Eşinizle günlerce nasıl küs kalabiliyorsunuz

Mutlumutluoglu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2021
13
-4
1
32
Kızlar eşimin çok eskiden kumar alışkanlığı vardı ve uzun bir aradan sonra yine başladı. Alkol almaya da başladı ve kalbimi çok kırdı. Onunla günlerce aklı başına gelene kadar konuşmamak küs kalmak istiyorum çünkü artık laftan anlamıyor. Muhatap olmak istemiyorum ama mesela bir soru sorunca soğuk soğuk cevap verirsem hemen anında kavga çıkarıyor yeter artık sürat asma bilmemne diye ben de kavga ediyorum sonra kendimi barışmis olarak buluyorum. Siz nasıl hiç konuşmadan veya konuşsajiz bile tavırlı kalmayı basariyorsunuz öyle kadınlar var ki haftalarca trip atabiliyor.

Lütfen bana laftan anlamıyorsa triptennne anlar yok ayrıl yok boşan vs yazmayın

Yorumlara en baştan sınırlama getirdiğinize göre neyin ne olduğunu biliyorsunuz da yüzünüze vurulması işinize gelmiyor galiba. Bu karakter, huy, yapı meselesi. Ben hayatta aynı evin içinde küs kalamam, hoş kalmakta istemem. Aynı evde konuşmadan evlilik yürümez. Arkadaşım kalır mesela yapısı öyle. 6 ay kocasıyla konuşmadığını anlatmıştı şok olmuştum. Bir faydası oluyor mu bu küslüklerin diye sorarsanız olmuyor, boşandılar çünkü. 6 yaşındaki kızı bizim evimiz neden hep sessiz diye soruyordu annesine en son

Kendimle bile küsebiliyorum, koca ne ki
Küslüğün ilk kuralı, ha duvar ha o insan.
Ne ses, ne görüntü, ne mimik.
Adeta hayalet casper olsun gözünüzde, buna 5 günden fazla dayanabilecek insan tanımadım.
Hepsi bir yerde pes ediyor, psikolojik baskı ve yıldırmanın zirvelerinden.

Haftalarca triplenmek, küsmek iyi bir özellik degil, evlilik için cok kotu bir sey.
7 yillik evliyim en kotu kavgadan sonra bile ertesi güne küskün şekilde uyanmadik.

Ama sizdeki sorunlar her evlilikte
olabilecek sorunlar degil bence. Kumar aliskanligi, alkol (sorun olacak kadar tuketiyorsa) direkt boşanma sebebidir bunlar. Ha siz boşan demeyin demissiniz. Kumar bagimliligi oyle 1-2 hafta triple geçecek bir sey degil bana kalirsa.

İlla bu adamla ugraşacagim diyorsaniz tedavi olmasi icin ikna etmeye calisin trip atacaginiza.

Kaç yıldır eşiniz böyle belli ki tedavi olmaya yanaşmıyor siz küserek hizaya getiremezsiniz bana kalırsa mutlaka destek alması lazım sonuçta bunlar bağımlılık

Elimizde bir adet kumarci, içkici, kavgaci koca; bir adet triple, küsmeyle yola getirmeye çalışan kadın; binlercede boşanma diyemeyecek bizler variz.
Tabii ki boşanmayin ama en azindan bu sorunlarin küsmekle duzelmeyeceginin, tedavi olmasi gerektiğinin farkina varin. Ya da okeye 4. Olun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…