- 15 Ocak 2014
- 670
- 380
- 133
-Beraber temizlik yaparız, süper keyifli ve eğlenceli oluyorEşim son ses müziği açar, elinde eletrik süpürgesi veya toz bezi bir yandan gelir yanıma dans eder, diğer yandan işini yapar
-Beraber yemek yaparız, sofra hazırlarız. Eşimi salata yaparken izlemek büyük bir keyif, çünkü o bunu keyifle yapıyor.
-3 D gözlüklerimizi takar film izleriz, en zevk aldığımız şeylerden biri de sanırım bu.
-Beraber playstation oynarız. Ben yeni yeni öğreniyorum, ama çok eğlenceliBenim beceriksizliklerim eşimi fazlasıyla güldürüyor.
-Nişanlıyken yada flört ederken gittiğimiz yerlere gidiyoruz bazen, özellikle hafta sonları. Örneğin Bursa Dağ yolu (harika manzara) , Mudanya sahili , Kent Ormanı Piknik
-Hafta sonları geç vakite kadar oturuyoruz, sabaha karşı saat 3-4 gibi arabaya atlayıp dürüm yemeye gidiyoruz
-2500 Parçalı bir puzzle aldık ama geçen hafta yatılı misafirimiz olduğu için başlayamadık.
-Hafta sonları arada bir İstanbul'a arkadaşlarımızın yanına gideriz.
-Bu aralar hem havaların güzelleşmesi hemde hamileliğim dolayısıyla akşamları yemekten sonra yürüyüşe çıkıyoruz.
Hayatı monotonlaştırmamak adına herşeyi yapıyoruz ikimizde. Belki tek taraflı olsa bu çaba zamanla yorulabilir insan ama, eşim benden daha aktiftir. Hafta sonu planları, akşam yemeği planları vs.
Teşekkür ederim,ayrı ayrı okumaktansa dinlemek yada okumak daha paylaşımlı oluyor:)
o bi koltukta ben diğer koltukta hayday oynuyoz napak
Böyle güzel vakit geçirirken ayrılacak olmanıza üzüldümhayırlısı neyse o olsun sizin için
Hayran kaldım. Tebrikler
gunlerce okudugum bır kıtabı okumasını ıstedım okumadı..
neymış efenım kıtabın adı annelık sanatı ymış ..
peeh..
sonrasında yazarın bır konuşmasında bazı erkeklerın kıtabın ısmınden dolayı okumadıgını ogerendım..
ıyı pekı dedım..
okumuş oldugum başka bır kıtap onerdım..
soylemış oldugu acıklama bana gore cok komıktı..
şoylekı:bır adamın yazdıgı duşuncelerı dogruları vs bana ters gıbı sozler sarfettı..
hım dedım..
zamanında teksas tomkıs okuyan bır kışıden ne bekleyebılırdımkı:)
gercı bende okudum ama:)
teşekkürler,sizede öneriyorum:)
Ayy çok hoşuma gittiniz tebrik ederim sizi 👏 Allah mutluluğunuzu bozmasin...
eşiniizn sevdiği kitapları tercih etmenizi öneriyorum,zorlamadan hoşlanmıyorlar pek
İşten gelince birlikte yemeği hazırlıyoruz sonrasında sahile yürüyüşe çıkıyoruz.Eşim gezmeyi çok seviyor hafta sonları hep dışarda oluyoruz bazen artık evde oturalım dediğim oluyor o dereceEvde olduğumuzdada birbirimize kitap okuyoruz,film izliyoruz.Balkonda hobi bahçemiz var onunla uğraşıyoruz. Ve durmadan bişeyler yiyoruzz :)
Biz eşimle sevgiliyken de çok eğlenir iyi vakit geçirirdik hatta evleneli 3,5 sene oluyor hala aynıyız diyebilirim.Çocuk da olmayınca her şey daha güzel oluyor tabi.Eşim de benim gibi gezmeyi,yeni yerler görmeyi çok sevdiği için sürekli seyahat ediyoruz ben işim gereği de sürekli öyleyim zaten.Yurtdışına sık sık gitmeye calısırız mesela bu Eylül'de Venedik'e gitmeyi planlıyoruz.Onun dışında yabancı dizi ve filmleri çok izleriz hatta sırf bunun için evimize sinema odası bile yaptırttı eşim:)Arada dışarıda yemek yeriz farklı yerlere gideriz canımız sıkılınca haftasonu atlarız arabaya bir iki günlüğüne kafamızı dinleriz.Spor yapmayı cok severiz mesela özellikle extreme sporlar bir numaralı eğlencemiz mesela en son bungee jumping yaptık sırada uçaktan paraşütle atlama var :)Yani aslında eğlenmeyi bildikten sonra evlilik sıkıcı ve monoton olmuyor bayanlaarrr :)Sevgililik döneminde yapacak çok şey bulabiliyor insan, cafeye gidiyor, film izliyor, sinemaya gidiyor, tiyatroya gidiyor... ama evlenince bunlar dahada seyreklesiyor ha bide çocuk olunca sinema tiyatroya gidilemiyorda.. peki eşinizle neler yapıyor, nasıl vakit geçiriyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?