Aşk işte bu ne zaman nasıl karşına çıktığı belli olmaz sizin de cok ilginç ve güzel değişik olmuş Allah hiç ayırmasın sizi :)bizimki de mübarek Ramazan ayında, kadir gecesinde oldu hem de
ben kız kardeşimle sahilde turlarken iftardan sonra, sevgilimle göz göze gelmişiz ama benim haberim yok
hani bakmışım ama yoldan geçen birine bakar gibi
sonra bardak mısır satan biryer vardı yanında da banklar. ben oturdum o da mısır standının başına geldi bağırıyor "süt mısır geeel" diye
bende hastayım o gün"yeter sus kafam şişti" diye çıkışacağım
bi döndüm.... Allahhhhhh içim gitti
ama kardeşime döndüm dedim ki "bu niye bana ebola virüsü taşıyorum gibi bakıyor"
daha sonra evimize gitmek için karşıdan karşıya geçeceğimiz zaman ablası ve yeğeniyle bizi solladılar
bu sefer dikkat çekmek için bağıra bağıra konuşuyor yanındaki arkadaşıyla ablasıyla falan
kardeşimde dalga geçmek için arkasından onu taklit etmeye başladı
bizde karşıdan karşıya geçiyoruz evimize gideceğiz
biri kolumdan tuttu ama yapışmış zamk gibi
döndüm yeğeni
dayım sizden çok hoşlandı numaranızı istiyor dedi.
bende kendi gelsin söylesin dedim çok utangaç saklandı bakın dedi arkasını göstedi
sonra bende yüzsüzlük yaptım dayın bana numarasını versin dedim
iyi ki de demişim
amacım sadece onu geçiştirmekti ama ertesi gün annem de kız kardeşimde ısrar ettiler yaz diye ve mesaj attım
o günden beri de her gece buluşuyoruz ve ben ona aşık oldum deli gibi hem de
Aşk işte bu ne zaman nasıl karşına çıktığı belli olmaz sizin de cok ilginç ve güzel değişik olmuş Allah hiç ayırmasın sizi :)
kardeşi vasıtasıyla tanıştık. kardeşiyle aynı binada oturuyorduk ve benden bahsetmiş böyle böyle bi kız var diye. ve bir gün kardeşi bize oturmak için geliyor sözde 10 dk sonra da anahtar isteme bahanesiyle benimki yukarı çıkıyor tabi kapıyı kardeşim açıyor göremiyor. daha sonra kardeşi evine gittikten 1 saat sonra benim saf kocam kardeşinin aklıyla çocuk gibi gazete istemeye gönderiliyor bu sefer de annem açıyor yine göremiyor. e biz anlıyoruz tabi boşuna gelmediğini ve çalıştığı şehire dönüyor 4 ay sonra geliyor bu sefer tanışmak için geldiğini söylüyor sonra aşk aşk aşk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?