Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
duygularıma tercüman olmuşsun harika yazmışsın tebrik ediyorum ..
insanların bu birbiriyle yarışma huylarını hiç sevmiyorum
yok asla susmam v.s. susmazsanız eşiniz de sizden çok çabuk bıkar bayanlar bunu aklınıza koyun
akıllı kadın sürekli bağırıp çağıran değil oyunu akıllı oynayandır
siz haklı olduğunuzda sustuğunuz zaman eşiniz bir süre sonra hatasını anlayacak ve karşınızda ezilecektir bu şekilde o size karşı istediğinizden çok daha ii bir duruma gelecek
bağırıp çağırmayla hiç bir yere varılmaz adınız dırdırcı olur çıkar ve eşiniz bi süre sonra bu dırdırlardan yorulur bıkar artık
ben de eşim sinirliyse ve haklı da olsam susarım o an için
5 dak. sonra siniri geçer ve peşimde dört dolanır ama kavga etmiş olsam çok farklı olur herşey
biraz erkeklerin ruhundan anlamak ve akıllı olmak gerek diye düşünüyorum
Buyrun sohbete tartışalım...a.s.
ben de tam tersi sessizliğimle yerim adamı
tek kelime değil harf bile söylemem ondan sonra nolur konuş diye yalvarır
sonuç kazanan taraf ben olurum.
Herkese merhaba rahatsız ettiğim için sizleri çok özür dillerim benim yardıma ihtiyacım var.sadece bu kon için bu steye üye oldum siz ablalarımın kardeşlerimin yardımına ihtiyacım var.22 yaşında bi erkeğim 5 senelik bi birlikteliğim çok sevdiğim bi insan var bir sene önce nişanlandık aileelrimizin anlaşması olsun vs herşey dört dörtlk yani ailelerimiz sonuna kadar arkamızda.ama büyük bi sorun var ben hep iyimserimdir olumluyumdur kızmak bağırmak yerine hep konuşarak çözüm gitmeye çalışırım istemem bugün yaşanan kavga veya sorun bırakın 1 ay sonra tekrar yaşansın 30 yıl sonra bile yaşansın istemem o yüzden konuşalım çözelim bir daha olmasın isterim.ama nişanlımda tam tersine karamsar herşeye hemen kızan bağıran ve sinirlenince gözü hiç bişeyi görmüyn birisi.ben hergün saatlerce ders çalışıyorum bizim gelceğiiz için ama o hiç uursamaz gibi ve ayrı şehirlerdeyizz bu arada 2 senedir yılda 3-4 defa görüşüyoruz yüzyüze uzak olduğu için.konuy geleyim herşeyde sevdiğim bana bağırmaktan çağırmaktan geri kalmıyo ben onu kırmayayım derken ona beni b konuda umursamıyo sanmayın sakın pısırık biri filan hiç alakam yok sadece duygusalımdır ve hayatta sadece aileye önem veririm anne baba kardeş eş çocuklar bunlar önemlidir iş araba filan değil.yakında evlenicez ancak bu kavgalardaki bana karşı tavrı benim gururuma dokunuyo ben onun üzerine bu kadar titrerkn o sinirlenince telefonu kapatıyo suratıma özetle 5 YILDIR 1 KERE BİLE ALTTAN ALMIYO HİÇ BİRŞEYDE nolur ablalarım kardeşlrim bana yol gösterin siz bayansınız belki halinden anlarsınız ona bu durum karşısında nasıl yaklaşmalıyım
neden o kadar yüz veriyosun alttan alıyosun
evlenince sevgin bitince görürsün anyayı konyayı
otur ciddi ciddi konuş hatalarını anlat belki yine sert çıkar kızar ama belki düşünür hatasını anlar
sen kararlı vakur olursan dik durarsan bir müddet sonra alışır mecburen
hem ne kadar işimize gelsede biz kadınlar pısırık alttan alan erkeği hiç hoşlanmayız
benden sana abla tavsiyesiha bu arada kaçsan iyi olur biraz sonra silerle seni buralarda haberin olsun
bende şöyle düşünüyorum arkadaşlar ben sinirliyken içimde fırtınalar kopsada hep susmayı yeglerim eşimin en sinir oldugu şeydir kendisi koç burcu ve çok kavgacı bir insan oldugu için benimde cevap vermemi ister bende onu daha çok sinir etmek için susarım unutmayınki susmak en büyük silahtır