- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
boşanEşim vardiyalı çalıştığından geceye dönünce annemlerde kalırım.Ayın rahat 10 günü olmam evde.İzin günlerinde birşey yapmazdık gezmek vs gibi hep evdeydik.Gündüz çalışıncada geç gelir yemeğini yer 2-3 saat sonra uyur hak verip saygı duyarım.Bazen izin günlerinde şakalaşırım onunla belki 1-1.5 saat sürer sonra geçen zamanı görünce vaktimi harcadın hep aynı işte de huzurum yok evdede der söylenir yorulduğunu söyler yatar.Bu arada izin günlerinde gündüz işe giderken bile kalmadığı saatte 5te kalkıp uyumaz bunu neden yapıyor anlamıyorum.Huzur yok demesi beni deli ediyor sanki sürekli kavga ediyormuşuz gibi ezberlemiş gibi hep aynı laf.Sizce ne yapmalıyım?
şakalaşmak derken?Eşim vardiyalı çalıştığından geceye dönünce annemlerde kalırım.Ayın rahat 10 günü olmam evde.İzin günlerinde birşey yapmazdık gezmek vs gibi hep evdeydik.Gündüz çalışıncada geç gelir yemeğini yer 2-3 saat sonra uyur hak verip saygı duyarım.Bazen izin günlerinde şakalaşırım onunla belki 1-1.5 saat sürer sonra geçen zamanı görünce vaktimi harcadın hep aynı işte de huzurum yok evdede der söylenir yorulduğunu söyler yatar.Bu arada izin günlerinde gündüz işe giderken bile kalmadığı saatte 5te kalkıp uyumaz bunu neden yapıyor anlamıyorum.Huzur yok demesi beni deli ediyor sanki sürekli kavga ediyormuşuz gibi ezberlemiş gibi hep aynı laf.Sizce ne yapmalıyım?
Gıdı gıdıŞakalaşmak derken bacım
Gıdı gıdı mı fanfinifnfon mu fışırtı mı?
bence kayınvalidesinde de kalsın çokkk severler birbirlerini yıllardır biliriz siteceSizinle gecen zamanina vaktimi harcadim mi diyorBence ayin 10 gunu degil de 30 gunu annenizde kalin.
Eşim vardiyalı çalıştığından geceye dönünce annemlerde kalırım.Ayın rahat 10 günü olmam evde.İzin günlerinde birşey yapmazdık gezmek vs gibi hep evdeydik.Gündüz çalışıncada geç gelir yemeğini yer 2-3 saat sonra uyur hak verip saygı duyarım.Bazen izin günlerinde şakalaşırım onunla belki 1-1.5 saat sürer sonra geçen zamanı görünce vaktimi harcadın hep aynı işte de huzurum yok evdede der söylenir yorulduğunu söyler yatar.Bu arada izin günlerinde gündüz işe giderken bile kalmadığı saatte 5te kalkıp uyumaz bunu neden yapıyor anlamıyorum.Huzur yok demesi beni deli ediyor sanki sürekli kavga ediyormuşuz gibi ezberlemiş gibi hep aynı laf.Sizce ne yapmalıyım?
Bende devamlı aynı şeyleri duyuyorum ama böyle söylemiyorum?Devamlı aynı şeyi söylüyorsan sıkılmıştır
Gerçek şakadan mı bahsediyoruz?Hiç şakalaşmayız
En fazla üç beş espiri o kadar
Başlığı konuyu 2 3 kez okudun acaba yanlış mı okuyorum diye
Biz mi anormaliz
Fışırtı son 100 metrenin adıGıdı gıdıFıişırtı ne ya ahahahahhaha
şakalaşmak gün içine yayılmaz mı o da bir iki dakika sürmez mi .saat 4 ile 5.30 arasında şakalaşacağız diyeceğim bundan sonra eşimeHiç şakalaşmayız
En fazla üç beş espiri o kadar
Başlığı konuyu 2 3 kez okudun acaba yanlış mı okuyorum diye
Biz mi anormaliz
O farklı demek kiBende devamlı aynı şeyleri duyuyorum ama böyle söylemiyorum?
O bile o kadar sürmüyordurGerçek şakadan mı bahsediyoruz?
Süresi 1, 1.5 saat olan tek şaka var benim bildiğim?
Ben mi fesatım yahu
bence kayınvalidesinde de kalsın çokkk severler birbirlerini yıllardır biliriz sitece
Yine anlamadım vallaFışırtı son 100 metrenin adı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?