Esinizle, Sevgilinizle en son ne zaman tartistiniz? Ve neden?

En son dun tartisamadik.
Cunku benim sinirlenince konusmama gibi bi aptal ozelligim var! Aslinda anlatsam buyukkk ihtimalle suclu ben cikicam ama durum ozeti soyle:
Ona iki gun oncesinden dun icin ablamda olacagimi soylemistim (benim buraya 1 saat mesafede bi yer). Onunda dun isten izinli gunuydu ve "benden mi uzaklasmak istiyorsun" diye sormustu. Ben de hayir fln diye karsi ciktim. Neyse dun mesaj atti gidecek misin diye, bende giderim heralde ama once evi temizlemem lazim falan dedim. Neyse oglene kadar uyanamadim, ev temizligi de aksama kadar surdu zaten. Sonrada gitmekten vazgectim. "Gitmeden once mesaj at ben simdi biraz uyuycam" demisti. Neyse ben gitmeyince mesaj atmadim tabi. Ama bi kac saat sonra "uyan artik!" diye mesaj attim. O da 15 dk sonra cvp yazdi, uyanmis megersem alisveristen yeni donmus falan. Aksam vaktiydi, cevap yazmadim. Sonra aldim basimi dolasmaya ciktim tek basima. Gol kenarina falan gittim. Sonra aksam 9 da gol kenarindan buna mesaj attim, ne yapiyorsun diye. "Film izliyorum, sen ablanin yanina vardin mi artik?" dedi. Hayir, goldeyim deyince, niye bana haber vermedin, benimle mi olmak istemiyorsun, kadam karisti falan felan dedi. Sonrada neyse bi onemi yok dedi. buna da sinir oldum. Neyse sonra ben aramiz bozuk diye golden hemen ciktim bunun evine gidip konusup kalbini alacaktim, gittim. Eve girmeden yolda bunlari gordum evin onunde yine toplanmis cetesiyle futbol oynuyordu. Sinir oldum. Ben orda meger kendi kendime uzuluyormusum adamin dunya umrunda degil. Bastim eve geri dondum. Dun geceden beri de konusmuyorum :37:

dün tartışmıştık ben yanına gidecektm gideceğm saati söledm,ona geç geldiği saati beğenmediği için :1:

ben gece uyku tutmayınca ona çoook ormantik sevgi dolu bi mesaj atmştım. sabah uyanınca okumuş okula gitmiş derse gitmiş yazılı yapmş falan filan bi karşılık vermedi mesajıma uyuz :53: ben de tribimi attım tabi. aşkım okudum çok mutlu oldum ama okulda koşturmaktan cevap yazmaya fırsatım olmadı cevabıyla daha da dellendim. o şakaya vurup gönlümü almaya çalşsa da daha ona öyle güzel mesaj atmıcm işte :30:

bana kızanlar olabilir belki:) bende arada sırada bi olsada tartışmak istiyorum ama ben naparsam yapim dilinden aşkım bitanem hiç eksik olmaz ne kadar olay çıkartmaya çalışsamda yok karşılığını göremiyorum..sen şimdi bu kadar anlayışlısın evlendikten sonra değişcen şimdi kandırma tavlama aşamasındasın o zaman göstercen kendini diyorum, neden böyle düşünüyosun yanlış düşünüyosun nişanlandık değiştimmi içimden gelmiyo kavga etmek canım istemiyo diyo.
bazen üstüne gidim diyorum ama yok hiç olumsuz ters bişey söylemedi şimdiye kadar:nazar: bana rahat batıyo olabilir:52:

bana kızanlar olabilir belki:) bende arada sırada bi olsada tartışmak istiyorum ama ben naparsam yapim dilinden aşkım bitanem hiç eksik olmaz ne kadar olay çıkartmaya çalışsamda yok karşılığını göremiyorum..sen şimdi bu kadar anlayışlısın evlendikten sonra değişcen şimdi kandırma tavlama aşamasındasın o zaman göstercen kendini diyorum, neden böyle düşünüyosun yanlış düşünüyosun nişanlandık değiştimmi içimden gelmiyo kavga etmek canım istemiyo diyo.
bazen üstüne gidim diyorum ama yok hiç olumsuz ters bişey söylemedi şimdiye kadar:nazar: bana rahat batıyo olabilir:52:

Çok şanslısın çok...Kıymetini bilen seni üzmek istemeyen bi nişanlın var üstüne gitme basit şeylerden seni kırsa canını yaksa daha mı iyi olurdu...Merak etme değişcek olsaydı nişanlanınca değişirdi.Allah bozmasın :nazar:

Ben en küçük birşeyden sürekli tartışma çıkardığım için hergün bir kez tartışıyoruz ne yazık ki.
Haklı mıyım ? Hayır.
Ama sevgilim ne kırıcı bir şekilde karşılık verir benim sözlerime ne de kötü birşey söyler. Sevgilim, canım, bitanem diye hep alttan alır.
Yapıyorum ve sonradan pişman oluyorum. Hep diyorum sorunlu biri olmayacağım, onu da kendimi de üzmeyeceğim keyfimizi kaçırmayacağım diye ama o an bir şeye kızıyorum ve başlıyorum yine tartışmaya.
Problemli olan kişilik benim ilişkimizde yani.

:nazar: Maşallah inşallah böyle devam eder, rahat batmasınnn :1::45:

Biraz önce;facebook şifremi istedi vermedim o da kurcalamış baya açmak icin hesabım kilitlenmiş:53:
Aradım,sonra gülerek açamadım ki yaa diyince,devam et sen dedim suratına kapattım:51:
Mesaj atıyor,arıyor tınlamıyorum:12:

Ben en küçük birşeyden sürekli tartışma çıkardığım için hergün bir kez tartışıyoruz ne yazık ki.
Haklı mıyım ? Hayır.
Ama sevgilim ne kırıcı bir şekilde karşılık verir benim sözlerime ne de kötü birşey söyler. Sevgilim, canım, bitanem diye hep alttan alır.
Yapıyorum ve sonradan pişman oluyorum. Hep diyorum sorunlu biri olmayacağım, onu da kendimi de üzmeyeceğim keyfimizi kaçırmayacağım diye ama o an bir şeye kızıyorum ve başlıyorum yine tartışmaya.
Problemli olan kişilik benim ilişkimizde yani.

aynen problemli kişilik benim bizim ilişkide de. herşeye sinirlenen, en ufak şeyde kavga çıkaran, öfkesine hakim olamayan hep benim. en son kulağa saçma gelebilecek ama bana hiç saçma gelmeyen bi sebepten tartıştık. bizim ofisteki çaya temizliğe bakan bi abla bunun evine temizliğe gidiyodu yıllardır. sonra ayrıldı ondan. bu da başkasını bulamadı tekrar anlaşmış ablayla. abla da gelip bana söledi tekrar başlıyorum diye. abla tekrar başlıyomuş sana dedim. nerden duydun dedi. bu lafa acaip bozuldum. ne demek nerden duydun ben senin sürekli evine girip çıkan sevgilinim hayat arkadaşınım dedim. neymiş kadın kimseye söleme dedi diye bana sölememiş. ben kimse miyim, hayatındaki yerim nerden duydun diye soracak kadar dedim ve samimiyetsiz olmakla suçladım onu. böle bi kavgaydı işte ama alındım bu samimiyetsiz davranışa napim :(((

Pazar günü tartıştık en son.O gün ailemle dışarı çıktım,sonra aile dostlarımıza yemeğe gittik,ordan da düğüne gittik.Eve 23.30 gibi geldim.Çok kızdı tabii.Biliyor aslında abartmaması gerektiğini sonuçta tek başıma değildim ailemleydim.Ki ben gezmeyi pek seven bi kız değilimdir bunu da biliyo.Hani her gün çıksam gezsem de kızsa neyse bişey demicem ama ailemle haftasonları çıktığımda bunu sorun etmesi beni üzüyor.O gece biraz küs uyuduk ama sabah hiçbir şey olmamış gibiydi.Çok şükür o eski kavgalarımız yok artık.Beni üzmemek için canını dişine takıyor aşkım:69:

Back
X