- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.756
- 548
- 38
- Konu Sahibi Mutlumutluoglu
-
Son cümleyi oku lütfenBoşan. Evet bak kendi ağzınla diyorsun, kumarcı alkolik adam tripten laftan anlamaz, boşanmaktan anlar. Hayır yani, tribi lafı bile yapamıyorsun zaten, ısrarla bu metotta diretmenin anlamı ne? Ya kabullen bununla yaşa, ya da boşan.
Kendi soruyor kendi cevap veriyor.Son cümleyi oku lütfen
Günlerce küs kalabilirse adam kumarı içkiyi bırakacak, 5 vakit namaza başlayacak falan sanıyor.Kocan kumar oynuyor sen küsmekten mi bahsediyorsun
Kendisi para biriksin düşüncesiyle kayinvalidenin yanında yaşamaya başlasın, kocası kumarda alkolde yesin paraları, beklesin küsünce düzeleceğiniGünlerce küs kalabilirse adam kumarı içkiyi bırakacak, 5 vakit namaza başlayacak falan sanıyor.
Ay oydu de mi üye? Kaynanasının neden iyi olduğu şimdi belli oldu. Neyse, iyi kötü böyle adamı boşamayıp hala karısı olan kadına da kaynanalık etmeyecek kadar insaflıymış. Onu yapmayan var, yamuk yumuk oğlunu nimet görüp geline kan kusturan var.Kendisi para biriksin düşüncesiyle kayinvalidenin yanında yaşamaya başlasın, kocası kumarda alkolde yesin paraları, beklesin küsünce düzeleceğinibağımlılıklarla ilgili bilgi sahibi olmayınca böyle hayaller kuruluyor demek
6 mı ay? Bir senenin yarısı yani dimi ben yanlış görmüyorum?Yorumlara en baştan sınırlama getirdiğinize göre neyin ne olduğunu biliyorsunuz da yüzünüze vurulması işinize gelmiyor galiba. Bu karakter, huy, yapı meselesi. Ben hayatta aynı evin içinde küs kalamam, hoş kalmakta istemem. Aynı evde konuşmadan evlilik yürümez. Arkadaşım kalır mesela yapısı öyle. 6 ay kocasıyla konuşmadığını anlatmıştı şok olmuştum. Bir faydası oluyor mu bu küslüklerin diye sorarsanız olmuyor, boşandılar çünkü. 6 yaşındaki kızı bizim evimiz neden hep sessiz diye soruyordu annesine en son
6 mı ay? Bir senenin yarısı yani dimi ben yanlış görmüyorum?
Nikah düşer be resmen, o ne öyle?Evet ben de çok şaşırmıştım. Gerçekten mi, 6 ay mı, tam 6 ay mı diye ısrarla sorduğumu hatırlıyorum
kumar ve alkol...en kötü 2 silah..bu konuda o değişmiyorsa bence kesinlikle ayrılmalısın ve tartışmaya kapalı bir durum.Kızlar eşimin çok eskiden kumar alışkanlığı vardı ve uzun bir aradan sonra yine başladı. Alkol almaya da başladı ve kalbimi çok kırdı. Onunla günlerce aklı başına gelene kadar konuşmamak küs kalmak istiyorum çünkü artık laftan anlamıyor. Muhatap olmak istemiyorum ama mesela bir soru sorunca soğuk soğuk cevap verirsem hemen anında kavga çıkarıyor yeter artık sürat asma bilmemne diye ben de kavga ediyorum sonra kendimi barışmis olarak buluyorum. Siz nasıl hiç konuşmadan veya konuşsajiz bile tavırlı kalmayı basariyorsunuz öyle kadınlar var ki haftalarca trip atabiliyor.
Lütfen bana laftan anlamıyorsa triptennne anlar yok ayrıl yok boşan vs yazmayın
Ben hiç trip atmam ama sevgilim inatla yıllarca benim her şeye trip attığımı iddia ederdiBen asla trip filan atmayı beceemiyorum ya. ☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?