Eşinizle Mahreminizi Başkalarıyla Paylaşırmısınız?Normal Bir Durummu Sizce?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Eski ikamet ettiğimiz yerde yanıma yeni komşu taşınmıştı sevinmiştim.Kek yaptım götürdüm' hoşgeldiniz bişey lazımmı yardım edeyim 'dedim.Kadın soktu beni beni yatak odasına elime koca bir poşet verdi 'yerleştirebilirsiniz' dedi.'Okey' dedim poşeti açtım kadının iç çamaşırları gözlerim pırtladı ses çıkarmadım uslu uslu katlayıp komidine yerleştirdim.Benden 6-7 yaş küçüktü cahilliğine verdim güldüm geçtim.Zamanla hatun her sabah kave içmeye gelirdi eşarbını savurup ıslak saçlarını sallardı sırıtıp yüzüme bakardı saçma sapan şeyler ima ederdi.Duymamazlıktan gelirdim.Gel zaman git zaman kadın abarttı ben uyardım, kadın anlattı ben uyardım.baktım olmuyo görüşmeyi kestim.Tek yaşıtım komşum oydu ve ben yanlızlığı tercih ettim ordan taşınmamıza 7 ay vardı ve 7 ay yalnız takıldım.
Sevdiğim saydığım yaşı benden büyük ablalarım vardı arada bir onlarla takılıp 7 ayı bitirdim.Siz nasılsınız sizde paylaşırmısınız mahreminizi,mahreminizle övünmeyi severmisiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
çocukluğumdan beri her şeyimi paylaştığım bir arkadaşım/dostum var.. Yalnızca onunla paylaşırım.. O da herangi bir durum olduğunda anlatırım sizin de böyle oldu mu ya da bu normal mi gibi.. Onun dışında hiç hoşlanmam b tür şeylerden..

mahremi annemle bile konuşmam ben
fazla rahatmış hanım

artık çoğu şey maherme olmaktan çıktı ewet ama daha ilk tanıştığı kişiylede özelini payalaşıyosa o onun arsızlığı dr

paylasamam adı ustunde mahrem, özel

Canım benim ya çok tatlısın valla.Kıs mahremini sormuyom kıs.başkalarıyla paylaşıyonuzmu paylaşanlar hakkında ne düşünüyonuz diyom kıs.:1no2:

Aynen,bende sağlık problemi yada başıma gelen bir rahatsızlık gebelik,kontrol yolları falan paylaşırım fikir alırım ama oda dostlarımdan sadece.

hayatta en tiksindiğim insan tipi kendini kocaya zor atmış, hayatının amacı özgür sex, ve hayatta sevişebilen ve bundan haz alabilen tek insan kendisiymiş gibi gözünü sevişme bürümüş ve bununla övünebilen zavallı insan modelii
burda forumdada karşılaştım ahlak edep diye nutuk atıp yatak odalarının en ince ayrıntılarını paylaşanlar.. allah akıl fikir versin ..

yatak odam bana aıttır ıkıncı kişilerın bılmesıne gerek yok..
konusanlardan da haz etmem.
iğrenırım..
boşuna mıdemızı kaldırmayalım

bu bence ahlaksızlığın daniskası.

bunu yapan kadından da erkekten de her türlü sapkınlığı beklerim ben

herkesin kendi özelidir, kimseyle paylaşılmaz bencede
kimseye bu konuda imada bile bulunmam

normal bir insan neden yatak odasını dışarıya aktarır anlamam :1closedeyes:
asla paylaşmam, paylaşmaya gerek görmem sengözlerimebaksanab

tabiki paylasmam...
o bizim ozelimiz neden baskasi bilsinki..
yanimda paylasilmasindanda hoslanmam..ki hic olmadi zaten

bravo kıs yerimseniben

çok insan var böyle karşı tarafa nispet yapmaya bayılan sanki onu belirtmekle bak kocam beni nekadar seviyo iması veren bak ben ne kadar seksi bi hatunum der gibi oysaki bana göre bu işi çok gündeme getiren kadın o anlamda aradığını aslında bulamayandır ve bu yaptıklarıyla bunu ört pas etmeye çalışır.. ama şuda bi gerçek biz bayanlar samimi olduğumuz arkadaşlarımızla kendimize yakın bulduğumuz birileriyle ufak tefek yatak odası tiyolarımızı paylaşmayı severiz :jeyyar:

ben iç çamaşırlarımı gösterecek kadar olmasada
en yakın ark elbette konuşurum tabiki gece neler yaptıklarımızı degil
cinsel anlamda yaşadıgım sorunları sıkıntılarımı problemleri
paylaşır fikir alırım kk da da yaptıgımız gibi
ama kendimi kesinlikle sapık veya azgın biri olarak görmedim
bilmemek ayıp degil ögrenmemek ayıp

bakın hanımlar olay ilk şurda kopuyor.benim de hiç anlamadığım bir nokta var.
evlilik arefesinde çeyiz düzülürken kayınvalide seksi jartiyerli martiyerli çamaşır alıyor,kendi annelerimiz aynı şekilde alıyor...yani benim anlamadığım bir nokta bu kadar muhafazakar bir toplumun bu kadar namahrem adetleri nasıl olabilir?
hem de alınıyor sergileniyor bakın da görün komşular benim kız/gelin kocasına bunları giycek:)))

yani anlayacağınız temelde bi gariplik var...ben böyle eylere çok karşıyım ne kendi annemle ne başkasıyla ne çamaşırımı ne mahrem anılarımı ne de sorunlarımı paylaşırım....ben bu tür şeyleri bir tek eşimle paylaşırım...birbirimize yetmediğimiz noktalardada ki o nokta doktorluk bir konudur muhtemelen..doktora danışırım..kalkıp da kimseye ay sendede böyle oluyormu diye sormam..tarzım değil...

asla sevmem öye konuları
konuşan insanlar kesinlikle tatmin olamayan insanlardır
ancak anlatarak tatmin olurlar

paylaşmam, paylaşana da karışmam...iki kişi arasında geçiyor ve çok özel bi şey...bi sorun varsa sormak amaçlı belki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…