Eşinizle kavga ettiğinizde haklı da olsanız biz bayanlar illa susmamız mı gerekiyor?

ne güzel burdaki bayanların hepsi susmuyormuş,
bende susmadığım anlar oluyor fakat genellikle susuyorum,
kafa patlatmak istemiyorum eşime boşu boşuna,nasıl olsa eninde sonunda ben istediğimi yaparım
eşimde öööyle bakar,boşuna konuşmuş olur,

Hayir bence hicde herzaman susmak gerekmiyor. Aksine cok yüz buluyorlar busefer. Tamam kavga esnasinda eger esimiz cok sinirliyse tabii ki susmak gerekir ama hakli oldugumuz yerde de kendimizi ezdirmek cok anlamsiz. Sakinlesmesini bekleyip daha sonra gününü göstermek en iyisi :)

duygularıma tercüman olmuşsun harika yazmışsın tebrik ediyorum ..

insanların bu birbiriyle yarışma huylarını hiç sevmiyorum
yok asla susmam v.s. susmazsanız eşiniz de sizden çok çabuk bıkar bayanlar bunu aklınıza koyun
akıllı kadın sürekli bağırıp çağıran değil oyunu akıllı oynayandır
siz haklı olduğunuzda sustuğunuz zaman eşiniz bir süre sonra hatasını anlayacak ve karşınızda ezilecektir bu şekilde o size karşı istediğinizden çok daha ii bir duruma gelecek
bağırıp çağırmayla hiç bir yere varılmaz adınız dırdırcı olur çıkar ve eşiniz bi süre sonra bu dırdırlardan yorulur bıkar artık
ben de eşim sinirliyse ve haklı da olsam susarım o an için
5 dak. sonra siniri geçer ve peşimde dört dolanır ama kavga etmiş olsam çok farklı olur herşey
biraz erkeklerin ruhundan anlamak ve akıllı olmak gerek diye düşünüyorum

canım güzel demişsin de sanırım arkadaşın kastettiği şey eşin haksız bile olsa illa ki alttan alman mı gerekir sorusu ya da ben öyle anladım ben kişi sırf eşinin gönlü olsun diye herşeyi alttan almamalı derim hep

bence haklıyken susmamak yarışmak değildir hele dırdır ve bağırıp çağırmak hiç değildir mesela ben hayatta bağırmam çünkü benim eşim bağırdığımda dinlemiyor flört dönemimizde ilk 6 ay bağırıyordum sonra baktım bağırdıkça zararlı çıkıyorum bağırmamayı öğrendim eşim eğitti beni resmen ama haklıysam mümkün değil ölsem de alttan almam, susmam zaten yapımda yok hakkımı sonuna kadar savunmalıyım ben

haa tabi şöyle bişi de var benim eşim inanılmaz sakin bir insandır ve genellikle anlattığımda hatasını anlar kolay kolay da sinirlenmez bana karşı 6 yılda bana sadece bir kere bağırdı ama o tartışmamız nerdeyse boşanma aşamasına geldiğimiz bir dönemde olmuştu çok çok kötüydük yani eşim genelde susar kırılıp kızdığında ben de anlarım derdini haksızsam mutlaka özür dilerim ama haklıysam kırılsa da gücense de doğru bildiğimi okuyacağımı iyi bilir ama ben biraz çabuk öfkelenirim yapım o ve konuşup derdimi dökmeden sakinleşmeyeceğimi de bilir benim marifetim bağırıp çağırmadan derdimi eşime anlatabilmekte ama onu da eşim sağladı valla bende öyle bir huy yoktu malesef

davul dengi dengine derler Allah sinirli insanlara susmayı bilen eş nasip ediyor galiba sizdeki durumun tersi bizde olduğuna göre

ben de tam tersi sessizliğimle yerim adamı
tek kelime değil harf bile söylemem ondan sonra nolur konuş diye yalvarır
sonuç kazanan taraf ben olurum.

benim eşimi tarif etmişsin canım. evlendim evleneli, kocamla ağzımın tadıyla kavga bile edemedim bu huyu yüzünden!

Herkese merhaba rahatsız ettiğim için sizleri çok özür dillerim benim yardıma ihtiyacım var.sadece bu kon için bu steye üye oldum siz ablalarımın kardeşlerimin yardımına ihtiyacım var.22 yaşında bi erkeğim 5 senelik bi birlikteliğim çok sevdiğim bi insan var bir sene önce nişanlandık aileelrimizin anlaşması olsun vs herşey dört dörtlk yani ailelerimiz sonuna kadar arkamızda.ama büyük bi sorun var ben hep iyimserimdir olumluyumdur kızmak bağırmak yerine hep konuşarak çözüm gitmeye çalışırım istemem bugün yaşanan kavga veya sorun bırakın 1 ay sonra tekrar yaşansın 30 yıl sonra bile yaşansın istemem o yüzden konuşalım çözelim bir daha olmasın isterim.ama nişanlımda tam tersine karamsar herşeye hemen kızan bağıran ve sinirlenince gözü hiç bişeyi görmüyn birisi.ben hergün saatlerce ders çalışıyorum bizim gelceğiiz için ama o hiç uursamaz gibi ve ayrı şehirlerdeyizz bu arada 2 senedir yılda 3-4 defa görüşüyoruz yüzyüze uzak olduğu için.konuy geleyim herşeyde sevdiğim bana bağırmaktan çağırmaktan geri kalmıyo ben onu kırmayayım derken ona beni b konuda umursamıyo sanmayın sakın pısırık biri filan hiç alakam yok sadece duygusalımdır ve hayatta sadece aileye önem veririm anne baba kardeş eş çocuklar bunlar önemlidir iş araba filan değil.yakında evlenicez ancak bu kavgalardaki bana karşı tavrı benim gururuma dokunuyo ben onun üzerine bu kadar titrerkn o sinirlenince telefonu kapatıyo suratıma özetle 5 YILDIR 1 KERE BİLE ALTTAN ALMIYO HİÇ BİRŞEYDE nolur ablalarım kardeşlrim bana yol gösterin siz bayansınız belki halinden anlarsınız ona bu durum karşısında nasıl yaklaşmalıyım

neden o kadar yüz veriyosun alttan alıyosun
evlenince sevgin bitince görürsün anyayı konyayı
otur ciddi ciddi konuş hatalarını anlat belki yine sert çıkar kızar ama belki düşünür hatasını anlar
sen kararlı vakur olursan dik durarsan bir müddet sonra alışır mecburen
hem ne kadar işimize gelsede biz kadınlar pısırık alttan alan erkeği hiç hoşlanmayız
benden sana abla tavsiyesi
ha bu arada kaçsan iyi olur biraz sonra silerle seni buralarda haberin olsun

bin kadınada sorsan herkezin işine gelsede her dediğini yapan bir erkek
yinede istedikleri
kararlı
dürüst sevdiğini koruyup kollayabilecek
eşide dahil herkesin karşısında eğilip bükülmeyen
istediğini hissettiğini söyleyebilen
bir erkeği tercih edeceklerdir
ama saygıyı yitirmeden

neden o kadar yüz veriyosun alttan alıyosun
evlenince sevgin bitince görürsün anyayı konyayı
otur ciddi ciddi konuş hatalarını anlat belki yine sert çıkar kızar ama belki düşünür hatasını anlar
sen kararlı vakur olursan dik durarsan bir müddet sonra alışır mecburen
hem ne kadar işimize gelsede biz kadınlar pısırık alttan alan erkeği hiç hoşlanmayız
benden sana abla tavsiyesi
ha bu arada kaçsan iyi olur biraz sonra silerle seni buralarda haberin olsun

Katilyorum cemreme ve ekliyorum....

Bence nisanlin senden sürekli altan almani, olgun davranmani, nazik ve kibar olmani beklemiyor...yeri geldimi agirligni koyan, masaya yumrugu vurabilen bir erkek istiyor.

Karekter olarak senden dominat biri muhtemelen....senin ondan daha dominat olmani istiyor.....

bak sana son tavsiyem
sen sustukça o hırçınlaşabilir
bunun panzehiri
ya psikolog veya sende onun dilinden konuşacaksın
ne demişler deli deliyi görünce çomağını saklarmış

bende şöyle düşünüyorum arkadaşlar ben sinirliyken içimde fırtınalar kopsada hep susmayı yeglerim eşimin en sinir oldugu şeydir kendisi koç burcu ve çok kavgacı bir insan oldugu için benimde cevap vermemi ister bende onu daha çok sinir etmek için susarım unutmayınki susmak en büyük silahtır

yok valla ben susmamda bizim adamada bişeyler oldu sesi çıkmazdı pek :bbo:şimdi oda aynı benim gibi Çok üzgünüm çoook sonunda canına takmı dedi :roflol::roflol:nedir bende anlamadım...

bende şöyle düşünüyorum arkadaşlar ben sinirliyken içimde fırtınalar kopsada hep susmayı yeglerim eşimin en sinir oldugu şeydir kendisi koç burcu ve çok kavgacı bir insan oldugu için benimde cevap vermemi ister bende onu daha çok sinir etmek için susarım unutmayınki susmak en büyük silahtır

buda insanı sinir eder gerçekten
en güzeli orda konuşabilmek
karşılıklı konuşmadan fikir çatışması yapmadan nasıl hemfikir olunabilinirki

Kavga anında hiç sustuğumu hatırlamıyorum,inadına adamın üzerine gidiyorum.Eşimi delirtmek hoşuma gidiyor :jeyyar:

karşındaki eşe bağlıdır bu konu birazda, benim eşim çok çabuk sinirlenen ve sinirli olduğunda haklıyı haksızı doğru düzgün ayırt edemeyecek kadar çok sinirli olan bir insandır.o yüzden o sinirliyse haklı da olsam susarım.nasıl olsa yatışınca ben bir şekilde haklılığımı ona kendi ağzıyla söyletirim:jeyyar: gerçi sırf benim bu sakinliğim yüzünden herhalde 2 yıldır falan hiç kavga etmemişizdir:nazar:

Susmak iyi bir şey değil ki ... Ben susmam derken kavga ederim demedim şahsen . Oturur konuşurum .Susarsan ,her şeyi içine atarsan o ilişki sağlıklı ilerlemez .İteleye iteleye yürütürsün ,ama bir gün öyle bir patlarsın ki ,o an her şey kopar.:umursamaz:
Susmayın kızlar , konuşun bol bol ,anlatın,paylaşın...buyrunnnnnnnnn

kızdığım zaman haklı da olsam haksız da olsam susmam biraz zordur. cırlak cırlak cok fena bağırırım, kocayı da pes ettiririm.... bazen bana '' vampir gibi bağırıyorsun '' der... vampirler de nasıl bağırıyorsa akannehir

ben eğer haklı olduğumu düşünürsem kimmmmse beni susturamaz
ama haksızsam susmasınıda bilirim
(küçük bir dipnot,,yinede sakin bir şekilde kendimi haklı çıkarmaya çalışırım yalnız)

Sussam da konuşsam da bir çünkü her defasında nişanlım zeytinyağı gibi üste çıkmayı beceriyor..Şimdiden bıkmış durumdayım...

Back
X