorum ama yardım etmeye çalışalım.
Kadın diyor ki kocam bana vurdu, yetmedi hakaret etti, yetmedi küstü ben nasıl barışırım. Şunun neyine duyar kasılıyor merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?