Eşiyle arasında farklılık olanlar nasıl üstesinden geldi Tavsiye öneri almak için tecrübelerinizi paylaşırmısınız? Her türlü farklılık olabilir
Somut örneklerle anlatılsa belki bir ders çıkarabilirimFarklılıkları olduğu gibi kabullenerek, hobilerimizden, yemek zevkimizden tutun da dünya görüşümüze kadar birçok konu da apayrı düşünüyoruz.
Birbirimizi olduğu gibi kabul ettik, değiştirmeye çalışmadık, zıt kutuplar birbirini çekermiş deyip birçok konunun üstünde bile durmuyoruz.
Sanırım sıradan farklılıkları kastetmiyorum Ciddi farklılık yaşayanlar Benim eşimle her şeyim farklı Evlenmeden önce bulduğum hiçbir ortak noktayı bulamıyorum Sadece iyi bir insan Ama kültürel olarak görüş olarak inanç olarak bambaşka insanlarız Eşim onun dışında iyidir Ama bunlar beni çok üzüyor
Örnek vereyim o zaman, misal ben düğün dernekten hoşlanmam ama hatırını kıramayacağım bir arkadaşımın düğünü varsa giderim eşim asla gelmez çünkü hiç sevmez öyle organizasyonları, ben ona niye gelmiyorsun diye laf etmem o da benim gitmeme birşey demez.Somut örneklerle anlatılsa belki bir ders çıkarabilirim
Evlenmeden önce çok başkaydı Bir kere çevresini tanıma imkanım olmadı Bu kadar farklı olabileceklerini göremedim belki O zaman benim için iyi bir insandı Aşk da vardı 24 yaşında ben de bu kadar Olgun değilmişim Hem onu kaybetmek istemiyorum Hem de ne yapacağımı kara kara düşünüyorumEvlenmeden önce nasıldı ki?
Yani benim eşimle siyasi görüşümüz bir değil. Muhtemelen referandumda farklı oy vereceğiz.
O daha inançlıdır benden, yani ben ona niye namaz kıldın demem o bana niye kılmadın demez.
O film seyretmeyi sever ben dizi severim. Ayrı bilgisayardan açar yan yana izleriz illa aynı ekrana bakmak şart değil.
Eşim hamur bakliyat sever ben et severim. Ama ikisi de pişer evde.
Kültürel farka hiç girmiyorum bile, doğulu eşim, ben göçmenim. Bu zaten makara konusu olmanın ötesine geçmedi.
Yani tam olarak sorun bu tarz şeylere, gerek yok gerilmeye.
Ama keşke baştan belirtseydiniz bunu, sizin farklılıklardan kastınız daha derin bir mesele.Sanırım sıradan farklılıkları kastetmiyorum Ciddi farklılık yaşayanlar Benim eşimle her şeyim farklı Evlenmeden önce bulduğum hiçbir ortak noktayı bulamıyorum Sadece iyi bir insan Ama kültürel olarak görüş olarak inanç olarak bambaşka insanlarız Eşim onun dışında iyidir Ama bunlar beni çok üzüyor
Örnek vereyim o zaman, misal ben düğün dernekten hoşlanmam ama hatırını kıramayacağım bir arkadaşımın düğünü varsa giderim eşim asla gelmez çünkü hiç sevmez öyle organizasyonları, ben ona niye gelmiyorsun diye laf etmem o da benim gitmeme birşey demez.
Ben kumsalda güneşlenmeyi severim, o güneşlenmeyi sahilde kum olmayı eziyet görür, o çabuk öfkelenir tvde bir reklama bile söylenir ben gülerim.
O dönemler çok karışık hayatımda .. Yazsam roman olur sanırım. GeçmişiAma keşke baştan belirtseydiniz bunu, sizin farklılıklardan kastınız daha derin bir mesele.
Flört döneminde fark edemediniz mi bu farklılıkları?
Sonradan belirtmiş, konu baştan sanki daha yüzeysel gibiydi, aşırı bariz rahatsız edici farklılıklar evlilikte sorun yaratabilir, flört döneminde çok iyi gözlemlemek tanımaya çalışmak lazım, evlendiğimde olgun değildim, hatta epeyce de cahildim diyebilirim fakat eşimi iyi gözlemlemişim, zaten çokta açık biriydi, anlamak zor olmadı benim için.sizin farklılıklar çok basit sevimli olabilir farklılıklar hatta farklılık bile denemez zaten mune hanım
bence konu sahibi daha ciddi farklılıktan bahsediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?