Eşinizle en fazla ne kadar küs kaldınız? Daha ne kadar beklemeli Haklıyım siddet hakaret var ama konusmayan o ???

Yok canım ne küs kalması git hemen özür dile evimin direği canim kocam de vurduğun yerde gül biter de barış hemen olur mu bir de 2 yabancı olduk demişsiniz pes yani pes.

Boşan

size şiddet uygulayan üzerine pişman olacağına küsen adamla boşanmak için neyi bekliyorsunuz?
Not: bunu kolay kolay kimseye yazmam

Ne dersi ya
Ders alması gereken sizsiniz
Boşanın bu kadar net

Bunu soylemek bana düştu demekki

Kıdinin dişmıni kidin

Bence cok dogru düşman olmasalar suan dalga geçmek yerine nasil yardimci olabiliriz bukadini bu psikolojiden nasil cikarabiliriz diye düşünebilirlerdi.senin hakkinda daha iyi fikir sahibi olabilirlerdi

Simdi ben bunu yazdim diye ust üste basilan kırmızı begenmedim emojisi çökecek çöksün.ben dürüst olmaktan vazgecmicem

Sana gelince konu sahibi seni sindirmis belliki aşağlık adam!! Biran once bu ruh halinden cikman gerekiyor yoksa bir sonraki tokatla kalmayabilir.yardim almalisin kendi ruh sagligin için gerisini kendiliginden gelir.allah yardimcin olsun

Çocuklarınıza da vuruyor musunuz?
Onlara da küsüyor musunuz?

Sindirilmişsin dediğiniz kadın kocasıyla karşılıklı vuruşuyormuş, evlendiklerinden beri o ona vuruyor bu buna vuruyor, nasıl sindirilmişlik bu? Birşeyleri aşırı sindirmişler hiç hazım problemi yok o ayrı.

Canim beğenmedim atip gecebilirsin zira hic modumda degilim

Kadın dese ki böyle böyle bişey yaşandı, kocam bana vurdu, ben küstüm ama boşanacak imkanlara sahip değilim. Ders vermek için ne yapabilirim vs. Nasıl olur bilmiyorum ama yardım etmeye çalışalım.

Kadın diyor ki kocam bana vurdu, yetmedi hakaret etti, yetmedi küstü ben nasıl barışırım. Şunun neyine duyar kasılıyor merak ediyorum.

Kadın çok mu iyi örnek oluyor?
Yoo artık böyle durumlarda laf anlatmaktan sıkılıyor insan. Hem dayak yiyor hem barışmak istiyor ben daha çok çocukları düşünürüm ilerde böyle bir yuvada yetişdikleri için kötü bir insan olmasalar bari.

Sonradan okudum, daha önce de defalarca dalmışlar birbirlerine.
Karşılıklı şiddet var, tek taraflı şiddet var, hakaret var. Var da var yani.
Ve böyle evliliklerin olmazsa olmazı küçük bir çocuk ve minik bir bebek de var.

Dediğin gibi konu sahibi halinden şikayetçi değil ki ne önerelim?
Kocası şu an gelip konuşsa akşamına sevişecekler hiçbir şey olmamış gibi. Biz üzüldüğümüzle kalacağız. Kendine üzülmeyene üzülemiyorum ben artık.

Kocası, annesi hastanede yatıyor diye sevişmiyordu en son ama şu an ne durumdalar bilemiyorum. Sevişme de yok ki

neyine mi duyar kasılıyor??
ananemiz babanemize de vurmuşlar onlar ayrılmış mı???
böyle olacaksa herkes ayrılsın ohooo
size kalsa evlilik olmasın
evlilikte birileri alttan almalı, nerede kaldı evliliğin kutsallığı??!!!111

-bir önceki konudan çok donanımlıyım daha bilgilerim tazeyken kusayım hepsini istedim-
ps: ananeme de babaneme de şiddet uygulanmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…