Eşinizle nasıl vakit geçiriyorsunuz, neler yapıyorsunuz ?

İşten gelip yemeğe girişiyoruz. Haftanın 1 günü akşam annemlere , 1 günü kayınvalidemlere gidiyoruz. C.tesi çoğunlukla napsak napsak derken akşamı ediyoruz :) Zaten o gün çamaşır ütü temizlik derken tatil günleride nasıl geçiyor hiç anlamıyorum. Bide biz tembelgillerdeniz. :) Tv karşısında film izlemeyi bile yatarak yapıyoruz. cips, kola, meyve, çikolata herşeyi yanımıza alıyoruz. Bir daha kalkmamak için :) O derece yani

Ayy çok hoşuma gittiniz tebrik ederim sizi 👏 Allah mutluluğunuzu bozmasin...

Teşekkür ederim,ayrı ayrı okumaktansa dinlemek yada okumak daha paylaşımlı oluyor:)

gunlerce okudugum bır kıtabı okumasını ıstedım okumadı..
neymış efenım kıtabın adı annelık sanatı ymış ..
peeh..
sonrasında yazarın bır konuşmasında bazı erkeklerın kıtabın ısmınden dolayı okumadıgını ogerendım..
ıyı pekı dedım..
okumuş oldugum başka bır kıtap onerdım..
soylemış oldugu acıklama bana gore cok komıktı..
şoylekı:bır adamın yazdıgı duşuncelerı dogruları vs bana ters gıbı sozler sarfettı..
hım dedım..
zamanında teksas tomkıs okuyan bır kışıden ne bekleyebılırdımkı:)
gercı bende okudum ama:)

Tavla oynamak en sevdiği şey olduğu için onunla tavla oynuyorum.
Bazen film izlemeye ikna etmek için yalvarıyorum. çünkü ben de birlikte film izlemeyi seviyorum.

eşiniizn sevdiği kitapları tercih etmenizi öneriyorum,zorlamadan hoşlanmıyorlar pek

teşekkürler,sizede öneriyorum:)

İşten gelip yemeğe girişiyoruz. Haftanın 1 günü akşam annemlere , 1 günü kayınvalidemlere gidiyoruz. C.tesi çoğunlukla napsak napsak derken akşamı ediyoruz :) Zaten o gün çamaşır ütü temizlik derken tatil günleride nasıl geçiyor hiç anlamıyorum. Bide biz tembelgillerdeniz. :) Tv karşısında film izlemeyi bile yatarak yapıyoruz. cips, kola, meyve, çikolata herşeyi yanımıza alıyoruz. Bir daha kalkmamak için :) O derece yani

eşiniizn sevdiği kitapları tercih etmenizi öneriyorum,zorlamadan hoşlanmıyorlar pek

cok teşekkur ederım yorumlarınıza..
kıtap okudugunu gormedım..
ama dogadan hoşlanan belgesellerı seven domates cılek vs işlerıyle hoşnut olan bır eşe saahıbım..
ne tur kıtaplar olabılır acaba:)

yabancı bir diziyi takip ediyoruz genellikle. film izlemek tabi ki, o zaten herkesin yapacağı bir şey. çok fazla dışarı çıkmayı sevmiyoruz. yemek yapıyoruz birlikte. yemek yapmak gerçekten baya vakit alıyor ve çok eğlenceli geçiyor. zaten yemeği yaptıktan sonra, yemeden önce, bir aktivite de ister istemez oluyor, ehöeheöhekeheheke, ondan sonra öyle işte.

ablam ve erkek arkadaşı çikolata yapımına başladılar. hatta işi iyice ilerletip çikolata tohumlarından yapmaya başladılar. şimdi de satmayı düşünüyorlar. süper eğleniyorlar ve de. bir d ebirlikte spora gidiyorlar. ikiside çok fit. sağlıklı yaşam modundalar ve sürekli yeni bir şey icad ediyorlar. doğal ürünlerle krem yapıp, organik pazar için torba falan dikiyorlar. çok eğleniyorlar ve 10 senedir beraberler hiç sıkılmıyorlar.

valla kızlar bende 9 ayı geçti evleneli çok sıkılıyorum. hiçbir şey yapmıyoruz. işten eve gidiyoruz yemek yiyoruz ve nerdeyse konuşmuyoruz bile. sadece yatakta yan yana geliyoruz. ben hep acaba kv ile yaşıyoruz diye mi böyle diyordum ama alakası yokmuş. kv 3 haftadır köyde ama biz hala öyleyiz. çok sıkılıyorum bekarken daha çok vakit geçiriyorduk.

Es degil sevgili, ama 4 yildir hayatimda ve kalbimin en guzel kosesinde.

Disari fazla cikamiyoruz, eve gelince ona supriz yapip yemek yaparim (tembelsin dedigi icin:))
Kitap okuruz, film seyrederiz. Sevdigimiz sarkilari acar sonrada kucagina alir beni (arada sarki soyler) oyle sarili kaliriz, taklit yapar bana (genelde beni taklit eder), onun kaşlarini alirim.. Pek oyle ozel seyler yapmiyorut belkidr ama her dakikasi benim mutlulugum .. Iyi ki var..

biz evlenmeden öncede hiç öle yemeğe çıkmışlığımız sinemeye gitmişliğimiz yok şimdide bazen yeme gitsek diyorum hemen mangalı alıp koşuyo ben evlemeden önce annemin deyimiyle eserikli gibi barınakları dolanırdım bi arkadaşım vesilesi ile kimsesiz çocuklara açılan evlere esirgeme kurumlarına gitmeye dadandım eşim önce deliymişim gibi muamele yaptı bana sonra alıştı o götürdü getirdi oda motosiklet hastası dağ bayır mecnun gibi dolaşır nerde bi tepe var gidip bakar arkasında ne var diye :))) evlendik o işi bırakdı emekli şuan 24 saat birlikdeyiz çocuk oldu bi süre uzak kaldık sahalardan şehir deiştirdik şuan eskisi gibi yoğun deiliz bu kezde bahçeyle uğraşıyoruz barınaklara yine gidiyoruz evide nuhun gemisine çevirdik her gelen kediyi köpeği besliyoruz bizim olsun diye :) yiyen gidiyo bizimde kedi köpeğimiz var tavuk alacaz ama ben son zamanlarda buraya dadandım oda tv izliyor sabah erken kalkıp kızımla evle bahçeyle hayvanlarla akşam 6 ya kadar koşturuyoruz sonra ikimizde hoşafoturuyoruz

hobi bahçeniz nasıl çok merak ettim

Evdeyken:
Tv izliyoruz. Mutfakta pizza, kurabiye gibi şeyler yapıyoruz. Puzzle yapıyoruz. Film izliyoruz. Balkonda bitkilerle ilgileniyoruz. Sohbet ediyoruz.

Dışarıdayken:
Sinema ve tiyatroya gidiyoruz. Alışveriş yapıyoruz (giyim ve yiyecek). Yürüyüş yapıyoruz.

Son düzenleme:
Biz eşimle sevgiliyken de çok eğlenir iyi vakit geçirirdik hatta evleneli 3,5 sene oluyor hala aynıyız diyebilirim.Çocuk da olmayınca her şey daha güzel oluyor tabi.Eşim de benim gibi gezmeyi,yeni yerler görmeyi çok sevdiği için sürekli seyahat ediyoruz ben işim gereği de sürekli öyleyim zaten.Yurtdışına sık sık gitmeye calısırız mesela bu Eylül'de Venedik'e gitmeyi planlıyoruz.Onun dışında yabancı dizi ve filmleri çok izleriz hatta sırf bunun için evimize sinema odası bile yaptırttı eşim:)Arada dışarıda yemek yeriz farklı yerlere gideriz canımız sıkılınca haftasonu atlarız arabaya bir iki günlüğüne kafamızı dinleriz.Spor yapmayı cok severiz mesela özellikle extreme sporlar bir numaralı eğlencemiz mesela en son bungee jumping yaptık sırada uçaktan paraşütle atlama var :)Yani aslında eğlenmeyi bildikten sonra evlilik sıkıcı ve monoton olmuyor bayanlaarrr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…