Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana kızanlar olabilir belki:) bende arada sırada bi olsada tartışmak istiyorum ama ben naparsam yapim dilinden aşkım bitanem hiç eksik olmaz ne kadar olay çıkartmaya çalışsamda yok karşılığını göremiyorum..sen şimdi bu kadar anlayışlısın evlendikten sonra değişcen şimdi kandırma tavlama aşamasındasın o zaman göstercen kendini diyorum, neden böyle düşünüyosun yanlış düşünüyosun nişanlandık değiştimmi içimden gelmiyo kavga etmek canım istemiyo diyo.
bazen üstüne gidim diyorum ama yok hiç olumsuz ters bişey söylemedi şimdiye kadarbana rahat batıyo olabilir
![]()
bana kızanlar olabilir belki:) bende arada sırada bi olsada tartışmak istiyorum ama ben naparsam yapim dilinden aşkım bitanem hiç eksik olmaz ne kadar olay çıkartmaya çalışsamda yok karşılığını göremiyorum..sen şimdi bu kadar anlayışlısın evlendikten sonra değişcen şimdi kandırma tavlama aşamasındasın o zaman göstercen kendini diyorum, neden böyle düşünüyosun yanlış düşünüyosun nişanlandık değiştimmi içimden gelmiyo kavga etmek canım istemiyo diyo.
bazen üstüne gidim diyorum ama yok hiç olumsuz ters bişey söylemedi şimdiye kadarbana rahat batıyo olabilir
![]()
Ben en küçük birşeyden sürekli tartışma çıkardığım için hergün bir kez tartışıyoruz ne yazık ki.
Haklı mıyım ? Hayır.
Ama sevgilim ne kırıcı bir şekilde karşılık verir benim sözlerime ne de kötü birşey söyler. Sevgilim, canım, bitanem diye hep alttan alır.
Yapıyorum ve sonradan pişman oluyorum. Hep diyorum sorunlu biri olmayacağım, onu da kendimi de üzmeyeceğim keyfimizi kaçırmayacağım diye ama o an bir şeye kızıyorum ve başlıyorum yine tartışmaya.
Problemli olan kişilik benim ilişkimizde yani.