Eşinizle Mahreminizi Başkalarıyla Paylaşırmısınız?Normal Bir Durummu Sizce?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende hiç sevmem böyle şeyleri ama benim bir eltim var (bu arada ben sözlüyüm) kocasıyla olanları gelip bana hep anlatıyo uyuz oluyorum..bende bişey diyemiyorum hıı hee falan diyorum. anlatma bana böyle şeyler dicem ama bi türlü söyleyemiyorum. kalbini kırmak istemediğim için.. ne kadar kötü ve terbiyesizce sonuçta yüzyüze bakıyoruz onun yerine ben utanıyorum. nasıl izah etmeliyim kalbini kırmadan

aslaa anlatmam dinlemeyi de sevmem.bana ne milletin özelinden yatak odasından.hiç ama hiiiç ilgilendirmez.

arkadaş kimse sevişemiyor bir kendisi sevişebiliyor sanmış herhalde öylesinde uzak durmakla iyi yapmışsın cahiin önde gideniymiş...

banada bi kaç arkadaşım evlilik arifesindeyken ilk geceyle ilgili bazı meraklarını sormuşlardı acıyomu filan diye. acımadığını zaten yapılan insani normal doğanın kanunu olan birşeyken sonucu neden normalin dışında olsun acısın ki diyerek gayet ciddiyetli ve rahatlatıcı konuşmuştum

benim kocamın performansı başkasına niye anlatayım sonra töbe töbeee

Ben konuyu değiştirdim canım birden bire...

Hani bir sorun olur fikir almak için paylaşırsın tamam da;kalkıp durduk yere birden bire cinsel ilişkilerini anlatanlara anlam veremiyorum.

Boş kafaların muhabbeti bunlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…