Esinizle, Sevgilinizle en son ne zaman tartistiniz? Ve neden?

Akasia

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2010
5.245
556
248
Esinizle veya sevgilinizle en son ne zaman tartistiniz veya kavga ettiniz
ve neden?

biz esimle en son 15 dk once tartistik cunku
dunya kupasi maclari basladigindan beri
macla yatiyo macla kalkiyo
ve beni unutmus durumda...

keske futbolcu olsaydim
:delphin:

Gecen hafta cumartesi günüy dü
Hafta içinde akşam 7-8 de falan konuşurduk
ben seni daha sorna ararım yemek yedikten sonra vs. derdi
ve bi kaç kez aramadı
sinir küpü olmuştum :mymeka::mymeka:
sabrettim bir şey demedim:kızgın::kızgın::kızgın:
cumartesi yine o saatlerde ararım dedi kapattık
saat 11 hala tık yok benim şarteller attı.
aradım actı arkadaşının yanında cd dolduruyomuş
cıkınca beni arıcakmış:mymeka::mymeka::mymeka:
kac zamandır hep böyle yapıyosun yeter ama diye cıkıştım.
varsa bi problem söyle söylede bende bileyim dedim.
ararım diyosun aramıyosun yahu yemek yemek bu kadar mı?
allah aşkına söyle dedim:mymeka::mymeka::mymeka:
biraz atıştık... sürtüştük alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
ondan sonra tatlıya bagladık...
şimdi ilk fırsatta arıyor. ve akşamları aramadan yatmıyor:1::1:

gündüzde pek konuşmuyoruz. işi dolayısıyla.
buna tek kelimem yok sonucda ikimizde calışıyoruz. her dakikamızı birbirimize ayıramayız.
akşamlarıda böyle yapınca şartellerim iyi atmıştı:1::1:

keske futbolcu olsaydim

benım esım futbolcu bıde gersını sen dusun delırcemkötükedihüso
adamın umru degıl ya sadece askı memnıuya ızın var o gun ızlemıyoaklinialirimsmile
oda bu hafta son:sinifsinif:

benım esım futbolcu bıde gersını sen dusun delırcemkötükedihüso
adamın umru degıl ya sadece askı memnıuya ızın var o gun ızlemıyoaklinialirimsmile
oda bu hafta son:sinifsinif:

allah bol sabir versinsempatiksalakcinni

2 gün önce kavga ettik.. Benim Bilgisayarımda sohBet günlüklerimi okudu, arkadaşımla yazışmalarımızda görmemesi gereken Bişey gördü. şok oldu gariBim.. neyse ki çok olgun Bi insan, uzatmadı, kapattık..

bu sabah.. :hulya:
verdiği beslenme programına uymamışım :umursamaz:
yarım dilim ekmek değil 3 dilim ekmek yemeliymişim :umursamaz:
banane ben her zaman fit olmak istiyorum :dilcikar:

bu aralar hep kavga hep kavga zaten şuanda bile sinir küpü durumdayım kavgaya devam yani ama netim tavrım belli istemeyen gider artık böyle ki zaten gelen olsada kapı duvar olur ya o ayrı:dilcikar:

off bu ara çok kavga ediyoruz kıskançlıkta sınırı aştı artık dayanamaz hale geldim hiç böyle değildi normal arkadaşlarıma bile gıcık oluyor artık ne yapıcağımı şaşırdım

Geçen gün telefonda,aynı soruyu 2. defa sormuşum diye tartıştık.Tartışmadıkta işte bağırdı banakaydirigubbakcemile3gülüyorum artık onun bu hallerine.Resmen bahane arıyo bazen.İnsanlık hali dalgın olabilirim yani ne var bunda desemde,sen bunu hep yapıyosun diyo.2 defa aynı soruya cevap verse ölür sanki:1closedeyes:

keske futbolcu olsaydim
:)) Ya biz zaten sevgilimle bi Galatasaray muhabbeti sırasında tanışmıştık da; ama bu kadar sevdiğini bilmiyodum Galatasaray'ı... bi maçta puan kaybetsek dünyaya küsüyo, morali bozuluyo, sinirleniyo; tamam ben de severim futbolu; galatasarayımı ama bu kadar da deil; çok tartışmışızdır bu yüzden:)

:)) Ya biz zaten sevgilimle bi Galatasaray muhabbeti sırasında tanışmıştık da; ama bu kadar sevdiğini bilmiyodum Galatasaray'ı... bi maçta puan kaybetsek dünyaya küsüyo, morali bozuluyo, sinirleniyo; tamam ben de severim futbolu; galatasarayımı ama bu kadar da deil; çok tartışmışızdır bu yüzden:)

aynen bizde galatasaray yüzünden çok kavga etmişizdir ama sonunda amacıma ulaşmıştım onu takımından döndürmüştüm tabi sonra baktım moraller sıfır bunun aman dedim hadi dön madem ki ama şimdi de bi maçı olsun dünyayı unutuyo hemen kilitleniyo ekrana :mymeka:

Nişanlımla dün akşam tartıştık. Mesele de arabamın bi sorunu vardı onunla ilgilenmedi kavgayı başlattım ve büyüttüm ama hakketti... :1:

uzun zamandır tartısmıyoruz sukur enson aılesıyle ılgılı tartısmıstık ondada ben haklı oldugum ıcın tatlıya baglanır mutlaka

unuttum valla halbuki çok tartışırız ama hiç takmam tartışmalarımızı nihayetinde en fazla 1 saat sürüyooookaydirigubbakcemile3

Back
X