Eşinizle Mahreminizi Başkalarıyla Paylaşırmısınız?Normal Bir Durummu Sizce?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aaaaaa hiç olurmu öyle şey.ne yaşıyosak kendimize.bende bu evli kadınların belden aşağı espriler yapmasından,kocasıyla yaşadıklarından bahsetmesinden hiç hoşlanmam.banane yahu.olacak iş değil.sen en güzelini yapmışsın takma kafana.ayrıca bende senin gibiyim ve kendimden küöüklerin sohbeti açmaz beni.benden büyük ablalarla daha iyi anlaşırım.en iyisini yapmışsın

Bi kaç arkadasım ilk gecelerını anlatmıslardı bana,ayrıntısıyla degıl tabı ama anlatıldı netıcede.sımdı bır bucuk ay sonra banada sorucaklar,yapılamsı gereken yapıldı dıcem kapatcam konuyu

ınsan eşini nasıl anlatır baskasına şöle yaptı böle yaptı dıye,çok ayıp klava:

Bende mahremiyet sadece iki kişi arasında kalır..Ne annem , ne en yakın arkadaşım, ne en yakın komşum hiç ama hiç kimseyle paylaşabileceğim bir şey değildir... Bu , bana göre çok çok özel bir

konu.. Şakasını yapanlar olmadı mı , oldu.. Ama güldüm geçtim; tek kelime etmedim. Bazı bayanlar konuşmayı seviyor..

Ama yapı meselesi ; ben tam tersiyim. Zaten utanırım konuşamam

bende paylaşmam
hıı bazen sorunlar oluyor hamilelikle ilğili
sorunları soruyorum
ama en yakınlarıma
yoksa hava atmak için asla anlatmam

hiç hoşlanmma anlatmaktan sadece çok samimi senelerdir görüştüğüm aynı anda evlendiğimz bir arkadaşım var ona bazı şeyleri sormak ( ya sizdede de oluyormu gibi....) bu tür şeyler sorarrım onun dışında anlatmak hiç hoş değil yakışmaz basit insanlar konuşur

bak bunu untmuşum morluklarda var demi onu hiç anlatmayım iğrenç ya dediğin gibi bide eşarbı sıyırıp gözüme sokardı.kaydirigubbakcemile3 ay çok zavallılar ya vallaha cehalet ya kaydirigubbakcemile3

Benim tespitim eviyle pek alakası olmayan karısına çocuklarına ilgi ve şefkat göstermeyen adamların hanımları böle, mutsuzluklarını bunlarla örtüyorlar bence,çenelerine vuruyor.

çok garip ben kıskanrım eşimi kimsenin onun o şekilde gözünün önüne getirmesini istemem
dayımın kızı benden 6 yaş büyük 5 yıllıkta evli
o çok meraklıydı anlatmaya hep lafı değiştirmek isterdim çünkü ister istemez gözümün önüne gelio anlattığı halleri..

en nefret ettiğim şeylerden biridir.
annemde sevmez oldum olası bu konuları. paylaşılmaması gerekir. dinende hoş olmayan bir şeymiş bildiğim kadarıyla.
anlatanlar benim gözümde hafif kadındır.

adı üstünde mahrem. tabiki paylaşmam. televizyonda bir evlilik terapisti(selin karacehennem) kadınlara bunu asla tavsiye etmediğini çünkü öyle kadınlar varki kıskançlıkla sizin eşinize göz koyabilir demişti. hatta bırak mahremini kocanızla çok iyi geçindiğinizi bile söylemeyin. "idare ediyoruz işte" gibi laflar edin diye tavsiyede bulunmuştu.

erkek olsun,kadın olsun,
mahremiyetine saygısı olmayanlar
alenen herşeylerini anlatırlar...
bence anlatan kadar dinleyenler de ayıp ediyor...
mahremiyetin özelliği,güzelliği dillendirildiği zaman
basit gördüğümüz,iğrendiğimiz ilişkilerden farkı kalıyor mu sizce??
dört duvar arasında yaşanılanlar karı-kocanın özelidir...
sevgiler...

cevap bumudur
işte budur:)

anlatmam kimseye kesinlikle anneme bile çok çok yakın bi arkadaşım var çok üstü kapalı bi sorun varsa konuşuruz o kadar
ben de annemden öyle gördüm o da anlatmaz bana zaten sormaz bile
kayınvalidem bi acayip arada bana kızına ve eltime iç çamaşırı gecelik felan hediye ediyor hatta en son hediye ettiği geceliği giyip giymediğimi bile sordu ben de güzel bi gecelik kesenize bereket dedim kocama da sormuş beğendin mi diye bi daha aldığı şeyleri giyersem iki olsun münasebetsizlik bana göre hem de fazlasıyla
anlatanı da dinlemem gitsin başkasına anlatsın bana ne

paylaşmam utanırım zaten yapamam yapanıda konuyu kapatması için uyarırım hoşlanmam

Bende paylaşmam..Sen de komşuya tavrını koymakla iyi yapmışsın..
:mymeka:

adı üstünde zaten mahrem .başka konumu yok konuşacak mahremimizi konuşalım klava:

Son düzenleme:
aynı durumu bende yasadım. karsı komsum benden nerden baksan 10 yas buyuk esı sehırdısında calısıyo. ne zaman gorussek ayak ustu gorussek bıle konuyu o noktaya getırıyo..
gorusmuyorum ne evıne gıdıyorum nede evıme alıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…