Eşinizle iletişiminiz Nasıl?

İyi bir evlilikte cinsel hayatın en büyük faktör olduğunu savunanlardanım...
İyi bir cinsel hayatın varsa evlilik çok iyi,cinsel hayatında sorun varsa evliliğin kesinlikle sorunlu..

televizyon yokken yapıcak birşeyimiz olmuyor demişşin.bu cümleden ben eşinizle iletişim problemi yaşadığınız düşünüyorum.eşiniz sevdiği bir konu ne mesela.örneğin bazı adamlar siyaset konuşmayı çok sever veya futbol bilemiyorum eşiniz hangi konuda konuşmayı sever.bunu öğrenip o konuda eşinizle konuşun.ona sorun size anlatsın mesela sizde öğrenmeye çalışın .futbolu seviyorsa bimiyorsanız siz ona sorun bu ne demek ne anlama geliyor.size öğretmekten keyif alır diye düşünüyorum ya da siyaset konusunda konuşun fikir tartışması yaşayın.eşiniz bu konuda konuşmaya seviyorsa sizde bu konuda adım atarsanız .sizinle keyifle konuşucağını düşünüyorum.eşinizle bir aktiviteye katılma imkanınız var mı acaba.beraber yapabılecegınız her hangı bır alan olalbır.beraber öğrenmeye çalışırsınız hemde vakit geçirmiş olursunuz.bu yazdıklarımı uzmandan dinleyip size yazıyorum aklımda kaldıklarıyla.dans kursuna gidebilme imkanınız var mı acaba birbirinize daha çok yakınlaşırsınız hem de beraber aktivite yapmış olursunuz.beraber ortaklaşa yapabileceğiniz aktivite olsunda ne olursa olsun.eşiniz siz ona sarıldığında sizi iteklemiyorsa eğer bu durum düzelir illaki.o size sarılmıyorsa öpmuyorsa ilk adımı o atmıyorsa siz atın.eve geldiğinde kapıyı siz açın mesela gülerek karşılayın onu.evde kapalı kıyafetler giymeyin mümkünse dar ve dekoltesi olan parçalar giyin.temiz kokun bakımlı olun tabi bu kıyafetlerin içinde .illaki dikkatini çekersiniz diye düşüyorum.eşinizi heyecanlandırmanız için cilveli ve kıvrak olmaya bakın.eğlenceli olun karşısında güler yüzlü bunlar eşinizin hoşuna gider kafasındaym :) cinsel yaşamınzda farklı şeyler de denemeye bakın.bununla ıilgili oyuncaklar bile var.araştırın eşinize sorun beraber alın mesela.zarlı oyuncuklar oluyor mesela resımlı zarı attıgında hangi pozisyon denk gelirse onu yapın tarzında gibi :) bu yazdıklarımı televızyonda uzmanlardan aklımda ne kaldıysa kendi yorumlamalarımla bu şekılde tavsiyede bulundum.umarım işe yarar :)

Bi odun varsa karşınızda istediğiniz kadar yontmaya çalışın odun hep aynı odundur burda ne güzel yorumlar ne tatlı dillerle iyileştirme çabaları var helal olsun hanımlar destekleriniz için ama dediğim gibi genelde bu harika yazılar burada kalmaz umarım

bazen sırf o istediği için bile olur. asla burun kıvırmam. rol yaparım. sonra eşim ben ilgilenmiyor. ilgilenmez tabıkı

Back
X