Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl davraniyorsunuz? Biz sık sık kusuyoruz ve çok yıpratıcı.
sebebine göre değişir, siz genelde neden küsüyorsunuz
Anlaşmazlık yaşadığımız her konudan
Anlaşmazlık yaşadığımız her konudan
Çok politik gördüm senisebebine göre değişir, siz genelde neden küsüyorsunuz
Çok politik gördüm seni
Konu sahibi küsmüyoruz![]()
58583425753 yıllık evliyimee öyle ama canım, yani eften püften sebeplerden çocuklar küser, küsmelerin sonu gelmez sonra, biz de küsmüyoruz ama gençken küserdik o da eften püften sebeplerden değil bayağı ağır şeylerden
İlk zamanları bizde eşimle ota b.ka küsüyorduk ve gerçekten çok yıpratıcı olduğunu fark ettim ama tabi eşim bunu fark etmedi çünkü eşim sanki ingiliz kraliyet mensubu bir kontesten daha kibirli ve daha nazlıydı onu düzeltmek yada ondan bişeyler beklemek hem aptallık hemde zaman kaybı olurdu.Nasıl davraniyorsunuz? Biz sık sık kusuyoruz ve çok yıpratıcı.
Kesinlikle biz de böyleyiz sevgilimle. çevremizde görüyoruz hala liseli gibi tripleşen çiftler var sürekli bir küsme konuşmama falan. Biz bir sorunumuz olsa tartışırız tartışmanın dozu biraz artarsa bağırışırız azcık sonra 5 dkk susar özür dileriz ikimizde konuşuruz konu çözüme kavuşur giderKüsmüyoruz. Sorun varsa konuşup gerekirse bağrışıyoruz sorunu çözüp hayatımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz.