Eşinizle hafta da kaç kere birlikte oluyorsunuz

Valla bizimde haftada bir, bazende 10 günde-2 haftada bir.Üstelik daha 2 senelik evliyim.Ulen başım ağrıyor diyen kadınlara öyle özeniyomki.Ben başım ağrıyo desem neyine diyeceğimki haftada bir olan şeye kaydirigubbakcemile3

ah ah bı basım agrıyo dıyemedım aynen ıcım cız ettı yarama tuz bastın:):).).).)gıııı bıze mı dustu bası agrıyan adamlar ele duser bası agrıyan kadınlarrrrrrrrrrrrrrr kader kahpe kaderrrrrrr

cinsellik açık bır kapı biri onu artık kapatmalı güzel olan hersey gibi oda artık çok fazla kurcalanmamalı.............. diyorumm

bacııım sana katılmmak ne münkün.çok güzel özetlemişsin.a.s.

bence tamamen dönemsel bısı.bızım bazen 10 gun oluyo yapmıyoruz bazen haftada 3 4 dönemsellll

haftada 3-4 bazen 1-2..bununönemi yokki..yapımasıemcburi bi eylem değilki..
illa sayıyı arttrıcam ben daha çok seks yapmalıyım diye kimle,niye yarışa giricemki??
benim için önemli olan o değil..1 kez olsun ama uzun uzun,hissederk,içinde o sevgiyi ve aşkı hissederk olsun...önemli olan bu bence..

Ona kalsa haftada 4-5 kez bana kalsa haftada 1 kez dört ay önce doğum yaptım doğumdan sonra pek bi isteğim kalmadı

ağda yaptırdıysam tüylerim çıkana kadar hergün dermişim
hahayy güLdürdün beni yaww :roflol: :roflol:
evLi değiLim cinseL konuda da deneyimim yok ama uzmanLar haftada 3-4 kez tavsiye ediyoLar sağLık açısından..

yeni evli olduğumuz için haftada 4-5 kezz :) hamileyim ya biraz rahatsızım aslında ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…