Eşinizle küsünce

Sshelby

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
460
134
33
Nasıl davraniyorsunuz? Biz sık sık kusuyoruz ve çok yıpratıcı.

Genelde ben küserim .Evet bence de çok yıpratıcı ..Eşim uzatmayı ve küsmeyi sevmez .Çabuk barışırız.

Ben kusunce uzulmuyorum bana kusunce uzuluyorum nadir kuser cunku

Evlilikte küslük olamaz olmamalı temeli yok yani, aynı evin içinde kaç gün ve nasıl küsülür ki yaptığın yemeği mi vermeyeceksin aynı sofraya mı oturmayacaksın seks mi yapmayacaksın,ne zamana kadar?

Konu ve paylaşılamayan neyse konuşmaktan ve asgari müsterekte buluşmaktan yanayım, iki taraf da bir adım atarsa aşılamayacak konu yok bence, aldatma şiddet ve küfür bunun dışında elbette, normal evliliklerden bahsediyorum

Anlaşmazlık yaşadığımız her konudan

yani kaç senelik evlisiniz bilmiyorum ama bu hem kişinin hem ilişkinin olgunluğuna bağlı, her tartışılan konudan küsülmez, o küsüyorsa sen normal davran, belki yaptığının anlamsız olduğunu fark eder
küstüğünüz şey ağır ve ilişkinizi ağır etkileyecek bi konuysa küsmek bi çözüm bi ilerleme yaratıyorsa küsersin barışırsın o ayrı konu
ama erkeğe de küsmek hiç yakışmıyo be, hadi kadın dediğin zaten tribal bi varlıkta:KK53::KK53:

Diğer konunuza da yazdım. Sürekli küsüyorsa aile terapistine görünün, birbirinizi dinlemenin, hakvermenin, herkesin hatalı olabileceğini, farklı ruh hallerinde olabileceğinizi kabul etmesi lazım. Bunu yıllar içinde anlar ama evliliğiniz yıpranmış olur. Dışardan bir ağızdan bunu daha kolay halledebilirsiniz

ee öyle ama canım, yani eften püften sebeplerden çocuklar küser, küsmelerin sonu gelmez sonra, biz de küsmüyoruz ama gençken küserdik o da eften püften sebeplerden değil bayağı ağır şeylerden
58583425753 yıllık evliyim :p
Küstüğümüz zaman çok nadirdir oda gerçekten ortada ciddi bir durum varsa :KK66:

Nasıl davraniyorsunuz? Biz sık sık kusuyoruz ve çok yıpratıcı.
İlk zamanları bizde eşimle ota b.ka küsüyorduk ve gerçekten çok yıpratıcı olduğunu fark ettim ama tabi eşim bunu fark etmedi çünkü eşim sanki ingiliz kraliyet mensubu bir kontesten daha kibirli ve daha nazlıydı onu düzeltmek yada ondan bişeyler beklemek hem aptallık hemde zaman kaybı olurdu.
Ve ne yaptım?
Ben hiç küsmemeye karar verdim haklıda olsam küsmedim 2 dakika sonra bişey olmamış gibi davrandım.Bu davranışımın gurursuzlukla alakası yoktu sadece huzur istiyordum ve yıpranmak beni çok yormuştu.
Neyse...
İlk zamanları ben küsmeyi bıraktığım da eşim bu durumu bana karşı kullanmak istedi soru sorduğum da cevap vermedi surat astı bir afralar bir tafralar vs. İşte tam o noktadan sonra ben hiç surat asmadan gayet mutlu mesut şarkılar söyledim kendi kendime yemek yaptım işşme baktım hatta yemek yerken eşime gel ye demedim benle konuşmuyor ya nasılsa sorularıma cevapta vermiyor eee ona ne sorcam yermisin diye? Yemek isteyen kalkar yer değilmi? ;)
Hiç inatlaşmadım tv için vs hiç baskı yapmadım arada bişeyler sordum cevap vermedi sonra sonra cevap vemeye başladı.
Şu anda sabrımla durumu öyle bir hale getirdim ki şimdi ben küsüyorum o bana ne oldu neyin var yine ne yaptım diye soruyor :D
Bu inadı birinizden biri kırmalı artık o kişide sensin canım ;)
Hzurun için yıpranmamak için bunu yapmalısın.

Küsmüyoruz. Sorun varsa konuşup gerekirse bağrışıyoruz sorunu çözüp hayatımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz.

Biz tartistigimizda ben haklı da olsam haksizda olsam:KK49:soguk davranirim eşim dayanamaz 1saat geçmeden gelir alır gönlümü bende de onun rahatlığı oluyo ister istemez naz yapmak için fırsat doguyo.ama asla ne yemeği mi yapmayı esirgerim nede yatağa kus girerim:21:

Küsmüyoruz. Sorun varsa konuşup gerekirse bağrışıyoruz sorunu çözüp hayatımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz.
Kesinlikle biz de böyleyiz sevgilimle. çevremizde görüyoruz hala liseli gibi tripleşen çiftler var sürekli bir küsme konuşmama falan. Biz bir sorunumuz olsa tartışırız tartışmanın dozu biraz artarsa bağırışırız azcık sonra 5 dkk susar özür dileriz ikimizde konuşuruz konu çözüme kavuşur gider :D

Eşim küser ama kendi kendine düzelir. Ben küstüğümde de gece yatak odasına girince küslük biter. İnsan yan yana yatarken küs olamıyor ki..

Back
X