Eşinizle mutlu olmak için neler yaparsınız

as25

papatya
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
799
10
68
Kütahya
slm arkadaşlar eşimi mutlu etmek istiyorum ama bunun karşılığını ondan alamıyorum bu durum beni çok üzüyor içimdeki heyecan hala onu ilk tanıdığım gün gibi.işten gelince heyecanla karşılıyorum güler yüz gösteriyorum oysa o yorgunum yeni geldim üstüme bu kadar düşme diyor zaman geçiyo benimle ilgilenmiyo sonra uykusu geliyo yatıyoruz diyo birkaç gün sabrediyorum ona karşı yaptığım bakımlı olmam da onun hoşuna gitmiyo diyor ki sen şimdi bakımlı mı oldun bir şey yaptığını mı sanıyorsun doğal ol diyo bende sana süslenmeyeceğim de kime süsleneceğim diyorum giy eteğini otur diyo çünkü kapalıyım ama başka açık bayan görünce de pişmiş kelle gibi bakıyo sonra ben niye bakıyorsun diyorum neye bakmışım diyo suçunu kabul etmiyo hemen kızıyo ne yapsam onu mutlu edemiyorum üstelik bir sürü hakaret işitiyorum sizce eşimle mutluluğu yakalamak için ne yapmalıyım eğer izlediğiniz bir yol varsa tavsiyelerinizi bekliyorum

:( allah sabır versin. ben olsam kafasına vazo fırlatırdım aklı başına gelsin diye. şaka maka evli değilim bir tavsiye veremeyeceğim ama her zaman dürüstlükten yana olduğum için bence kocanızı karşınıza alıp bir konuşun. özellikle açık kadınlara bakmasından rahatsız olduğunu mutlaka dile getirin. bu da bir çeşit aldatmadır, kendisine hatırlatın.

belki eşin doğallıktan hoşlanıyordur. biraz dusme ustune gerçekten. daha yeni evlisiniz anladığım kadarı ile . bak bazı erkekler makyajdı cart curt asla sevmezler.
biraz onun dediğigibi ol kendine evde başka uğraşlar bul ne bileyim kitap oku fln yeni bir dil ogrenmeye çalış. biraz huyuna git bakalım.

belkide gerçekten çok üstüne düşüyorsun,o da sıkıntıya giriyor olabilir.biraz geri çekil.. bilirsin kaçan kovalanır.. onun dediği gibi yap bakalım,kovalama.. n'olacak bekle:34:

Son düzenleyen: Moderatör:
dediğim gibi öyle yapmayı da deniyorum ama o zaman başka açık bayanlara bakıyo sonra da suçunu kabul etmeyip ben bakmıyorum görüyorum diyo :69:

Son düzenleme:
cnm mrb. erkekler böyledir senin açık giyinmeni istemezler ama açık saçık giyinenleri görünce de bakmadan duramazlar...

Ama ben 5 snlik bakmayı aldatma olarak görmüyorum niyeti önemli çünkü göz bu çarpar dikkat çeker..

bazen biz bile süzüyoruz öyle kadınları dikkat çekiyorrlar. ammaaaa dklarca bakmasına gelemem ben..

Sana soğuk davranmasına gelincede tabiki çekilmez bir durum ama belki kafasında başka sorunları vardır, belki yorgundur gerçekten..

Sende biraz zamana bırakk gerçekten ZAMAN HERŞEYİN İLACIDIR...

evlilikte olur böyle şeyler kendine başka uğraşlar bul, kitap oku, film izle,yeni yemek tarifleri bul dene

Sonucuda bize bildir.. :34: :16:

evli değilim ama tüm erkekler hakkında bildiğim bi gerçek var;
fazla ilgiye gelemiyolar, hemen havalara giriyolar, kendilerini birşey sanmaya başlıyolar..
bence ilgilenmeyin bi süre, en iyi çözüm bu gibi..

çok teşekkür ederim canım aslında bu durumlar eşimin çok umrunda bile olmaz o zaten istiyor ki ben sus pus oturayım başı ağrıyormuş tamam yoruluyor tabi ki ama tek yorulan çalışan o değil ki işin yeri ayrı eşin yeri ayrı diyorum bana da yazık değil mi akşama kadar onu bekliyorum gelsinde muhabbet edelim birşeyler paylaşalım diye anlatmak istediğim ben ona o kadar değer verirken o bir türlü mutlu olmuyo :43:

çok teşekkür ederim canım aslında bu durumlar eşimin çok umrunda bile olmaz o zaten istiyor ki ben sus pus oturayım başı ağrıyormuş tamam yoruluyor tabi ki ama tek yorulan çalışan o değil ki işin yeri ayrı eşin yeri ayrı diyorum bana da yazık değil mi akşama kadar onu bekliyorum gelsinde muhabbet edelim birşeyler paylaşalım diye anlatmak istediğim ben ona o kadar değer verirken o bir türlü mutlu olmuyo :43:

bence sen ona biraz soğuk davran biraz uzaklaş bakalım o sana gelecek mi?

eşinizn yaptığı çok ayıp,
gül gibi karısı dururken elalemin eşlerine bakmaya nasıl yeltenir?
sizin kapanmanızı istememiş miydi, açılmanız yönünde bi talebi mi oldu yoksa?
yoksa sizi zorla kapatıp gidip başkalarının eşlerine mi bakıyor?

süsten püsten hoşlanmıyorsa açık kadınlarada bakmasın:63:
sana doğal ol süslenme diyorya hani:57:

eşinizn yaptığı çok ayıp,
gül gibi karısı dururken elalemin eşlerine bakmaya nasıl yeltenir?
sizin kapanmanızı istememiş miydi, açılmanız yönünde bi talebi mi oldu yoksa?
yoksa sizi zorla kapatıp gidip başkalarının eşlerine mi bakıyor?

sağol canım iltifatın için hayır ben zaten kapalıydım bunu biliyordu açılmamı da istemiyo başka erkekler onun yaptığı gibi bana bakarlar diye. başkalarının eşlerine değil açık gördüğü kim olursa ona bakış atıyo sonra karşı taraf ta eşime bakıyo çok kızıyorum kavga ediyoruz bu yüzden çok yoruldum diyeceksiniz ki neden hala bu adamı seviyorsun onu mutlu etmek istiyorsun inanın sebebini bilmiyorum acaba ben mi mutlu edemiyorum başka yollar mı var diye sizlere soruyorum :59:

canım üzülme bence,
karşısındaki kadının açık olması kapalı olması ona bakılması, asınılması hakkını vermez.
bu mantıkla biz açık kadınların yolda yürüyememesi gerekir.
ancak anlaşılan o ki eşin görmemiş, açık saçtan etkilenebiliyor.
karşılık veriyorlar derken nasıl oluyor anlamadım, kadınlar senin yanında eşine ne karşılık verebilir? :53:
eşin yanındakinin kıymetini bilmiyor.
kuldan utanmıyor, allahtan da korkmuyor sanırım.

canım üzülme bence,
karşısındaki kadının açık olması kapalı olması ona bakılması, asınılması hakkını vermez.
bu mantıkla biz açık kadınların yolda yürüyememesi gerekir.
ancak anlaşılan o ki eşin görmemiş, açık saçtan etkilenebiliyor.
karşılık veriyorlar derken nasıl oluyor anlamadım, kadınlar senin yanında eşine ne karşılık verebilir? :53:
eşin yanındakinin kıymetini bilmiyor.
kuldan utanmıyor, allahtan da korkmuyor sanırım.

yani canım öyle etkilenme amacıyla bakmıyo bunu biliyorum sadece meraktan bakıyo ama bunu da kabul edemiyorum yoksa görmemiş değil yani karısı var :34: kadınlar karşılık veriyo derken o dönüp bayana bakarken illa ki bayan da bakıyo öyle yani.

yani canım öyle etkilenme amacıyla bakmıyo bunu biliyorum sadece meraktan bakıyo ama bunu da kabul edemiyorum yoksa görmemiş değil yani karısı var :34: kadınlar karşılık veriyo derken o dönüp bayana bakarken illa ki bayan da bakıyo öyle yani.

canım o halde ciddi boyutta değil demektir.
kendini üzdüğüne değmez.
kimseyle de kıyaslama kendini zaten. gözü dışarda olabilir ama sen onu kendine bağlayacak yolu bilirsin zaten.
ilişkinize renk gelsin istiyorsa evde özel ortamlar yaratabilirsin. o da aslında neye sahip olduğunu daha iyi anlar ve kıymetini bilir.

canım benim.. yeni evli olduğumuz dönemi hatırladım yazdıklarını okuyunca.. bende aynı şeyleri yaşadım , aynı senin hissettiklerin ve yaşadıkların gibi, inan bana..insan biraz kıskanınca eşini, bakmasada bakıyormuş gibi geliyor.. sonra biz bayanlar daha ince ruhluyuz. gösterdiğimiz ilginin karşılığını bekliyoruz tabiki.. ama ne yapmak lazımmış bilişyormusun? çook fazla ilgi göstermemek !! ben öpmeyi çok severim mesela.. eşimde uuuf, nolur sıkma benii der.. hıı öylemi dedim içimden , yok artık öyle öpmek.. bir baktımkii bir kaç gün sonra gülümseyerek .. sen beni hiç öpmüyorsun ya diyor :)) yanii çok ilgiden sıkılıyor erkekler, kendi haline bırakmak lazım çoğu zaman , üstüne düştükçe , ben neyim acaba düşüncelerine girip kasılıyorlar .. sende at kafandan kıskançlık tasalarını, kendini üzersin , eşinide kendinden uzaklaştırırsın ona göre.. mutluluklar canım :))

canım benim.. yeni evli olduğumuz dönemi hatırladım yazdıklarını okuyunca.. bende aynı şeyleri yaşadım , aynı senin hissettiklerin ve yaşadıkların gibi, inan bana..insan biraz kıskanınca eşini, bakmasada bakıyormuş gibi geliyor.. sonra biz bayanlar daha ince ruhluyuz. gösterdiğimiz ilginin karşılığını bekliyoruz tabiki.. ama ne yapmak lazımmış bilişyormusun? çook fazla ilgi göstermemek !! ben öpmeyi çok severim mesela.. eşimde uuuf, nolur sıkma benii der.. hıı öylemi dedim içimden , yok artık öyle öpmek.. bir baktımkii bir kaç gün sonra gülümseyerek .. sen beni hiç öpmüyorsun ya diyor :)) yanii çok ilgiden sıkılıyor erkekler, kendi haline bırakmak lazım çoğu zaman , üstüne düştükçe , ben neyim acaba düşüncelerine girip kasılıyorlar .. sende at kafandan kıskançlık tasalarını, kendini üzersin , eşinide kendinden uzaklaştırırsın ona göre.. mutluluklar canım :))

teşekkürler canım aynen bende sürekli öpüyorum o da sıkılıyo bu iyi bir tavsiye bakalım ne olacak :1:

canım o halde ciddi boyutta değil demektir.
kendini üzdüğüne değmez.
kimseyle de kıyaslama kendini zaten. gözü dışarda olabilir ama sen onu kendine bağlayacak yolu bilirsin zaten.
ilişkinize renk gelsin istiyorsa evde özel ortamlar yaratabilirsin. o da aslında neye sahip olduğunu daha iyi anlar ve kıymetini bilir.

ne gibi şeyler yapabilirim canım rica etsem biraz örnek verebilir misin ortam süsleme müzik yemek mumlar falan diyorsan onları da çok yaptım fayda etmedi beyfendi günübirlik beni seviyo işine gelince yani :44:

Back
X