- 10 Nisan 2014
- 42.718
- 114.224
- 798
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
eğlenceli şeyler anlatıyormuş ama adam da anlatıyormuş yani karşılıklıymış ama o 1.30 saat dolunca yanii saat gongggggg diyince adam anında değişiyormuş boşa vaktim geçti gibi gibi davranıyormuşşşşşş muşta muşşş yaniiiŞaka derken su şakası demiyordur heraldediyormudur
Derimde anlayana o beeeKız niye demedin benle niye evlendin o zaman boş vakitsem. Boş adam misin diye
eski niki daha iyiydi bunu sevmedimmmm ben demi engelliyim ki bir bakıyım duuuugene mi engelliyim yahu..
şakaya örnek ?
engelsiz biri sorsun sevabına:)
Yeni kaldırdım engeli senden.Konuya ekledim örnek.gene mi engelliyim yahu..
şakaya örnek ?
engelsiz biri sorsun sevabına:)
Aç davayı ister anlasin ister anlamasinDerimde anlayana o beee
gece evinde kalsan olmaz mı ne var korkacakDerimde anlayana o beee
Yeni kaldırdım engeli senden.Konuya ekledim örnek.
Bacım 1.5 saat ne şakası?
Tüm stand up gösterilerinin toplam aktivite süresi o, bir de profesyoneller.
Napıyorsun acaba adama yahu onca süre
Tamamokudum şimdi.
1 saat üşenmiyon mu adamı gıdıklamaya
bırak ne hali varsa görsün.
Bekarkende yalnız vakit geçirmeyi severmiş odasından çıkmazmış öyle devam etmeyi düşündü galiba.Aslında geçen kızmıştım ona 10 gün kadar uzak durdum pek konuşmadım bunun sebebiyse bana mal demesiydi ama ben geri adım attım yanlış yaptım sanırım.Esiniz evdeyken napiyo da vakti o kadar kiymetli, sakalasmayi bile vakit kaybi goruyo merak ettim
Evinizde tek kalmaya calisin, annenize gitmeyin bence. Birazda esinizden uzak durun. Evde siz oldugunuz halde yalniz kalsin ki vaktinden cok, sizin degerli oldugunu hissetsin.
Ne kadar gülünebilirse bu yoruma o kadar güldüm.Şakalaşmak derken bacım
Gıdı gıdı mı fanfinifinfon mu fışırtı mı?
ağzı da bozukmuş sadece şaka sevmiyor olsa iyi.Bekarkende yalnız vakit geçirmeyi severmiş odasından çıkmazmış öyle devam etmeyi düşündü galiba.Aslında geçen kızmıştım ona 10 gün kadar uzak durdum pek konuşmadım bunun sebebiyse bana mal demesiydi ama ben geri adım attım yanlış yaptım sanırım.
Çin işkencesi mübarek!Gıdıklıyormuş işte
Sadece o değil yaa örnekti oÇin işkencesi mübarek!
Ben küfrederim, söyleyeyim.
Direkt açık açık sokak ağzıyla basarım küfrü, 1,5 saat!!!
E yuh...
Onun yerine bir kahve yapsan da gel içelim desen, sohbet ortamı kursan, o süreyi daha anlamlı ve verimli geçirseniz olmaz mı?Sadece o değil yaa örnekti o
Sadece o değil yaa örnekti o
Fingirdemek İşte yav niye anlamıyorsunuz hanımlarSadece o değil yaa örnekti o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?