- 25 Temmuz 2012
- 1.335
- 1.663
- 133
Çok yorucu hatta bezdirici olduğu kesin.Bizimki de bitmeye dogru mu gidiyor acaba? Galiba gozden cikariliyorum
Bu işin aşırısınin altında psikolojik sorunlar yatıyor kesinlikle.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok yorucu hatta bezdirici olduğu kesin.Bizimki de bitmeye dogru mu gidiyor acaba? Galiba gozden cikariliyorum
Bir hafta oldu bizim kusluk s.ctk yani evliliğe daha bastan . Ayrı yatmışti dun de ben yattım.Çok yorucu hatta bezdirici olduğu kesin.
Bu işin aşırısınin altında psikolojik sorunlar yatıyor kesinlikle.
eşim çok zor küser ama küsüncede uzun sürer, ben bi dk küs kalamam hemen gider sarılırım barışırız. 3 günlük dünya sizde sarılın birbirinize
Ne kadardi evliliğiniz?Bir hafta oldu bizim kusluk s.ctk yani evliliğe daha bastan . Ayrı yatmışti dun de ben yattım.
bende suçlu değilken bile sarılıyorum, içini biliyorum çünkü. yani bu bizim durumumuz. konuya göre sende farklılık gösteredebilir. ama yıkıcı değil yapıcı olmak gerekirSuçlu değilim ki gidip ben sarilayim
2 ay kadarlık. Sordum amacın ne diye bi amacım yok dedi kac kere. Baktım hala gerekmedikce konusulmuyor koyverdim bugun de yaticam hatta.Ne kadardi evliliğiniz?
Sakin kal, adım atma alamayacak biriyse.
2 ay kadarlık. Sordum amacın ne diye bi amacım yok dedi kac kere. Baktım hala gerekmedikce konusulmuyor koyverdim bugun de yaticam hatta.
O 3 gun ayri yattı benden en son ben çağırdımBence yatakları ayırmayın konu ciddi değilse. Çocuk cezalandırmak gibi bu çünkü.. Daha yeni evliymişsiniz hem..
Ben yeni evlendiğimde, daha birkaç günlükken ciddi bir kavga ettim eşimle. Baya kızdık birbirimize. Ama akşama doğru gittim, bana bak dedim, seni özledim beni delirtme dedim yapıştım adama.
Konu nedir okuyamadım diğer mesajları ama ciddi değilse adım atın bence. Ben olsam çatlardım birkaç güne küs kalmaya.
O 3 gun ayri yattı benden en son ben çağırdım
Teşekkur ederim.. tavsiyeniz nedir su an? 1 haftadır kusuz gerekmedikce konuşmuyoruzYattığı yere gidin, iteleyin yanına yerleşmeye çalışın. Esir alın adamı biraz. Derdin ne senin, napcan, burdan da mı gidicen diyin, espriye vurun.
Ben şunu anladım, erkeklere kızdığınızda o sinirliyken değil, aşktan gözü döndüğünde sorun hesabını. Şu an sert giderseniz daha kötü olur bence. Ne zamanki gözleri kalp olur, o zaman konuşun tatlı tatlı
Teşekkur ederim.. tavsiyeniz nedir su an? 1 haftadır kusuz gerekmedikce konuşmuyoruz