• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizle ne sıklıkta kavga edersiniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi tgp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tgp

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2013
111
36
98
Ya eşimi çok seviyorum o da seviyor 10 yıllık evliyiz 2 cocuk var. Ama bomboş sebeplerden 3 günde bir tartışıyoruz. O bana 3 günde bir kavga çıkartıyorsun sende alışkanlık oldu diyor. Ben de ona sen kavgaya donusturuyorsun diyorum. Kavga boş sebepten neyse de birde kusuyor konuşmuyor trip yapıyor. Sonra gönlünü alıyorum birde. Ay valla dert mi demeyin 3 günde bir olunca birde küsüp uzatıp ikidebir gönül alınca zor oluyor.artik strateji oluşturucam kavga etmemek için diyorum . Cok ıyi mükemmel gözümde. Sadece cabuk sinirleniyor ve tutamıyor kendini hemen rencide edici laf soyluyor. Sussam 2 dk sonra unutuyor melek oluyor da susuyorum da bazen ama gene çıkıyor tartışma. Sizler nasılsınız merak ettim. Tartışma ne sıklıkta ve uzuyor mu. Ya da böyle hiç kavga etmeyen var mı .biz nasıl düzeliriz. Deneyimli ablalar bir akıl verin lütfen.

Ya eşimi çok seviyorum o da seviyor 10 yıllık evliyiz 2 cocuk var. Ama bomboş sebeplerden 3 günde bir tartışıyoruz. O bana 3 günde bir kavga çıkartıyorsun sende alışkanlık oldu diyor. Ben de ona sen kavgaya donusturuyorsun diyorum. Kavga boş sebepten neyse de birde kusuyor konuşmuyor trip yapıyor. Sonra gönlünü alıyorum birde. Ay valla dert mi demeyin 3 günde bir olunca birde küsüp uzatıp ikidebir gönül alınca zor oluyor.artik strateji oluşturucam kavga etmemek için diyorum . Cok ıyi mükemmel gözümde. Sadece cabuk sinirleniyor ve tutamıyor kendini hemen rencide edici laf soyluyor. Sussam 2 dk sonra unutuyor melek oluyor da susuyorum da bazen ama gene çıkıyor tartışma. Sizler nasılsınız merak ettim. Tartışma ne sıklıkta ve uzuyor mu. Ya da böyle hiç kavga etmeyen var mı .biz nasıl düzeliriz. Deneyimli ablalar bir akıl verin lütfen.
Her evde ufak tefek sıkıntılar olur ama haftada 2 defa tartışmak fazla gibi.
Ben çok uzun zamandır birlikte olduğumuz için eşimin neye ne tepki vereceğini bilirim.Normalde yapısı sınırlı değildir zaten ama baştan kaybedeceğini düşündüğüm hiç bir tartışmaya girmem. Bir şey istiyorsam direk söylerim ama ısrarcı olmam.Sık sık yapılan kavgalarda biryerden sonra artık ilişki laçkalaşıyor. Sesimizi zaten karşılıklı yükseltmeyiz ama özellikle dikkat ederim buna çünkü ufak bir atışma yüksek sesle kavgaya dönüyor

Arada tartusiyoruz belli bir zaman veremem ama onu bu kadar mükemmel buluyorsanız niye kavga ediyorsunuz.
Haklisiniz tek eksik cabuk sinirleniyor fazla muhabbetten de çıkıyor iste birseyler

Çok sık değil, ben kavga etmeyi sevmiyorum. Yılda toplasanız 2-3 kere ya ediyoruz ya etmiyoruz.

Her evde ufak tefek sıkıntılar olur ama haftada 2 defa tartışmak fazla gibi.
Ben çok uzun zamandır birlikte olduğumuz için eşimin neye ne tepki vereceğini bilirim.Normalde yapısı sınırlı değildir zaten ama baştan kaybedeceğini düşündüğüm hiç bir tartışmaya girmem. Bir şey istiyorsam direk söylerim ama ısrarcı olmam.Sık sık yapılan kavgalarda biryerden sonra artık ilişki laçkalaşıyor. Sesimizi zaten karşılıklı yükseltmeyiz ama özellikle dikkat ederim buna çünkü ufak bir atışma yüksek sesle kavgaya dönüyor

Çok sık değil, ben kavga etmeyi sevmiyorum. Yılda toplasanız 2-3 kere ya ediyoruz ya etmiyoruz.

Masallah kiz. :rapci:Her yerde soyleme nazara gelirsiniz vallahi :KK70: :KK48:

Evet çok doğru kavga et barış et barış gerçekten lâçkalarıyız artık. Söz verdin gene kavga çıkartıyorsun sende alışkanlık oldu diyor. Bence de o sinirlenerek kavgaya dönüştürüyor. O çalışıyor ben evdeyim sosyall değilim hiç hep çocuklarlayim. O gelince hep konuşalım herşeyi anlatsın. Hep sarılalım böyle istiyorum. Öyle de oluyor da. Sonra da fazla muhabbetten kavga çıkıyor

en son ne zaman ne için tartıştık bilmiyorum ama bazen üst üste gelir bazen uzun sure tartışmayiz yani bizim durumlar böyle. Herkesin aile yapısı farklı yani kiyaslanamak gerek.

Fazla muhabbet tez ayrılık getirir. Aranız iyi olsun düzelin ama konuşmayın çok ha o konuştu mu cevap verin ama kararında olsun. Azcık özlesin sizi bakalım :) bazen kavgaların çözülmesi için özlem de gerekiyor.. Bizde eşimle arada tartışırız ama sonrasında önemli olan üstünde durmamak hayatınıza en güzel şekilde devam etmek.

Fazla muhabbet tez ayrılık getirir. Aranız iyi olsun düzelin ama konuşmayın çok ha o konuştu mu cevap verin ama kararında olsun. Azcık özlesin sizi bakalım :) bazen kavgaların çözülmesi için özlem de gerekiyor.. Bizde eşimle arada tartışırız ama sonrasında önemli olan üstünde durmamak hayatınıza en güzel şekilde devam etmek.

Aynen . Bir de yapabilsem. Hayatımın merkezinde o var. Iki kucuk çocukla da hiç sosyallesemedigimden o gelince hep onunla konusurum anlatırım sarılırım dininden ayrılmam sonra da çok konuşmaktan illa onu sinir edecek birşey buluyorum

Aynen . Bir de yapabilsem. Hayatımın merkezinde o var. Iki kucuk çocukla da hiç sosyallesemedigimden o gelince hep onunla konusurum anlatırım sarılırım dininden ayrılmam sonra da çok konuşmaktan illa onu sinir edecek birşey buluyorum
Aslında yapmanız gereken şeyi biliyorsunuz.. çocuklarınızla konuşun arkadaş gibi olun küçük ya da büyük fark etmez. Çok beklentiye girmeyin,üzülmeyin :)

Aslında çözümü de biliyorsunuz.Az konuşun eğer çok konuşmaktan dolayı kavga ediyorsanız.

En son ne zaman kavga ettik hatırlamıyorum ama sanırım geçen sene yaz falandı.zaten evlendiğimizden beri 2 defa falandır.
9senedir beraberiz, 5yıldır evliyiz..
Ama ben yükselirsem eşim susar sakinleştiğimde tekrar konuşuruz, eşim yükselirse ben susarım.sonra konuşuruz.

Ayrıca sevişmek gibi keyifli bir eylem dururken savaşmayla hiç uğraşamam yani ;)

Bizim çocuğumuz yok belki o yüzden çok fazla tartışmıyoruz. Haftada ya da 2 haftada bir. Ama prensip ve kişilik olarak kavga etsek de küs kalmıyoruz, hiçbirzaman yataktan uzaklaşmıyoruz, sadece mesafeli oluyoruz. Eşim sakin ben alıngan ve fevriyim. Sanırım o beni idare ediyor ☺ Bir de kızgın oldugumda ona birşey olursa ne hissederimi aklıma getiriyorum, böylelikle inatlasmayi uzatmiyorum. Bence işe yarıyor

Aslında çözümü de biliyorsunuz.Az konuşun eğer çok konuşmaktan dolayı kavga ediyorsanız.
Evet acilen sosyalleşmem lazim ki kafam dağılsın ki ondan farklı uğraşlarım olsun. Biri 4 diğeri 1,5 yaşında 2 çocukla nasıl sosyallesilir diye de bir konu açmam lazim

Evlendigimiz ilk sene yedik birbirimizi surekli tartisirdik ne zamanki ben hamile kaldim o beni tanidi ben onu iyice cozdum
Sukur suan 6.yilimizdayiz nadirdir kavgamiz 6 senede 6 kere degil belki esim sakindir kolay kolay sinirlenmez siniride pistir ama bana sinirlenemez o
Ikimizde birbirimizin neye sinirlendigini biliyoruz ona gore davraniyoruz
Zaten iki kucuk cocugumuz var onlarla ilgilenmekten tartismaya firsat yok esim bana gore ideal es ama onun oncesinde mukemmel bir baba

ben şöyle yapıyorum canım:) örneğin eşim kızdı ve habire söyleniyor bana...ben o susuncaya kadar cevap vermiyorum, hatta başka şeyle uğraşıyorum...o sustuktan sonrada ben, sanki o lafları hiç duymamışım gibi, hayatımmmmm kahve içermisin diyorummm:) ayrıca ben cevap vermediğim için daha kısa sürüyor söylenmesi...çünkü o anda konuştuğu kelimeleri sinirle söylediği için ve ben onun özünü bildiğim için çokta cevap vermiyorum...

Back
X