Eşinizle ne zaman evlenmeye karar verdiniz ?

Daha 17 yaşında olduğumuzdan ergen kafası daha ilk aylarda evlilik hayallerine başlamıştık 😂😂 gel gör ki 9 yıl sonra gerçek oldu ve evlendik 🥳 bu biraz kişiyle yaşla alakalı kaç yaşında olduğunuz ne zamandır tansdgnız filan önemli. Çok sevmek ayrı evlilik apayrı ben erken evliliğe karşıym çok sevdgm halde kendimiz tamamen maddi manevi hazır olduğumzda evlendik 26 yaşında evlendm 8 aylık evliyim suan 27 yasndaym 😄

Selam kızlar, bugün sohbet içerikli bir konu açmak istedim. Aynı zamanda merak da ediyorum. Eşinizle ilk ne zaman evlilik planları yaptınız ? 3 hafta ? 4 ay ? 5 yıl ? 😂 ve bundan pişman oldunuz mu ? Ne zaman karar vermek daha sağlıklı görmüş oluruz biz de 😊
Tam nokta atışı tarihler vermişsin ayol 😂

bizimki tam iki ayda ailesini getirdi 'benimle' tanıştırdi

Onun üstüne iki ay sonra doğum günümde evlilik teklifi etti

Evlilik teklifinden tam bir ay sonra tatatataaaaa evlendik 4 ay 24 gün de
5 diyelim🌺

3. Yılımıza girdiğimizde evlenmeliyiz artık dedik 4. Yılımızda evlendik 😀 evlilik hayatım bekar hayatımdan daha iyi mutluyum elhamdulillah ama bazen beni inanılmaz zorluyor dayanamadığım anlar olduğunda sorguluyorum bk mu vardı da evlendim diye. Sonra aile hayatımın evlilik hayatımdan daha sıkıcı kasvetli olduğunu hatırlayıp bunada şükür deyip oturuyorum aşağı 😀

Back
X