Eşinizle hafta da kaç kere birlikte oluyorsunuz

selam hepinize gecede 4-5 miş vede haftada 5 geceymiş üstelik birdeli taş attı kuyuya hepiniz çıkarmaya çalışıyosunuz bayanlar buraya erkeklerde üye oluyor bayan olarak göstererek kendini ve bu abartılar erkeklerden gelir unutmayın

3 yıllık evliyim. ve başından beri hep ayda 1 di, zamanla düştü 3-4 ayda bir oldu, şimdi ise ekim 9 da 1 sene olacak. ilk başlarda kabullenmiyordu sonraları kabul etti fakat hala bi çaba göstermiyor. bende gurur meselesi yaptım ve o doktora gidelim diyene kadar da yanaşmiicam. o yüzden şimdi sizin burda yazdıklarınızı okuyorum da çok enteresan geliyor yani

kimse yanlış anlamasında bana çok özel geliyo böyle şeyler

Son düzenleyen: Moderatör:
bazen skorların abartıldığına inanıyorum.bir kez olsun temiz olsun diyenlerdenim.azcık özlemde girmeli arayaki rutin olmasın.ilk yıllar sanırım her gece hergece.sonralı haftada üç bazen hiç kadınına erkeğine görede çok değişiklik arz edebilirŞeniz

tabii bu belli bir sayıya bağlı değildir,fakat genelde bizim ortalama olarak dörtü buluyor, ama bana da bağlı bu,ben isteyip te onun hiç reddettiği olmamıştır, acaba bütün erkekler mi böyle,,bizimkisi hemen atlıyor...bir gün de reddetmedi...

:))
ohh be korkuyordum yalnızım diye ilk başlarda cok fena halsizlik ve gün boyu agrılar cekiyordum ama şimdi alıştım biz işi geceden cok gün içine bölüyoruz:)özellikle sabahlara böyle daha iyi oluyor.
tabi bu hergün için gecerli değil ama genel olarak günde ikiden fazla

yok canım kimmiş o gecede 4 5 sefer yapan adamda halmi kalır be .kesin hiç yapmıyolar atmışş valla herkez haftada yapmıyor 5 kez yok deve

şu mendile döner olayına katılıyorum.Çok hoş bir yorum. Hızlı koşan atın ........seyrek düşermiş .her şey tadında güzeldir.

Bazı arkadaşlar niceliği değil niteliği önemlidir falan diyorlar evet haklılılar ama ben olaya bir başka açıdan yaklaşmak istiyorum.Nicelik aynı zamanda nitelik demek olmuyor mu...Dyoum ne kadar güzelze istek arzuda o kadar artacak ve birleşmenin de sayısı artmaycakmıdır...Sanırım foruma bu konuyu açan arkadaşımın asıl anlatmak istediği de bu..Nicelik ve nitelik arasındaki ince simetri...Evet doyum ne kadar güzelse arzu ve istekde o kadar çok ve şiddetli oluyor

günde 4 5 defamı,inanayımmı acaba buna?acaba ben bi günde ikinciyi kaldırabiliyormuyum....

Bu aralar ayda bir

hatta 2 ayda bir..

3 ayda bir de olabilir...kaydirigubbakcemile3

CANIM HAFTADA NE KADAR YAPTIĞINA DEĞİL NE KADAR ZEVK ALDIĞINA BAK O DAHA ÖNEMLİhihoyyyt:asigim:

bazen haftada iki, bazen bir. bazen bir ay geçtiği bile oluyor. niye bu kadar değişken bende bilmiyorum.:sm_confused:

Ehihihi hiii bu aralar güna şırı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bebek için çalışıyoruzda

İnşallah emeklerime değer...:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…