Hayalim...
:)
Hayalim...
aslında çok sıradan şeyler:)
Genelde evdeyiz oda haftanin 4 gunu evde 3 gun calisiyor ama buyuk garlamiz var burda almanyada :) her gun bos gunlerde oraya gider ugrasiriz :)) yazin , alisveris bazende su kenarina yurumeye gideriz kizimizida alip.. Yoksa her gun elinde bi telefon surekli bi oyun oynardi banada alistirdi o dereceki minik kizimizla bile ilgilenmedik yani garibim kendi kendine oturursu hep sakin dide.. Bizde karar verdik artik o uyanikken telefonu elime alan digerine 50� ceza vercekha oncedende damla okey aatranc gibi seyler oynardik kiz olmadan once yani :))
Sevgiliyken öyleydi şimdi çoluk çocuk ev iş yemek temizlik derken sıradan şeyler bunlar, senin bahsettiklerin hayal oldu
biz bol bol konuşuyoduk :) ben onun yüzü gülsün diye saçma sapan konuşuyodum .. Şimdi boşanıyoruz ..
Oda gülüyodu sarılmalar vs..
Evlenince değişik oluyor .
Herşeyini paylaşıyosun yatıyosun kalkıyosun aynı yatak aynı koltuk .. Sevdiğinle beraber , herşey yapılır
Birlikte temizlik yapıyoduk bebişimize bakıoduk
Yemek yapıoduk
Çok tartışıp hemen barışıyoduk
Sürekli dip dibe oturmalar el ele durmalar
Sigara almaya beraber gitmeler ..
Utanmasam tuvalete de girerdim bi kere girdim zaten okadar yanii
uzuldum sızın adınıza..cok ıyı anlaşıyormuşsunuz..
sanırım bır anda tuketıldı herşey
İşten gelince birlikte yemeği hazırlıyoruz sonrasında sahile yürüyüşe çıkıyoruz.Eşim gezmeyi çok seviyor hafta sonları hep dışarda oluyoruz bazen artık evde oturalım dediğim oluyor o dereceEvde olduğumuzdada birbirimize kitap okuyoruz,film izliyoruz.Balkonda hobi bahçemiz var onunla uğraşıyoruz. Ve durmadan bişeyler yiyoruzz :)
bırbırınıze kıtap okumanız cok hoş:)
biz bol bol konuşuyoduk :) ben onun yüzü gülsün diye saçma sapan konuşuyodum .. Şimdi boşanıyoruz ..
Oda gülüyodu sarılmalar vs..
Evlenince değişik oluyor .
Herşeyini paylaşıyosun yatıyosun kalkıyosun aynı yatak aynı koltuk .. Sevdiğinle beraber , herşey yapılır
Birlikte temizlik yapıyoduk bebişimize bakıoduk
Yemek yapıoduk
Çok tartışıp hemen barışıyoduk
Sürekli dip dibe oturmalar el ele durmalar
Sigara almaya beraber gitmeler ..
Utanmasam tuvalete de girerdim bi kere girdim zaten okadar yanii
Para varsa hersey yaparsin gezrrsin tozarsin istedigini yersin icersin alirsin ama bizim gibi ayin sonunu zor getirip bu ay bebege mama parasi yetcek mi diye dusunursen esinle biseyler yapman icin ne zaman ne de maddiyat kalior ...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İşten gelince birlikte yemeği hazırlıyoruz sonrasında sahile yürüyüşe çıkıyoruz.Eşim gezmeyi çok seviyor hafta sonları hep dışarda oluyoruz bazen artık evde oturalım dediğim oluyor o dereceEvde olduğumuzdada birbirimize kitap okuyoruz,film izliyoruz.Balkonda hobi bahçemiz var onunla uğraşıyoruz. Ve durmadan bişeyler yiyoruzz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?