Esinizle, Sevgilinizle en son ne zaman tartistiniz? Ve neden?

bana kızanlar olabilir belki:) bende arada sırada bi olsada tartışmak istiyorum ama ben naparsam yapim dilinden aşkım bitanem hiç eksik olmaz ne kadar olay çıkartmaya çalışsamda yok karşılığını göremiyorum..sen şimdi bu kadar anlayışlısın evlendikten sonra değişcen şimdi kandırma tavlama aşamasındasın o zaman göstercen kendini diyorum, neden böyle düşünüyosun yanlış düşünüyosun nişanlandık değiştimmi içimden gelmiyo kavga etmek canım istemiyo diyo.
bazen üstüne gidim diyorum ama yok hiç olumsuz ters bişey söylemedi şimdiye kadar:nazar: bana rahat batıyo olabilir:52:

cnm bende sevgilimle tartismak istedigimde ben ona kizardim, bagirirdim, vs.. ama o bana hep askim bitanem canim laflarini eksik etmezdi sesini bile yükseltmezdi. bende derdim ona hep seninle dogru dürüst bi tartismak istiyorum diye.
fakat bir gün bir trartisma cikti ama normal bisey degildi. ozaman onun nasil sinirlendigini gördüm veeeeeee istegime ulasmistimmmm :52:

Dün , artık canım çok sıkılıyor her kavgada biraz daha soğuyorum herşeyden , degil görmek duymak konuşmak mesajlaşmak bile istemiyorum :)
Yok faceinde erkek arkadaşıyla mesajlarını okumuşum erkek muhabbeti okumuşum diye :) Ama biliyorum gerginlik bi önceki günden spor salonuna gitmesine izin vermedim diye, bıraktı yakasını nişana kadar beni üzmesin diye. Nişanla ilgili bişeylerle uğraşmayı da dün itibariyle kestim zaten hiçbişeyiyile ilgilenmicem.

Nisanlim askerde ve beniki gundur ona trip aymakla mesgulum.aaah ahhh salak kafam ben onu gercekten haketmiyorum.sevdiginize cok deger verin kizlar durup dururken tartismalar cikarip rahatlamaya calismayin benimgibi.bazen dusunuyorumda hakkaten psikologa mi gitsem acaba.yazikya birtaneme. O kadar bagirip cagiriyorum cocugun giki cikmiyor ya neden birseydemiyorsundedigimdede sen bana agzina geleni soyle kufur et istersen yeterki icine atipta o tatli canini sikma bunalma sen yeterki iyi ol diyebilecek kadar iyibir insan.bi insani hem canini vercek kadar sevip hem nasil uzebilirsinizki.ben boyleyim iste kesinliklehaketmiyorum onun gibi tertemiz kalpli bi insani.

Son düzenleme:
dün gece:37:
gerçi tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış durumundayız :27::27:
sabah beri yüzümü güldürmek için etmediğini bırakmıyor :31:

Barıştıııııık , tabi ben kendi kendime küsmüştüm :37: Haksız olduğum konuda özürümü diledim bu sabahta aşkımlı konuşmaya başladık hemen zaten :)

4 gün önce geç cevap verdiği için tartışmıştık olay büyümüştü ama ertesi günü barıştık :1:

Daha dün akşam.
Geçen yıldan bu yana, şu kadar ay önce şundan şundan dolayı hep tartışıyorduk'a geldi konu, ordan patlak verdi yani.
Geçmişi hortlattığım için.

Ama sevgilim kıyamam, geldi sarıldı bana unuttu tüm konuştuklarımızı beni kucağına aldı, sarıldı öptü düzeltti herşeyi.

Bufak tefek atışmalarımız oluyor ama çok şükür ikimizde sevmediğimizden
tartışmalarımız öyle boylu boyunca değil..:31: birbirimizin kalbini kıracak sözler sarfedip günlerce küs
kalmıyoruz..:nazar: en önemli şeylerden biri belkide saygı ve unutulup giden...

düne kadar bir 3-4 gün tartıştık, konu sevgilimin geçmişi...
dünden beri tartışmıyoruz ama ona karşı mesafeliyim o da farkında bunun.

en son iki gün önce bizim işyerine japon geldi gezmek amaçlı sanırım mühendis bende millet olarak japonları cok severim cok sıcakkanlı bulurum bide çekik gözü severim bunları sevgilim bilir benımkine anlatırken konusması cok tatlıydı falan dedim hay demez olaydım :30:kıskanclıktan çıldırdı kızdı bana git japoncuğunla msjlaş dedi :37:sonra özür diledik ve barıştık kızgınlığımız uzun sürmez asla..benım yaksıklı sevgilim bu dünyada senden daha tatlı bi varlık var mı yaaaaa taktığın şeye bak :16:

ufak tefek çatışmalar oluyor bunlarda evliliğimizin tuzu biberi oldu. tartışmadan yapamıyoruz. malum bizimkisinin elektrik voltajı yüksek .benide çarpıyor... büyük kavgalar şu aralar yok ama küçüklerde öyle kafayı takmıyorum. akşamdan akşama zaten birbirimizi görüyoruz oda kavgayla bitmesin diyorum artık :16:

bizim öyle çok büyük tartışmalarımız kavgalarımız yok çok şükür:nazar: ama söz konusu maç oldumu karşı çıkarsam kesin kavga çıkar:57: geçen haftada 3 tane maça gitmiş ben 2 tane biliyorum birini bana söylememiş ben kızarım diye. çarşamba günü onlardayken annesi söyledi şaşırdım kaldım zaten bide annesini susturmaya çalışıyo 2 tane diyo. benim kızcağiımı biliyo ama yapcağındanda geri kalmıyo :57: sen kızma diye söylemedim diyo şimdi kızmadımmı böyle daha kötü daha çok kızdım dedim..özür diledi söz verdi bidaha yapmıcam dedi özrünüde diledi ya ona kalsa konu orda kapancaktı uzatıyorum diyede ben suçlu oluyorum.. soğuğum 2 gündür.
yarında kiralık ev arıcaz nasıl olcaksa bu halde:36: şimdi yine maçta zaten:57::57::57:

Back
X