Eşinizle kavga ettiğinizde haklı da olsanız biz bayanlar illa susmamız mı gerekiyor?

neden . kim demiş onu. bizim buralarda yok öyle şey.
ha şimddi sen bekarsın derler. baştan diyeyimde. bekarsak ,erkek görmedik değil hayatımızda.

Bekarsın demekle kalmaz üstüne yürürler
Sen ne bileceksin bekara karı boşamak kolay derler
Ama bende sana katılıyorum
Bizim buralarda da yok ayrıca ben evliyim
Şu konuda sen sus bu konuda ben susayım diye bi anlaşma yapmadık
Kim daha sakin ve müsaitse o susar sonra öüpüşüp barışıp
Sakin sakin konuşulur

Susmam hele haklıysam asla susmam.
Bi de haksızken susmayı becerebilsem adama biraz fırsat vermiş olurdum ama yok o zaman da susamıyorum

Susmak güzeldir...
Ama sonunda patlama feci oluyor...:delphin:

Buyrun sohbete tartışalım...:nazar:a.s.

Kesinlikle hayır. Ama çok ateşli bir tartışmada taraflardan biri olgunluk gösterip geri çekilmeli. Kadın ya da erkek farketmez. Daha sonra sakin kafa ile tekrar konuşulmalı. Öfke ateş gibidir, bir anda herşeyi yıkabilir.
Biri ateş iken diğeri su olmalı ve bu dönüşümlü olarak devam etmeli.

Tecrübe ile sabittir. Eşim de ben de aslan burcuyuz. İki aslanın kavgasını düşünün işteakannehir. İlk başlarda acemiliğini yaşasakda, şimdilerde birimiz öfkeli iken, diğeri daha sakin durmayı başarıyor.

ben de tam tersi sessizliğimle yerim adamı
tek kelime değil harf bile söylemem ondan sonra nolur konuş diye yalvarır
sonuç kazanan taraf ben olurum.

susarım.. sakinleşince ortam ve barışınca haklılığımı su yüzüne çıkartır ,paşa paşa kabullendirirm..ortm gerginken; bağırmak,çağırmak o halde savunma yapmak çözüm değil.. herşey sakinleşince olacak

haklıysam genelde susmayı tercih etmem ama baktın karşı tarafta haklı olduğuna çok fazla inanıyor ve sinir kat sayısı benden büyük susarım ama tamam hayatım sen haklısın falan yapmam. zaten daha sonra illaki sinirler gevşediğinde konuşulur. ben haksızsam hiiç bozuntuya vermem şakaya vurur o kızarken boynuna sarılır bilememişim ki aşkım istemeden olmuş aaa insan karısına aşkına böyle kızar mı falan cıvıtıyorum.

Kesinlikle hayır. Ama çok ateşli bir tartışmada taraflardan biri olgunluk gösterip geri çekilmeli. Kadın ya da erkek farketmez. Daha sonra sakin kafa ile tekrar konuşulmalı. Öfke ateş gibidir, bir anda herşeyi yıkabilir.
Biri ateş iken diğeri su olmalı ve bu dönüşümlü olarak devam etmeli.

Tecrübe ile sabittir. Eşim de ben de aslan burcuyuz. İki aslanın kavgasını düşünün işteakannehir. İlk başlarda acemiliğini yaşasakda, şimdilerde birimiz öfkeli iken, diğeri daha sakin durmayı başarıyor.

duygularıma tercüman olmuşsun harika yazmışsın tebrik ediyorum ..

insanların bu birbiriyle yarışma huylarını hiç sevmiyorum
yok asla susmam v.s. susmazsanız eşiniz de sizden çok çabuk bıkar bayanlar bunu aklınıza koyun
akıllı kadın sürekli bağırıp çağıran değil oyunu akıllı oynayandır
siz haklı olduğunuzda sustuğunuz zaman eşiniz bir süre sonra hatasını anlayacak ve karşınızda ezilecektir bu şekilde o size karşı istediğinizden çok daha ii bir duruma gelecek
bağırıp çağırmayla hiç bir yere varılmaz adınız dırdırcı olur çıkar ve eşiniz bi süre sonra bu dırdırlardan yorulur bıkar artık
ben de eşim sinirliyse ve haklı da olsam susarım o an için
5 dak. sonra siniri geçer ve peşimde dört dolanır ama kavga etmiş olsam çok farklı olur herşey
biraz erkeklerin ruhundan anlamak ve akıllı olmak gerek diye düşünüyorum

Yılların tecrübesi var bende hanımlar önce dinlerim baktım benide dinlemiyor susarım seni duymuyorum derim hala konuşur kendince...
Daha sakin olunca damardan girip konuyu hallederim haklı yada haksız iken bağırıp çağırmanın iki tarafada yararı olmuyor...
Önemli olan sakincene oturup orta yolu bulmaktır..

Ofkeyle kalkan zararla oturur..
Hakli olsam bile bi taraf cok ofkeliyse susarim
Bu ses tonuyla konusmaya devam edeceksek, ben susuyorum derim
O da sakinlesir. Aynisini o da bana yapar.. Sakinlesirim.
Ama hakli taraf olarak olayi cozmeden susmam.
Sakin sakin mantikli bi sekilde neden hakli oldugumu anlatirim
O da anlar, gerekirse ozur diler, veya kendini savunur..
Boyle cozulup gider iste.

Illa biri susacak kabullenecek diye birsey yok..
Yoksa insan icine ata ata patlar valla :oklava:

haklı yada haksızsam.. tamam sus tartışma evde patron benim diyip sustururum onu:)

genelde her tartışma bu şekilde sona erer. elbette hep ben haklıyımdır.

ben susmayıı yeglememe...
ozaman o baskın çıkarr ama devamlıda kavgacı deglim..arrayı hep bulurummkaydirigubbakcemile3

Back
X