Eşinizle küsünce

eşim çok zor küser ama küsüncede uzun sürer, ben bi dk küs kalamam hemen gider sarılırım barışırız. 3 günlük dünya sizde sarılın birbirinize

Çok yorucu hatta bezdirici olduğu kesin.
Bu işin aşırısınin altında psikolojik sorunlar yatıyor kesinlikle.
Bir hafta oldu bizim kusluk s.ctk yani evliliğe daha bastan . Ayrı yatmışti dun de ben yattım.

eşim çok zor küser ama küsüncede uzun sürer, ben bi dk küs kalamam hemen gider sarılırım barışırız. 3 günlük dünya sizde sarılın birbirinize

Suçlu değilim ki gidip ben sarilayim

Suçlu değilim ki gidip ben sarilayim
bende suçlu değilken bile sarılıyorum, içini biliyorum çünkü. yani bu bizim durumumuz. konuya göre sende farklılık gösteredebilir. ama yıkıcı değil yapıcı olmak gerekir

her zaman ben kuserim o barisir :KK76:haklida olsam haksizda olsam gerci ben her halukarda kendimi hakli yaparim:KK70: neyse sonuc olarak esim hemen gelir ozur diler bu en fazla 1 saat sürer

Ne kadardi evliliğiniz?
Sakin kal, adım atma alamayacak biriyse.
2 ay kadarlık. Sordum amacın ne diye bi amacım yok dedi kac kere. Baktım hala gerekmedikce konusulmuyor koyverdim bugun de yaticam hatta.

Ayy asla küs kalmam. Ona bakınca gulesim gelir ve gulerim de.ve böylelikle barismis oluruz :KK66: küs kalmak zaten adamlara yakismiyo o ne be kadın gibi :-/

2 ay kadarlık. Sordum amacın ne diye bi amacım yok dedi kac kere. Baktım hala gerekmedikce konusulmuyor koyverdim bugun de yaticam hatta.

Bence yatakları ayırmayın konu ciddi değilse. Çocuk cezalandırmak gibi bu çünkü.. Daha yeni evliymişsiniz hem..

Ben yeni evlendiğimde, daha birkaç günlükken ciddi bir kavga ettim eşimle. Baya kızdık birbirimize. Ama akşama doğru gittim, bana bak dedim, seni özledim beni delirtme dedim yapıştım adama.

Konu nedir okuyamadım diğer mesajları ama ciddi değilse adım atın bence. Ben olsam çatlardım birkaç güne küs kalmaya.

Bence yatakları ayırmayın konu ciddi değilse. Çocuk cezalandırmak gibi bu çünkü.. Daha yeni evliymişsiniz hem..

Ben yeni evlendiğimde, daha birkaç günlükken ciddi bir kavga ettim eşimle. Baya kızdık birbirimize. Ama akşama doğru gittim, bana bak dedim, seni özledim beni delirtme dedim yapıştım adama.

Konu nedir okuyamadım diğer mesajları ama ciddi değilse adım atın bence. Ben olsam çatlardım birkaç güne küs kalmaya.
O 3 gun ayri yattı benden en son ben çağırdım

O 3 gun ayri yattı benden en son ben çağırdım

Yattığı yere gidin, iteleyin yanına yerleşmeye çalışın. Esir alın adamı biraz. Derdin ne senin, napcan, burdan da mı gidicen diyin, espriye vurun.

Ben şunu anladım, erkeklere kızdığınızda o sinirliyken değil, aşktan gözü döndüğünde sorun hesabını. Şu an sert giderseniz daha kötü olur bence. Ne zamanki gözleri kalp olur, o zaman konuşun tatlı tatlı

Yattığı yere gidin, iteleyin yanına yerleşmeye çalışın. Esir alın adamı biraz. Derdin ne senin, napcan, burdan da mı gidicen diyin, espriye vurun.

Ben şunu anladım, erkeklere kızdığınızda o sinirliyken değil, aşktan gözü döndüğünde sorun hesabını. Şu an sert giderseniz daha kötü olur bence. Ne zamanki gözleri kalp olur, o zaman konuşun tatlı tatlı
Teşekkur ederim.. tavsiyeniz nedir su an? 1 haftadır kusuz gerekmedikce konuşmuyoruz

Teşekkur ederim.. tavsiyeniz nedir su an? 1 haftadır kusuz gerekmedikce konuşmuyoruz

Bence ilk adımı atın.. Gidin sataşın, öpün, oynayın yani. Hatta şu an burda beklemeden gidin sarılın. Zaman kısa, dünya fani. Değmez küs kalmaya. Sonra normal anınızda konuşursunuz.

Ve eşinizi böyle olmaya alıştırın bu şekilde. Kızınca biraz zaman geçince bu sefer o da gelmeye başlar çok bencil ve egoist değilse. Hatta bence böyle anları taçlandırın romantik şekilde :oops:

3 yildir evliyim esimle hic kusmedik.kusluk cocuklukta kalmali.iki yetiskin evli cift nasil kusluk yasar aklim ermiyor.tartissakta uzlasiriz bi yerde.bazen o alttan alir bazen ben..

Ben küsen kişi ile çok dalga geçerim ya, eskiden kız kardeşlerim küserdi, ben de madem küstüler diye hiç bir işlerine yardım etmezdim, bu yüzden ablamın tüm evi kendi temizlemişliği var, çünkü annem ona görev verip gitmişti, o da benimle küs olduğu için görev dağılımı yapamamıştı.

Tabi eşle durum başka, ben küsecek kadar ağzı sıkı biri de değilim, genelde olayın kavgasını etmeyi tercih ederim, onun da küstüğünü pek hatırlayamadım

Back
X