iz haftanın bir günü dışarda yeriz hafta sonuu da pazar sabahı yani çoğunluk dışarıda kahvaltı yaparızzz...eşim anlayışlıdır hasta olsam misafrim olsa dışarı çıkarayım der bazen kabul ederm bazende evde olmakisterim...
eşimle dısarda yemek adına kokorec,ekmek arası kumpir ne bılım böle atıstırmalık seyler yıyoruz ,sahılde okadar yurumusuz enerjı kaybettık telafı etmek gerek dimi :)))
ha bıde orduevinde yedıgımız yemek sayılıosa; yidik resturant adına dısarda yemek
önceden haftada bir dışarda yemeğimizi yerdik yada eve söylerdik
ama maaşımız düştüğünden beri pek nadir dışarda yiyoruz:sinifsinif:
ne yapalım birkaç ay daha böyle idare edicez:hulya:
birde romantizm sorulmuş o da ne:roflol:
biz üç çocukla gittiğimiz için masada ben ancak çocuklarla ilgilenebiliyorum başka şeylere zaman kalmıyokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
biz her pazar dışardayız mutlaka bazen hafta içi sinemaya falan gidincede yemek kaçamagı yapıyoruz....
ama hiç romantık falan degiliz yedigimiz yemegin lezzetıyle ilgileniriz:sinifsinif:
biz yemeğe çıkarız iki obur yemekler üzerine yoğunlaşırız...birbirimize baksak da yemek yemekten pek konuşamayız.bir odun yuvarlanmış diğerini bulmuş sanki..öyle romantik laflar falan yoktur bizde etse de istemem ayol garip geliyor bana...ben eve yardımcı kadın almayıp büyük bir temizlik yaptığım zaman yemeğe çıkarız..2 ayda bir falan...
Haftada mutlaka en az 1-2 kere cikariz yemege..gittigimiz yere bagli,bazen aklina gelir güzel sözler bazende önündeki yemegi öyle bir yer ki sanki ben onu 6aydir ac birakmisim gibisalakcinni
haftada 3-4 kez yemeğe çıkmak ya da her gün çiçeklerle eve gelinmesi ya da sürekli eşimden bir beklenti içinde olmak beni el üstünde tutsun sürekli bir şeyler yapsın v.s. bu tarz takıntılarım yok ,mutlumuyum gerisi boş ,dışarıda yemek yeme gibi bir tutukum da yok sevmem de saçma da bulurum ,en güzeli eşimle battaniyenin altında birbirimize sarılarak uyumak ,her zaman doğal olan tercihimdir ,yapay mekanlarda yapay durumları sevmem ...