Eşinizle günlerce nasıl küs kalabiliyorsunuz

Günlerce küs kalabilirse adam kumarı içkiyi bırakacak, 5 vakit namaza başlayacak falan sanıyor.
Kendisi para biriksin düşüncesiyle kayinvalidenin yanında yaşamaya başlasın, kocası kumarda alkolde yesin paraları, beklesin küsünce düzeleceğini bağımlılıklarla ilgili bilgi sahibi olmayınca böyle hayaller kuruluyor demek

Asla küs kalmadım eşimle. Kolay bir şey değil aynı evin içinde küs huzur mu kalır ya. Dayanamam giderim ben. Sizin de yapacağınız bu olmalı.

Sonra boşan deyince biz kötü huylu oluyoruz. Evli kalmanız için ya kendinizden nefret ediyor olmanız lazım ya kendinizden nefret ediyor olmanız lazım. Sizin probleminiz iki gün konuşmayınca geçecek bir problem değil.

Ay oydu de mi üye? Kaynanasının neden iyi olduğu şimdi belli oldu. Neyse, iyi kötü böyle adamı boşamayıp hala karısı olan kadına da kaynanalık etmeyecek kadar insaflıymış. Onu yapmayan var, yamuk yumuk oğlunu nimet görüp geline kan kusturan var.

6 mı ay? Bir senenin yarısı yani dimi ben yanlış görmüyorum?

kumar ve alkol...en kötü 2 silah..bu konuda o değişmiyorsa bence kesinlikle ayrılmalısın ve tartışmaya kapalı bir durum.

Ben asla trip filan atmayı beceemiyorum ya. ☹
Ben hiç trip atmam ama sevgilim inatla yıllarca benim her şeye trip attığımı iddia ederdi . Hoşuma gitmeyen bir şey olduğunda “peki, tamam, okay” gibi kısa cevaplar verip başka bir konu hakkında normal konuşmama trip atmak derdi beyefendi. Sen hayatında trip görmemişsin derdim hep .

Boşan demeyecegim, cunku sansur yemis bu öneri.

Trip atmayi sizin konunuza cozum olarak gormuyorum ama trip nasil atilir onu anlatayim yine de istiyorsaniz. Trip atabilmeniz icin karsinizda tribinizi cekecek biri lazim. Ilk dakikadan kavgaya tutusan adama trip atamazsiniz ancak her gün birbirinizi yer durursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…