Eşinizle hafta da kaç kere birlikte oluyorsunuz

gecede 4 defa aman kalsin kiz valla 1 ayda oran cok kullanilmis carsafa döner haftada 2 en fazla 3 normali bece

valla bazen 1 hafta hic olmuyo bazende 2 günde bir
bunun sayisi yoktur hep erkekleri düsünerek hareket etmemeliyiz birazda kendimizi düsünmeliyiz yani
zevk almayip yapacama erkegimi mutlu etmek icin hic yapmam daha iyi

biz bu aralar küsüs :1closedeyes:

yapmıyoruz

ben de yanaşmıyorum o yanaşsın diye bekliyorum

kırgın olduğum için hiç de aklıma gelmiyo laelaelaelaelae

ama normalde biz de haftada en fazla 2kere yaparız...

şikayetçi olan arkadaşlar bundan alsınlar laelaelaelaelae

ben de alıcam işte :dilcikar:

Son düzenleyen: Moderatör:
su aralar hic yapmiyoruz plasenta previa dan dolayi ama oncesinde bazen her gun bazen haftada birkacgun bazen 1 hafta boyunca hic yapmadigimizda oluyordu , istegimize bagliydi yani canimiz ne zaman cekerse , bencede seksin sayisi degil her ikimizede verdigi doyum onemli , benim en sevdigim ev icinde farkli alanlarda sevismek , henuz cocugumuzun olmamasida buna yardimciydi tabiki ilerki yillarda bu fantazi tarih olacak sanirim

takma kafanı canınız nekadar isterse okadar yapın

valla ben 17 yıllık evliyim çokta severek evlendimi ilk yıllarımda haftada 1kez oluyordum,sonrasında 2haftaya dönüştü nedense 5yıl sonra ayda bir kez oldu,şimdi ise 1yay veya 2ay geçse aklıma gelmez, ne bileyim ama eşimle seksi sevemedim,nedendir bilmiyorum::sm_confused:

bende 19 senelik evliyim valla haftada 2 bazen 3 olur sayi onemli deyildir tadini cikarmak onemlidir keyf almak onemlidir bence sayilara takilmayalim arkadaslar

eşimle bazen 15 gün bazense tahminim bu ay öyle olucak 1 ay görüşemediğimiz oluyo o yüzden geldiğinde tabiki ilişki olabildiği kadar oluyo ama bazende işi gereyi yorgunluktan hali olmuyo ama önemli olan sayısı sıklığı değil sana neler hissettirebildiği ben napim ozaman dimi :)

İşte ten uyumu dedikleri tam da böyle bir şey olsa gerek.sengözlerimebaksanab
Seversin, aşık olursun ama bunlar yetmez onu arzulaman için.
Evlenmeden önce sana çekici gelmiyor muydu eşin?CADIARZU

eşimin memlekette köylerinde bi amca varmış hep karısını evlendiğinden beri 1 kere yaparmış hiç değişmezmiş bu amca oğlunu evlendirmiş evlendikten sonra hergün oğluna soruyormuş oğlum kaç kere yaptın ilk günlerde baba 11 ertesi gün diyormuş gene oğlum kaç kere yaptın -9 gene oğlum kaç kere yaptın baba -8,7,6,5,4,2 diye diye oğanda artık mecal kalmamış ve oğluna demişki;
oğlum ben sana demedimmi 1 yap temiz diye...

eşimin memlekette köylerinde bi amca varmış hep karısını evlendiğinden beri 1 kere yaparmış hiç değişmezmiş bu amca oğlunu evlendirmiş evlendikten sonra hergün oğluna soruyormuş oğlum kaç kere yaptın ilk günlerde baba 11 ertesi gün diyormuş gene oğlum kaç kere yaptın -9 gene oğlum kaç kere yaptın baba -8,7,6,5,4,2 diye diye oğanda artık mecal kalmamış ve oğluna demişki;
oğlum ben sana demedimmi 1 yap temiz yap diye...
:teytey::roflol:

cok sacma ya..gecede 4 kere yapiyoruz diyenlere inanmak gercekten cok guc.. oyle bile olsa,artik dorduncude nasil bir iliski olur siz dusunun artik...kesinlikle bu akisina birakilmasi gereken bir konudur,haftada 2-3 idealdir derler ama bu kisilere ve o kisilerin psikolojik durumlarina gore degisir...

Ben küsüm herife dokundurmayacam bi daha kendime....
İşine gelince gecede dört olur gelmeyince çamaşırı elde yıkarÇok üzgünüm çoookklava:
Seksi bile sadece kendisi isteyince yapar benimki bencil nolacak..Çok üzgünüm çoookkaydirigubbakcemile

bu fıkra bu erkek mılletının hanı ıkıncıye mecalım yokkkk dememek ıcın araya sokusturdugu fıkra gıbı yahu:):):):)

bu konu epey karışık gibi
yeni de olsan eskide olsan
bal yiyen baldan usanıyo sanırım
bizimde haftada 1 bazen 10 gün
bakalım ilerledikçe zaman ayda 1 anca olur sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…