Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 ay olur 5 ay olurrr 5 yıl olurrrrr.neye göre sağlıklı kimse bilemezzzzSelam kızlar, bugün sohbet içerikli bir konu açmak istedim. Aynı zamanda merak da ediyorum. Eşinizle ilk ne zaman evlilik planları yaptınız ? 3 hafta ? 4 ay ? 5 yıl ?ve bundan pişman oldunuz mu ? Ne zaman karar vermek daha sağlıklı görmüş oluruz biz de
![]()
Sohbet içerikli konunun burda ne işi var acebağğğ?Selam kızlar, bugün sohbet içerikli bir konu açmak istedim. Aynı zamanda merak da ediyorum. Eşinizle ilk ne zaman evlilik planları yaptınız ? 3 hafta ? 4 ay ? 5 yıl ?ve bundan pişman oldunuz mu ? Ne zaman karar vermek daha sağlıklı görmüş oluruz biz de
![]()
sanırım tüm k.k aynı durumdaBen sürekli fikir değiştiriyorum.
Bazen diyorum ki iyi ki( risk almamak için bütün ' ki' leri ayırdım.imlacilar geri durun!)
evlenmisim.
Bazen de bu davarla neden evlendim,nasıl evlendim bilemiyorum.
Evliliğe karar verme süreci daha da saçma
Al bu tesbiti ne yaparsan yap![]()
6 yıl sevgili olduk. Ama ben ilk yılında evlenmek istemiştim sanki yanmış tutuşmuş gibiSelam kızlar, bugün sohbet içerikli bir konu açmak istedim. Aynı zamanda merak da ediyorum. Eşinizle ilk ne zaman evlilik planları yaptınız ? 3 hafta ? 4 ay ? 5 yıl ?ve bundan pişman oldunuz mu ? Ne zaman karar vermek daha sağlıklı görmüş oluruz biz de
![]()
Biz 4-5 ay içinde karar verdik ve müthiş yanlış bir kararmış en az 4-5 yıl lazımmışSelam kızlar, bugün sohbet içerikli bir konu açmak istedim. Aynı zamanda merak da ediyorum. Eşinizle ilk ne zaman evlilik planları yaptınız ? 3 hafta ? 4 ay ? 5 yıl ?ve bundan pişman oldunuz mu ? Ne zaman karar vermek daha sağlıklı görmüş oluruz biz de
![]()
iyi ki burayı kocalarımız okumuyor ha ha haBiz 4-5 ay içinde karar verdik ve müthiş yanlış bir kararmış en az 4-5 yıl lazımmış
Valla 4.yılda anca karar verdikkkSelam kızlar, bugün sohbet içerikli bir konu açmak istedim. Aynı zamanda merak da ediyorum. Eşinizle ilk ne zaman evlilik planları yaptınız ? 3 hafta ? 4 ay ? 5 yıl ?ve bundan pişman oldunuz mu ? Ne zaman karar vermek daha sağlıklı görmüş oluruz biz de
![]()
Kk de yazdıklarımı okursa zaten buraya yazdığım onun için devede kulak kalıriyi ki burayı kocalarımız okumuyor ha ha ha![]()
hele k.k yı görümceler eltiler kaynanalar okusa ovvvvv haklarında neler yazıyoruz nelerrrrKk de yazdıklarımı okursa zaten buraya yazdığım onun için devede kulak kalır![]()
Merhaba dediğimiz anSelam kızlar, bugün sohbet içerikli bir konu açmak istedim. Aynı zamanda merak da ediyorum. Eşinizle ilk ne zaman evlilik planları yaptınız ? 3 hafta ? 4 ay ? 5 yıl ?ve bundan pişman oldunuz mu ? Ne zaman karar vermek daha sağlıklı görmüş oluruz biz de
![]()
Ona da söylüyorum ki, o itiraf etmedi henüz ama onunda benle aynı fikirde olduğuna eminimiyi ki burayı kocalarımız okumuyor ha ha ha![]()
görür görmez mi?aynı filmlerde ki gibi haMerhaba dediğimiz an![]()
Kocamdan değilde kaynanam için yazdıklarım okunursa pihuhele k.k yı görümceler eltiler kaynanalar okusa ovvvvv haklarında neler yazıyoruz nelerrrr![]()