Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar evli olanlar hepimiz mutlaka sorunlar yaşıyoruz.her insan ne kadar farklı aslında hepimiz mutlu olmak için evleniyoruz.ama biz daha hassasız sabırlıyız bu gerçek
(özellikle çocuksuz bayanlar )mesela kavga ettiniz.sonrasında nasıl barışıyorsunuz.yada çıkmaza giriyormusunuz.eşiniz hata üstüne hata yapıyormu.mesela eve geç gelmeler.içmeler sizi aramamalar yada bu tarz şeyler.
Başına gelenler hepimiz dertleşelim.çözümlerini konuşalım.
kavga ettiğimizde huyumdu ben gidiyorum deyip eşyalarımı toplar babamlara gitmeye kalkardım;giderdim de..eşim hemen toparlardı durumu..:ecrin_bebek:
ama bazen öyle kavgalarımız oluyordu ki tepkimizi eve geç giderek gösterirdik biz.
o gecenin bi yarısı gelirdi ben diğer yarısı.:kedi:
evde yemek yemezdik.yesekde ayrı ayrı ahzırlar tek tek yerdik.
ayrı odalarda yaşar,ayrı yatardık ve karşılaşmamaya bakardık..:bbo:
işe giderken (ki aynı semtte çalışıyoruz ikimizde)servisi kaçırdığımı bilir beni arabasına almazdı bende ona beni al demezdim..bir kere donuma kadar ıslanmıştım bu yüzden..kaydirigubbakcemile3
ama çocuk olduktan sonra çok uzatamıyoruz herikimizde mutlaka konuşuyoruz..
ki benim huyum değildir sürekli sorun yapmam herşeyi ben..kızdığım zamanda şakaya vurur geçerim..çok kocamı didikleyen bir tip değilimdir..yerimseniben
işte evliliğin başlarında alışma sürecinde yaşadık biz bu kavgaları..
hatta en büyük kavgaarımızdan biride vay sen çoraplarını yere bırakıyosun,sepete atmıyosun senin uşağın mı var diye yüklenmiştim ozaman yaşamıştık..ne komikmişiz..:roflol:
zamanla oturuyor evlilikler arkadaşım..
ama önce anlayışlı olmalısın..herşeyi didkleme ve surat yapma..erkekler gerçekten çocuk gibi..şekerle değil kendinle güleryüzünle kandırıyorsun tek fark bu..![]()
Eşim sinirli iken üzerine gitmem o yüzden kavga denen olay yaşanmaz bizde.
hakaret veya küfür gibi huyları yoktur Allahtan söylenir söylenir ben de sakin olmasını çözümleyeceğimizi söylerim.
Üzerine gidersem işler daha da çıkmaza girer birbirimize sonradan pişman olacağımız lafları söyleyebiliriz.
Zor da olsa genelde dişimi sıkıp beklerim. sakinleştiği zaman veya ertesi gün konuyu açarım üzerinde konuşuruz.
Ben de sinirli iken o da aynı şekilde davranır.
Konu bu değil ama kavgaların evliliği farkında olmadan yıprattığına inanıyorum.:mymeka:
Tuzu biberi sözlerine katılmıyorum. a.s