eşinizle ne sıklıkla yemege çıkarsınız?

her hafta sonu mutlaka yemeğe gideriz.sırnaşık şeybazen romantik bir yemek olur:1hug:bazense pideci değişir yani.......önemli olan birşeyler paylaşmak ve evde yemek hazırlamamak değilmi:teytey::teytey:

bizde maaşları alınca mutlaka çıkardık kız olmadan önce, gezerdik bol bol. şimdi evde insan olduğu için çıkamıyoruz bizde haftasonları kızıda alıp kahvaltıya gidiyoruz. ama kızı bir gün bırakıp taksim ortaköy yapıp eski günlerdeki gezmeyi planlıyoruz. genelde eşim bana ilk aşkını ilan ettiği 29 mart günü götürü yemeğe ben unuturum o hatırlar. ama evlilik yıldönümüüzde falan hiç çıkmadık. bizim çıktığımız yemekler genelde kebapçılar olur hehehhehhehe

ayda ıkı bazende üç sefer dışarda yemek yerız.aşka gelınce senı sevıyorum eeeeeeeeeeee sen bılıyorsun zaten bunu der

Ayda bi kere filan çıkıyoruz yemeğe. Özel olarak bir kere çıktık yemeğe.
Onun haricindekiler hep karın doyurma maksatlı,alelacele gidilen yemekler kaydirigubbakcemile3

eşimle türkiye de izinde oldugumuz zamanlar haftada en az 2 kere dısarda yemek yeriz.ama malesefki hiçte ilan ı aşk olaylarına girmeyiz.sanırım eskidik biz....

biz ilk evlendiğimiz sene çok giderdik haftada 4-5 çünkü ayrı şehirlerdeydik çıkarken ve evlenince de tadını çıkarmak istedik. Ben çalışırken de hafada 2 kez çıkardık şimdi evdeyim ve ev yemekleri pişiriyorum insan bir süre sonra sıkılıyor sürekli dışarda yemekten.. Ama evde de kumrular gibiyiz dışarda da çok şükür...

çocuk olmadan önce haftaki 2,3 kere dışarı çıkardık şimdi ise ooooooooo unuttum valla ne zaman çıktık en son belki doğum günümde çıkarız artıkboshayallersmile

son birkaç senedir hiç eskiden senede bir kere olsun evlilikyıldönümünde çıkardık .son senelerde hiç çıkmadık maddiyattan dolayı

haftada 3 gün bayanssulusmile evde yemek yapmaya fırsatım olmadığı için dışarda yiyoruz :teytey:cumaları kesin dışardayız günün yorgunluğundan bırakın aşk ilanını konuşmaya mecalimiz olmuyor boshayallersmileher hafta sonu mutlka planımız olur ama.

evde yemek olmadığında, ya da canımız değişik birşeyler yemek istediğinde cıkarız...yemekte romantizm de ikimizinde huyu değildir...

canımız ne zaman isterse dışarda yeriz sonrasında müziikli bir yere gider biraz eğlenir eve geliriz
amaaaa 4 aylık bebeğim var ve artık çıkamıyoruzz (
bu nedenle bazen eve sipariş veriyoruz..
bebeğimiz biraz büyüyünce artık eski hayatımıza döneriz inşallah..

ilanı aşk ise,evlendikten sonra farklılaşıyor tabiki ama eşim hep aşkım sevgilim canım karıcım diye hitap eder ..

Son düzenleme:
yemek mııııııı ooooooooooooooooooooooooooo senede bır kere bılemedın ıkı kere oda sıkıldıgımı cok bellı edınce benı susturmak adına yaptıgı tek sey​
Çok üzgünüm çoook

Babam haftada 1 pazarları kesin annemi alır dışarı çıkar yemeğe.
Bu artık klasikleşti, annem bütün hafta evde yorulduğundan böylece beraber kafa dağıtıyorlar.
Babamın bu huyuna bayılıyorum opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…