Herkesin ne kadar güzel anıları varmış yahu okudukça gülümsedim

Dayanamadım bende kısaca bahsetmek istiyoruuummmm

Sevgilimle tanışalı çok uzun zaman oldu. 23 yaşındayım o da 25 yaşında. Onu ilk gördüğümde sanırım 14 yaşında falandım.

Yakın akrabamın komşusunun oğluydu kendileri

Görür görmez çok beğenmiştim yaşıma başıma bakmadan

Sırf onu görebilmek için sık sık o akrabamıza gittiğimi bilirim

Hatta akrabamın çocuğunu onlara götürürdüm bazen, belki onu görürüm diye.. İlçede oturuyorduk o da lisedeydi ve liseyi İl merkezinde okuyordu. Görebilirsem dünyalar benim oluyordu

O yolda yürürken bile etrafına bakmaz, kafası hep yere doğru bakar, kimseyle ilgilenmez. Halâ öyledir. Babasıyla babam arkadaştı. Bazen babası ile onu beraber görürdüm babası bana takılırdı kafasını kaldırıp bakmazdı bile

Baktım olacak gibi değil unutmaya karar verdim...Yıllar geçti 18 yaşıma geldim üniv'e gittim. Daha sonra o beni feysten ekledi. Eklediğini bile hatırlamıyor halâ

Ortak arkadaşlar var diye eklemiş sanırım. Kısa bir araştırma yapmış hakkımda. Olumlu şeyler duyunca bu kıza bütün iyi niyetimle yaklaşacağım, hiç kötü şeyler düşünmeyeceğim, hatta evlenebiliriz bile demiş arkadaşlarına...Ekledikten bir kaç gün sonra kabul ettim. Çok şaşırmıştım. Daveti gördüğümde "aaaa bu benim çocukluk aşkım değil mi yaaaaa

" demiştim

Kabul ettikten sonra koyu muhabbet başladı aramızda. O İstanbul'da üniv. okuyordu bense Eskişehirde. 6 günlük muhabbetin ardından yanıma geldi ve görür görmez yine yeni yeniden aşık oldum

13/12/2009 tarihinde ilişkimize başladık ve bugünde halâ sevdiceğim hayatımda. Arada uzun bir (1.5 yıl) ayrılık süreci oldu ama atlattık hamdolsun.

Ona ^bazen takılırım sen benim çocukluk aşkımsın diye dalga geçiyorum zanneder

Biliyorum çocuğu bahane edip beni görmeye bize geliyodun amacını anlamıştım der

Halbuki gerçekleri söylüyorum ben...
Şimdi o asker

ve ben onu bekliyorum.. En kısa zamanda da sözlenmeyi ve ardından evlenmeyi düşünüyoruz. Rabbim herkese aşkı tatmayı nasip etsin inşallah. Herkese MUTLULUKLAR.