Eşinizle kavga ettiğinizde haklı da olsanız biz bayanlar illa susmamız mı gerekiyor?

karşındaki eşe bağlıdır bu konu birazda, benim eşim çok çabuk sinirlenen ve sinirli olduğunda haklıyı haksızı doğru düzgün ayırt edemeyecek kadar çok sinirli olan bir insandır.o yüzden o sinirliyse haklı da olsam susarım.nasıl olsa yatışınca ben bir şekilde haklılığımı ona kendi ağzıyla söyletirim:jeyyar: gerçi sırf benim bu sakinliğim yüzünden herhalde 2 yıldır falan hiç kavga etmemişizdir:nazar:

katılıyorum sana canım bencede bu durum eşe bağlıa.s
benimde eşim sinirli bir insan ve benimde taktiğim seninki gibiyerimseniben
sinirli bir erkekle başka türlü olmaz zaten:1no2:

ben kavga edince otomatik olarak susuyorum zaten, hiç konuşmuyorum
bu aklı veya haksız olduğumdan diil, böle yapıyorum bilmem neden

sonra da kavga etmeyi bırakıyor, beni konuşturmaya çalışıyor :)

Kesinlikle hayır. Ama çok ateşli bir tartışmada taraflardan biri olgunluk gösterip geri çekilmeli. Kadın ya da erkek farketmez. Daha sonra sakin kafa ile tekrar konuşulmalı. Öfke ateş gibidir, bir anda herşeyi yıkabilir.
Biri ateş iken diğeri su olmalı ve bu dönüşümlü olarak devam etmeli.

Tecrübe ile sabittir. Eşim de ben de aslan burcuyuz. İki aslanın kavgasını düşünün işteakannehir. İlk başlarda acemiliğini yaşasakda, şimdilerde birimiz öfkeli iken, diğeri daha sakin durmayı başarıyor.

çok anlamlı ve mantıklı bi şekilde yazmışsınız bende öyle düşünüyorum ama çevremdekiler herzaman ayanın alttan alması gerektiğini söylüyor haklı yada haksızz..

hemde ne susarım ne susarım, kıyamet kopsa ağzımdan tek kelime çıkmaz. haklı da olsam haksız da olsam farketmez. taş çatlasın yarım saat sonra sular durulur, sonra allaahhhh :lepi: bir başlarım konuşmaya -tatlicadiarzu- olayda haklı da olsam haksız da, olay sonu bir bakmış ki haklı çıkmışım :icecream:

Benim en büyük hatamdır hep susmadan konuşurum aralıksız oysa eşim öyle bir insanki bir sussam yarım saat sonra pişman olan vicdan yapan birisidir.Bir kaç kere sustum üzülüyor haklısın diyor özür diliyor ama ben buna rağmen susmayı bir türlü başaramıyorum..Kendime çok kızıyorum küçücük konular çığ gibi büyüyor bu sefer:(

Çok saçma şeylerden dolayı kavga ettiğimiz için biz uzatamıyoruz..
Alttan alıyorum sonra ben bağırıyorum..
Ama diyorum ya fındık kabuğunu doldurmayacak şeyler..

Back
X