- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.387
- 798
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Ben de duydum, öyle diyolla.O bile o kadar sürmüyordur
Biz mi yaşlandık acep
annesi bana göre bir melekkkkOgluna bakinca anasini dusunmek bile istemem
Sevişmeyi bir maraton koşusuna benzetirsek o fışırtı son düzlük işte.Yine anlamadım valla
şakalaşmak nasıl ? örnek?
1 saat sürebilen şakayı merak ettim
Kendi de gülüyor eğleniyor ama geçen zamanı görünce tavrı değişiyorSevmiyorsa şaka yapmayın 1.5 saat
Yine anlamadım valla
Karşılıklı oluyor zaten1 -1 buçuk saat süren saklasmayi aklım almadı benimkarşılıklı olur ayrıca siz tek başınıza ne yapıyorsunuz o kadar vakit
+18 olsa adamın gönlü olurdu. Şaka yatakta bitmeyince de vakit harcamak gibi görmüştür Belki öyle şeyler bekliyor sizdenEşim vardiyalı çalıştığından geceye dönünce annemlerde kalırım.Ayın rahat 10 günü olmam evde.İzin günlerinde birşey yapmazdık gezmek vs gibi hep evdeydik.Gündüz çalışıncada geç gelir yemeğini yer 2-3 saat sonra uyur hak verip saygı duyarım.Bazen izin günlerinde şakalaşırım onunla belki 1-1.5 saat sürer sonra geçen zamanı görünce vaktimi harcadın hep aynı işte de huzurum yok evdede der söylenir yorulduğunu söyler yatar.Bu arada izin günlerinde gündüz işe giderken bile kalmadığı saatte 5te kalkıp uyumaz bunu neden yapıyor anlamıyorum.Huzur yok demesi beni deli ediyor sanki sürekli kavga ediyormuşuz gibi ezberlemiş gibi hep aynı laf.Sizce ne yapmalıyım? Şakalaşmak derken gıdıklamak sevmek vb. +18 değil.
TamamSevişmeyi bir maraton koşusuna benzetirsek o fışırtı son düzlük işte.
Direkt ses betimlemesi aslında
Kızlar konuyu anlayan varsa açıklayabilir miEşim vardiyalı çalıştığından geceye dönünce annemlerde kalırım.Ayın rahat 10 günü olmam evde.İzin günlerinde birşey yapmazdık gezmek vs gibi hep evdeydik.Gündüz çalışıncada geç gelir yemeğini yer 2-3 saat sonra uyur hak verip saygı duyarım.Bazen izin günlerinde şakalaşırım onunla belki 1-1.5 saat sürer sonra geçen zamanı görünce vaktimi harcadın hep aynı işte de huzurum yok evdede der söylenir yorulduğunu söyler yatar.Bu arada izin günlerinde gündüz işe giderken bile kalmadığı saatte 5te kalkıp uyumaz bunu neden yapıyor anlamıyorum.Huzur yok demesi beni deli ediyor sanki sürekli kavga ediyormuşuz gibi ezberlemiş gibi hep aynı laf.Sizce ne yapmalıyım? Şakalaşmak derken gıdıklamak sevmek vb. +18 değil.
Sıla ne demiş "Sevişmeden uyumayalım"sen bakma onlara akılları fikirleri sevişmekte
Gece gece güldürdün beni ya fışırtı ne bacım yaŞakalaşmak derken bacım
Gıdı gıdı mı fanfinifinfon mu fışırtı mı?
Tamam o zaman 15 dk yap hem eğlenir hemde tavrı değişmezKendi de gülüyor eğleniyor ama geçen zamanı görünce tavrı değişiyor
Şaka derken su şakası demiyordur heraldeşakalaşmak gün içine yayılmaz mı o da bir iki dakika sürmez mi .saat 4 ile 5.30 arasında şakalaşacağız diyeceğim bundan sonra eşime
Sonunda suyu kullandıkları şaka olsa daha iyi olurmuşŞaka derken su şakası demiyordur heraldediyormudur
Aslında zamanı kontrol edemiyorum bundan sonra alarm kurayım bariTamam o zaman 15 dk yap hem eğlenir hemde tavrı değişmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?