Eşinizle Mahreminizi Başkalarıyla Paylaşırmısınız?Normal Bir Durummu Sizce?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
asla sevmem öye konuları
konuşan insanlar kesinlikle tatmin olamayan insanlardır
ancak anlatarak tatmin olurlar

sanirim arklar soruyu anlamadı soru paylaşırmısınız paylaşmazmısınız
paylaşanlar hakkında ne düşünüyosunuz degil

özel hayatımı anlatmam.
yakın arkadaşlarımla, korunma yöntemi vb sağlıkla ilgili konularda yüzeysel konuşabilirim ama fazlası :1no2:
yanımda konuşulmasından da hoşlanmam.

eğer konu cinsel bir problemse konuşabilirim.
ama muhabbet "dün gece biz naptık biliyor musun" şeklindeyse ne anlatırım ne de dinlerim.

çok ama çok yakın bir dostum var belki onunla ama üstü kapalı dertleşiriz..o şimdi evlendi ya hemen ilk gece muhabbetleri doğal olarak sengözlerimebaksanab o da zaten üstü kapalı olara kanlattı ayrıntıya girmeden..bence doğru olan budur..hakkaten dün ve ondan önceki gece naptıını anlatan varmıdır ya da merak eden:1shok:..öyle olsa gelsin ortaya yatsın töbe töbe...mahrem adı üstünde karı koca olduğu zaman aradan kalkar..öbür türlüsü de çok günah bu arada..

Son düzenleme:
Özellikle buldumcuk olmuş kadınların, ıslak saçlarını etrafına göstermek gibi eğilimleri olduğunu gözlemlemişimdir. Açıkcası bu tip kişilerin seks hayatının berbat olduğunu düşünüyorum.
Ayrıca yeni tanıdığın hatta ilk gördüğüm birini yatak odama sokup iç çamaşırlarımı yerleştirtmem.
Cinsel konuları ise arkadaşlarla konuşmayız, amaaaa fıkraları çok söyleriz aramızda. Yaş 43 olunca mecburen dilimize vuruyor işte bizimde. kaydirigubbakcemile5

mahrem kendine özeldir tabiiki kimseyle paylaşılmaz. benim en özel anlarım başkasını neden ilgilendirsin ki.zaten mahremini uluorta anlatanlarda emin olki sorun vardır,çok kişide gözlemledim ve duydum

tabi kocamın ve kendi cinsel yaşamımla ilgili meziyetlerini anlatırım överim yere göğe sığdıramam .. bu kadar alçalmış muhabbeti yaptığım şahısda kocamın koynuna giriverir. delimiyimm .. aslaa aslaaaa...
güvensizlik yaratır bende bu tür muhabbetler.

kesinlikle anlatmam da dinlemem de...

her konuda konuşabilen bir insanımdır ama kendi özel hayatımı anlatacak kadar değil...bana özel olan bir şeyi başkalarıyla paylaşmakta bir mana görmüyorum ve hem gereksiz hem de çok yanlış buluyorum...

Ne dinlemeyi ne söylemeyi severim bir gün lise arkadaşım evlenmişti ve biz beş kız toplandık gittik hediyelerimizle herşey süper kakara kikiri kızlar başladı kıza nasıldı ilk gece vs demeye ben direk tersledim bunlar bozuldular kız kızarıyor bozarıyor ama anlattırdılar ben mutfağa gidip bulaşıkları yıkamaya seçtim dinlemek yerine...
Ulu orta anlatılmayacak şeyleri insanların bu kadar rahat anlatması veya yatak odasını merak garip geliyor.

paylaşacağım insan var paylaşmayacağım insan var...dan diye yeni taşındığım yerdeki hiç tanımadığım bi insana asla anlatmam....

bende ne anlatmayı ne dinlemeyi sevmem kocamla benm aramda olan şeyden kimene yada başkalarının yatak odası hadiselerinden... bence bunu kendine kompleks edinmiş kadınlar yapıo benm çevremdede var öle bi kaç tane hepsinin durumu aynı kocallarının kendilerinin çok sevdiğini göstermek için ikide birde şöle yaparız böle yaparız die anlatırlar banane banane yaa nasıl bir mantıksa anlamıorum sanıım oan benm oturup aa kocası bununla nasıl yapmış bunu çok sevıor bu adam diceğimi duşunuo sdece komik :roflol:

herkesin kendisine ait bir özeli vardır.bir sorun yoksa danışılcak bir durum değilse anlatmanın bir mantığı yok bence.

konusanı da konusturanı da sevmem en guzelını yapmıssın.daha carpamadın mı soyle agzının ortasına.ne ınsanlar var ya.ozel hayat mahremıyet kalmadı derler bı de asla ya konusunu dahı yaptırmam.ukalalılıgın cırkınlıgın dık alası yanı bu ne ya ayıp ayıp

ben pek öyle insanlarla fazlaca gidip gelen biri değilim.insanlarla da evde olan hiçbir şeyi paylaşmam.yatak odama sokmam.annem ,kayınvalidem bile sınırını bilir.annemle bile özelimi,veya evde ki mahrem sayılacak şeyleri paylaşmam.eşimle konuşurum.okurum,araştırırım.ben de böyle mutluyum napayım. :))

nefret ediyorum böyle insanlardan
bence böyle insanların kesinlikle cinsel hayatları problemli ki kendi içlerinde yer etmiş şeyleri anlatarak bişeyler ispat etmeye çalışıyorlar
bizim işyerine temizliğe gelen kadın,resmen herşeyini anlatıyor yaaa deliriyorumm
içeri gidiyorum iş yapıyorum,telefonla konuşuyorum yokk
açık açık söyleyemiyorumda bana böyle şeyler anlatma diye
bigün geliyor ayy bakk çamaşırıma kocamın en sevdiği çamaşırımı giydimmm, ayy bugün sevgililer günü çocukları kayınvalideme bırakayım işimiz varr,görümcesi arıyor size gelecez diye yalnız en fazla 10 a kadar oturun malum sevgililer günü işimiz var diyor :1shok:,çocukları içerde otururken nasıl onları atatıp bişeyler yaptıklarını anlatıyor
bide ayy biliyormusun benim kocam şöyle don giyer böyle atlet giyerrr delirtti benii
kocasının donundan bananeysee
neyseki son zamanlarda anladı sanırım pek yanaşamıyor,çok yoğunmuşum gibi yapıyorum,konuşmuyorum bileee

oyle kadinlarin varligini yok degil birgun eski komsularimiz toplanmisti neyse 5 dakika gitmistim birsey almaya ozaman evlenmemistim ben sok kadini operken resmen yazmasini acmis gorunsun diye boynu mor:1closedeyes: sonuc olarak kadinligini hazmedememis zavalli kadin profilleri:1closedeyes:

paylaşamam. kadınlar bir kısmı çokk tuhaf ve kıskançç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…