- 2 Mayıs 2014
- 140
- 48
- 53
Merhaba kızlar; Öncelikle evli olanlar ve uzun süren ilişkisi olanlar eşinizle ilk nasıl tanıştınız? Özellikle internet ortamında tanışan varmı?Tanışan varsa aşamaları nasıl oldu? Doğru kişi olduğunu nasıl anladınız? Biz bekarlara fikir vermesi için paylaşırsanız çok sevinirim..:)
Guzel paylaşımlar olması dileğimle....:)
bende anlatmak istedim
bizde 3 sene önce tanıştık 2 ay sonra evleneceğiz hayırlısıyla
Bir dans kursunda tanıştık ve tabi ki ilk başta hiiç mi hiç sevmezdim selam verse almazdım yani... bir çene var bunda inanamazsınız hiç susmaz derste... sürekli herşeye muhalefet
ayy o da beni bir beğenmiş üstüne bi de ordaki bir kaç arkadaşı sen bu kızı tavlayamazsın demiş daha da gaza gelmiş beyimiz aklına koymuş beni
daha sonra bir vesiledir oldu sohbet etmeye başladık. baktım dansa giderken tesadüfen! benim iş yerimin önünden geçmeler hadi gel birlikte gidelim demeler... sohbetler gülmeler aaa bi baktım biz bayağı iyi anlaşıyoruz
ee tabi yakıştırmalar başladı bizde sürekli yok öyle bir şey zaten birbirimizin tipi değiliz deyip duruyoruz...
neyse aradaaan böyle böyle 6 ay geçti arkadaşlarıyla iddası falan yanmış bitmiş kül olmuuuş bana aşık oluvermiş ben de hiç oralı değilmişim... ama cidden farketmedim ki...
son zamanlarda bu arkadaş bana sürekli trip atıyor çözemiyorum
en sonda sinirlendim bu triplerine arama beni ya görüşmeyelim biz senle dedim
haa bu arada beni tavlama aşamalarında kalpli kekleer bile yaptııı