- 16 Kasım 2019
- 1.558
- 3.407
- 133
- 31
- Konu Sahibi Mutlumutluoglu
-
Boşan. Kumar bitmez. Boşanmayacaksan ne kendini üz ne onu yor kavga çıkarıp küsüp. Bir ise yaramaz.Kızlar eşimin çok eskiden kumar alışkanlığı vardı ve uzun bir aradan sonra yine başladı. Alkol almaya da başladı ve kalbimi çok kırdı. Onunla günlerce aklı başına gelene kadar konuşmamak küs kalmak istiyorum çünkü artık laftan anlamıyor. Muhatap olmak istemiyorum ama mesela bir soru sorunca soğuk soğuk cevap verirsem hemen anında kavga çıkarıyor yeter artık sürat asma bilmemne diye ben de kavga ediyorum sonra kendimi barışmis olarak buluyorum. Siz nasıl hiç konuşmadan veya konuşsajiz bile tavırlı kalmayı basariyorsunuz öyle kadınlar var ki haftalarca trip atabiliyor.
Lütfen bana laftan anlamıyorsa triptennne anlar yok ayrıl yok boşan vs yazmayın
Canım suan ki durumun çok üzücü. Ama bazen bazı şeylere gücümüz yetmez. Sen Rabbime sığın. Ona dua et. İstediğin kadar kus hiç konuşMa bı zaman sonra eşin ona da alisacaktir ve yine alışkanlıklarına devam edecektir. Rabbim yardımcın olsun. Sürekli dua et. Evinde bakara suresini aç dinle okadar faydası oluyor ki.Kızlar eşimin çok eskiden kumar alışkanlığı vardı ve uzun bir aradan sonra yine başladı. Alkol almaya da başladı ve kalbimi çok kırdı. Onunla günlerce aklı başına gelene kadar konuşmamak küs kalmak istiyorum çünkü artık laftan anlamıyor. Muhatap olmak istemiyorum ama mesela bir soru sorunca soğuk soğuk cevap verirsem hemen anında kavga çıkarıyor yeter artık sürat asma bilmemne diye ben de kavga ediyorum sonra kendimi barışmis olarak buluyorum. Siz nasıl hiç konuşmadan veya konuşsajiz bile tavırlı kalmayı basariyorsunuz öyle kadınlar var ki haftalarca trip atabiliyor.
Gece gece kahkaha attımÖnce küçük parmağıma azıcık tukuruk bırakıyorum sonra şak diye yere atıyorum İki elimle bağdaş kuruyorum TV ye bakıyorum .sonrada küstüm seninle konuşma benimle kalbimi kırdın pişmiş kelle diye şarkı söylüyorum
Küs kalmıyoruz kiKızlar eşimin çok eskiden kumar alışkanlığı vardı ve uzun bir aradan sonra yine başladı. Alkol almaya da başladı ve kalbimi çok kırdı. Onunla günlerce aklı başına gelene kadar konuşmamak küs kalmak istiyorum çünkü artık laftan anlamıyor. Muhatap olmak istemiyorum ama mesela bir soru sorunca soğuk soğuk cevap verirsem hemen anında kavga çıkarıyor yeter artık sürat asma bilmemne diye ben de kavga ediyorum sonra kendimi barışmis olarak buluyorum. Siz nasıl hiç konuşmadan veya konuşsajiz bile tavırlı kalmayı basariyorsunuz öyle kadınlar var ki haftalarca trip atabiliyor.
Vallahi ben 1 saat küs kalamıyorumKızlar eşimin çok eskiden kumar alışkanlığı vardı ve uzun bir aradan sonra yine başladı. Alkol almaya da başladı ve kalbimi çok kırdı. Onunla günlerce aklı başına gelene kadar konuşmamak küs kalmak istiyorum çünkü artık laftan anlamıyor. Muhatap olmak istemiyorum ama mesela bir soru sorunca soğuk soğuk cevap verirsem hemen anında kavga çıkarıyor yeter artık sürat asma bilmemne diye ben de kavga ediyorum sonra kendimi barışmis olarak buluyorum. Siz nasıl hiç konuşmadan veya konuşsajiz bile tavırlı kalmayı basariyorsunuz öyle kadınlar var ki haftalarca trip atabiliyor.
Adınıza üzüldüm, benim Trip atma tarzım biraz farklı asla böyle büyük bir konu olmadı hep ufak konularda trip attım şimdiye kadar, ama benim huy bence birde aşırı inatçılık. Size tavsiyem umursamayin kalbinizi öyle böyle kırmamış çünkü,hatta cezalandırın birkaç günlugune evi terkedebilirsiniz. Allah yardımcınız olsun..Kızlar eşimin çok eskiden kumar alışkanlığı vardı ve uzun bir aradan sonra yine başladı. Alkol almaya da başladı ve kalbimi çok kırdı. Onunla günlerce aklı başına gelene kadar konuşmamak küs kalmak istiyorum çünkü artık laftan anlamıyor. Muhatap olmak istemiyorum ama mesela bir soru sorunca soğuk soğuk cevap verirsem hemen anında kavga çıkarıyor yeter artık sürat asma bilmemne diye ben de kavga ediyorum sonra kendimi barışmis olarak buluyorum. Siz nasıl hiç konuşmadan veya konuşsajiz bile tavırlı kalmayı basariyorsunuz öyle kadınlar var ki haftalarca trip atabiliyor.
Yazcam. Yazdım sayLütfen bana laftan anlamıyorsa triptennne anlar yok ayrıl yok boşan vs yazmayın
Gelse yanında bişey konuşsa veya insan içinde bişey sorsa veya sarılıp öpmeye çalışsa napiyosun pekiKendimle bile küsebiliyorum, koca ne ki
Küslüğün ilk kuralı, ha duvar ha o insan.
Ne ses, ne görüntü, ne mimik.
Adeta hayalet casper olsun gözünüzde, buna 5 günden fazla dayanabilecek insan tanımadım.
Hepsi bir yerde pes ediyor, psikolojik baskı ve yıldırmanın zirvelerinden.
Siz ciddi misinizGelse yanında bişey konuşsa veya insan içinde bişey sorsa veya sarılıp öpmeye çalışsa napiyosun peki
Hahah baya ciddi adam kumar bağımlısı vs ay aşkım ya diye geliyor kadın hahah diye öpüyor fln gelip buraya yazmış nasıl öpmeden durabilirimSiz ciddi misiniz
Boşan. Evet bak kendi ağzınla diyorsun, kumarcı alkolik adam tripten laftan anlamaz, boşanmaktan anlar. Hayır yani, tribi lafı bile yapamıyorsun zaten, ısrarla bu metotta diretmenin anlamı ne? Ya kabullen bununla yaşa, ya da boşan.Kızlar eşimin çok eskiden kumar alışkanlığı vardı ve uzun bir aradan sonra yine başladı. Alkol almaya da başladı ve kalbimi çok kırdı. Onunla günlerce aklı başına gelene kadar konuşmamak küs kalmak istiyorum çünkü artık laftan anlamıyor. Muhatap olmak istemiyorum ama mesela bir soru sorunca soğuk soğuk cevap verirsem hemen anında kavga çıkarıyor yeter artık sürat asma bilmemne diye ben de kavga ediyorum sonra kendimi barışmis olarak buluyorum. Siz nasıl hiç konuşmadan veya konuşsajiz bile tavırlı kalmayı basariyorsunuz öyle kadınlar var ki haftalarca trip atabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?