Eşinizle günlerce nasıl küs kalabiliyorsunuz

Boşan. Kumar bitmez. Boşanmayacaksan ne kendini üz ne onu yor kavga çıkarıp küsüp. Bir ise yaramaz.

Canım suan ki durumun çok üzücü. Ama bazen bazı şeylere gücümüz yetmez. Sen Rabbime sığın. Ona dua et. İstediğin kadar kus hiç konuşMa bı zaman sonra eşin ona da alisacaktir ve yine alışkanlıklarına devam edecektir. Rabbim yardımcın olsun. Sürekli dua et. Evinde bakara suresini aç dinle okadar faydası oluyor ki.

Küs kalmıyoruz ki

Aman ha boşanmayın ne diyelim ki başka?

kocanız zaten sizi düşünmeyip kafasına göre hareket ediyor, sizi düşünmeyen bir insanla konuşsanız ne konuşmasanız ne. çokta umrunda olacağını düşünmüyorum, yine kendi huzuru kaçmasın diye surat yapma diyor işte. iletişim kurduğunuzda anlaşamadığınız adam kurmadığınızda neyi anlasın? soruya gelecek olursam küs kalmıyorum. bir saat bile konuşmamışlığım yoktur belki küserek. iletişim kurabiliyoruz çünkü, derdimi de anlatabiliyorum, karşı tarafı da dinliyorum. birbirimizin onaylamadığı şeyleri de yapmıyoruz, böylece günlerce küs kalınacak sebebim olmuyor. günün birinde olsa da çözülecek bir şeyse ya konuşur hallederim ya hiç konuşmam onda da boşanmışımdır

Bir sorun varsa saatlerce, günlerce tartışabilirim ama küs kalamam. Tartışmaktan kastım da bağıra çağıra kavga etmek değil.
Ama kumar problemi tartışarak, kavga ederek ya da küserek çözülecek bir şey değil. Tedavi olmayı kabul ederse çözülür bir ihtimal.
Bize "Boşan demeyin" demişsiniz ve sizi bizden daha iyi tanıyan eşiniz boşanmayacağınızı adı gibi biliyordur zaten. O yüzden tedaviye yanaşacağını da sanmıyorum.

ben gunlerce kus kalabilirim yani yuzumde asla bir mimik oynatmadan nemrut gibi oturabilirim. yapi meselesi.

ama iliskilerde kusmekle veya kavga etmekle cozulmeyecek seyler var kumar da onlardan biri.

Vallahi ben 1 saat küs kalamıyorum
Ama sizin konu ciddi . Be diyeyim bilemedim

Adınıza üzüldüm, benim Trip atma tarzım biraz farklı asla böyle büyük bir konu olmadı hep ufak konularda trip attım şimdiye kadar, ama benim huy bence birde aşırı inatçılık. Size tavsiyem umursamayin kalbinizi öyle böyle kırmamış çünkü,hatta cezalandırın birkaç günlugune evi terkedebilirsiniz. Allah yardımcınız olsun..

Normal evliliklerde zaten çok ciddi bir şey yoksa küs kalınmaması lazım ama sizin bu durum tabi ki normal değil kumar veya düzenli bağımlılık şeklinde olan alkol alması sadece trip atılarak cozulcek bir şey değil ki bizden tavsiye istiyorsunuz

Gelse yanında bişey konuşsa veya insan içinde bişey sorsa veya sarılıp öpmeye çalışsa napiyosun peki

Boşan. Evet bak kendi ağzınla diyorsun, kumarcı alkolik adam tripten laftan anlamaz, boşanmaktan anlar. Hayır yani, tribi lafı bile yapamıyorsun zaten, ısrarla bu metotta diretmenin anlamı ne? Ya kabullen bununla yaşa, ya da boşan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…