Eşinizle nasıl vakit geçiriyorsunuz, neler yapıyorsunuz ?

Genelde evdeyiz oda haftanin 4 gunu evde 3 gun calisiyor ama buyuk garlamiz var burda almanyada :) her gun bos gunlerde oraya gider ugrasiriz :)) yazin , alisveris bazende su kenarina yurumeye gideriz kizimizida alip.. Yoksa her gun elinde bi telefon surekli bi oyun oynardi banada alistirdi o dereceki minik kizimizla bile ilgilenmedik yani garibim kendi kendine oturursu hep sakin dide.. Bizde karar verdik artik o uyanikken telefonu elime alan digerine 50€ ceza vercek ha oncedende damla okey aatranc gibi seyler oynardik kiz olmadan once yani :))

Telefon meselesini aşmışsiniz ne güzel ya keşke bizde aşabilsek 😐 bizde bebek öncesi okey ve domino oynuyorduk ama bebek olunca pek bişey yapamaz olduk

Biz genelde hep dısarıdayız en ufak bi alışveriş bile yapıcak olsak önce alışveriş yaparız sonra bi yerde yemek yeriz ordan sonra kesin yapılacak bişey bulunuyor
Önceleri yüzmeye , buz patenine biniyorduk ormanda motorla geziyorduk ama şimdi hamileyim hareketlerim kısıtlı o yüzden yürüyüşler yapıyoruz
Ama eğer evdeyseniz genelde herkes kendi halinde :)

Para varsa hersey yaparsin gezrrsin tozarsin istedigini yersin icersin alirsin ama bizim gibi ayin sonunu zor getirip bu ay bebege mama parasi yetcek mi diye dusunursen esinle biseyler yapman icin ne zaman ne de maddiyat kalior ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

biz bol bol konuşuyoduk :) ben onun yüzü gülsün diye saçma sapan konuşuyodum .. Şimdi boşanıyoruz ..
Oda gülüyodu sarılmalar vs..
Evlenince değişik oluyor .
Herşeyini paylaşıyosun yatıyosun kalkıyosun aynı yatak aynı koltuk .. Sevdiğinle beraber , herşey yapılır
Birlikte temizlik yapıyoduk bebişimize bakıoduk
Yemek yapıoduk
Çok tartışıp hemen barışıyoduk
Sürekli dip dibe oturmalar el ele durmalar
Sigara almaya beraber gitmeler ..
Utanmasam tuvalete de girerdim bi kere girdim zaten okadar yanii

uzuldum sızın adınıza..cok ıyı anlaşıyormuşsunuz..
sanırım bır anda tuketıldı herşey

bırbırınıze kıtap okumanız cok hoş:)

Böyle güzel vakit geçirirken ayrılacak olmanıza üzüldüm hayırlısı neyse o olsun sizin için

Aslında paradan çok zaman eksikliği yaşanıyor çocuk olunca, yoksa çıkıp yürüyüş yapmak gibi şeylere çokta para gerekmiyor bence

Hayran kaldım. Tebrikler

-Beraber temizlik yaparız, süper keyifli ve eğlenceli oluyor Eşim son ses müziği açar, elinde eletrik süpürgesi veya toz bezi bir yandan gelir yanıma dans eder, diğer yandan işini yapar
-Beraber yemek yaparız, sofra hazırlarız. Eşimi salata yaparken izlemek büyük bir keyif, çünkü o bunu keyifle yapıyor.
-3 D gözlüklerimizi takar film izleriz, en zevk aldığımız şeylerden biri de sanırım bu.
-Beraber playstation oynarız. Ben yeni yeni öğreniyorum, ama çok eğlenceli
Benim beceriksizliklerim eşimi fazlasıyla güldürüyor.
-Nişanlıyken yada flört ederken gittiğimiz yerlere gidiyoruz bazen, özellikle hafta sonları. Örneğin Bursa Dağ yolu (harika manzara) , Mudanya sahili , Kent Ormanı Piknik

-Hafta sonları geç vakite kadar oturuyoruz, sabaha karşı saat 3-4 gibi arabaya atlayıp dürüm yemeye gidiyoruz

-2500 Parçalı bir puzzle aldık ama geçen hafta yatılı misafirimiz olduğu için başlayamadık.
-Hafta sonları arada bir İstanbul'a arkadaşlarımızın yanına gideriz.
-Bu aralar hem havaların güzelleşmesi hemde hamileliğim dolayısıyla akşamları yemekten sonra yürüyüşe çıkıyoruz.

Hayatı monotonlaştırmamak adına herşeyi yapıyoruz ikimizde. Belki tek taraflı olsa bu çaba zamanla yorulabilir insan ama, eşim benden daha aktiftir. Hafta sonu planları, akşam yemeği planları vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…