Esinizle, Sevgilinizle en son ne zaman tartistiniz? Ve neden?

Mutlaka herkes ilk dönemlderde zorluklar yaşamışlardır,Bizimde yaşadığımız gibi biz genelde haftada 1-2 kez sorun yaşıyoruz benim eşim 10 aylık evliyiz hiç biz zaman sorunu kendinde aramayan bir yapıya sahip buda çok aşırı zor durumlar yaratıyor ben de bir yere kadar dayanabiliyorum.Size anlatacağım konuya yorumlarınız bekliyorum acaba ben mi çok hassasım ?

10 aydır ful çalışıyorum sabah 9 akşam 8 ama yoğun bir şekilde ve eşimizn izni yok ailem yani ( anne -baba) tatile çıktılar bende 3-4 gün onlarla kafa dağıtmak adına eşimden izin istedim kesinlikle onay vermedi evli bi kadın eşinden harici bir yere gidemez dedi sonrasında 3 gün üst üste git dedi fakat yanlarından ayrılmamak üzere iyide ne kadar uygun otelde aynı odada sabahtan akşama kadar ben onların yanında ? Bne gitmekten vazgeçtim baktım ki olmayacak problem çıkacak.. Belli bi zaman geçti bu on ay içinde ailemde sağlık açısından çok zor durumlar geçirdi ben eşimi pek ynımda göremedim tek gittim tek geldim aileme akşamları eve tek döndüm bu arada başka kardeşimde yok ben tek desteğim her iki ailede ama sadece manevi açıdan.. Bende dedim ki ben senin memleketine gitmeyeceğim bu sene aileni görmekte serbstsin dedim ama çok yara aldım ve aileside her bir konuda uzak şehirde olamalrına ragmen tlf la yönetmeye çalıştılar ben takmadım eşimde zaman zaman seziyordum o tarafa eğilim, veyahut o tarafın sözünü dinleme gibi Neyse bu arada bnm ikini evliliğim 3 ay bir evlilik geçirdim daha önce bebek falan yok sonra 6 sene geçti bu eşimle evlendim ara ara tantana ederken sen dulsun ondan taklımadı sen dulsun o yüzden öle davranıyorlar vs vs ya bnm şu anki eşimde daha önce bi kız kaçırmış olamamış evlenemişler yani eskiyi neden sürekli vuruyorsun buda beni zedeledimi , yine tantana bu sefer konu başka incik kıncık durumları çalışırken buna haber verecekmişim burası işyerim çok geniş potansiyele sahip her an her yerde olabiliyorum işim geregi veyahut üst kata alt kata arkadaşın yanına geçebiliyorum bunları rapor istiyor benden bunlarda bana saçma geliyor tlf da haber vererek gidip gelmek ,neyse bizim izin sorunu olan eşim izine çıkıyor ve memleketine gitmeye karar alıyor ve bunu bana söylemek yerine babama söylüyor ve gecesi çıkıp gidiyor indiği sabah sadece ben indim diye beni aradı ses seda yok sonra 4 gün sonra geldi ben seni özledim iyide insan merak etmezmi nerde kaldı ne yedi ne içti hastamı sökelmi çok içime koydu haksız olan ben miyim sizce ??

iki gün önce mailini ben yanındayım diye açmadığı için..hala çok sinirliyim üstüne dün akşam eve 11 de geldiği için..

Mutlaka herkes ilk dönemlderde zorluklar yaşamışlardır,Bizimde yaşadığımız gibi biz genelde haftada 1-2 kez sorun yaşıyoruz benim eşim 10 aylık evliyiz hiç biz zaman sorunu kendinde aramayan bir yapıya sahip buda çok aşırı zor durumlar yaratıyor ben de bir yere kadar dayanabiliyorum.Size anlatacağım konuya yorumlarınız bekliyorum acaba ben mi çok hassasım ?

10 aydır ful çalışıyorum sabah 9 akşam 8 ama yoğun bir şekilde ve eşimizn izni yok ailem yani ( anne -baba) tatile çıktılar bende 3-4 gün onlarla kafa dağıtmak adına eşimden izin istedim kesinlikle onay vermedi evli bi kadın eşinden harici bir yere gidemez dedi sonrasında 3 gün üst üste git dedi fakat yanlarından ayrılmamak üzere iyide ne kadar uygun otelde aynı odada sabahtan akşama kadar ben onların yanında ? Bne gitmekten vazgeçtim baktım ki olmayacak problem çıkacak.. Belli bi zaman geçti bu on ay içinde ailemde sağlık açısından çok zor durumlar geçirdi ben eşimi pek ynımda göremedim tek gittim tek geldim aileme akşamları eve tek döndüm bu arada başka kardeşimde yok ben tek desteğim her iki ailede ama sadece manevi açıdan.. Bende dedim ki ben senin memleketine gitmeyeceğim bu sene aileni görmekte serbstsin dedim ama çok yara aldım ve aileside her bir konuda uzak şehirde olamalrına ragmen tlf la yönetmeye çalıştılar ben takmadım eşimde zaman zaman seziyordum o tarafa eğilim, veyahut o tarafın sözünü dinleme gibi Neyse bu arada bnm ikini evliliğim 3 ay bir evlilik geçirdim daha önce bebek falan yok sonra 6 sene geçti bu eşimle evlendim ara ara tantana ederken sen dulsun ondan taklımadı sen dulsun o yüzden öle davranıyorlar vs vs ya bnm şu anki eşimde daha önce bi kız kaçırmış olamamış evlenemişler yani eskiyi neden sürekli vuruyorsun buda beni zedeledimi , yine tantana bu sefer konu başka incik kıncık durumları çalışırken buna haber verecekmişim burası işyerim çok geniş potansiyele sahip her an her yerde olabiliyorum işim geregi veyahut üst kata alt kata arkadaşın yanına geçebiliyorum bunları rapor istiyor benden bunlarda bana saçma geliyor tlf da haber vererek gidip gelmek ,neyse bizim izin sorunu olan eşim izine çıkıyor ve memleketine gitmeye karar alıyor ve bunu bana söylemek yerine babama söylüyor ve gecesi çıkıp gidiyor indiği sabah sadece ben indim diye beni aradı ses seda yok sonra 4 gün sonra geldi ben seni özledim iyide insan merak etmezmi nerde kaldı ne yedi ne içti hastamı sökelmi çok içime koydu haksız olan ben miyim sizce ??

Hayır haksız taraf siz değlsiniz . Ben sizin kadar bilmiyorumdur yaşım gereği ama erkekler böyle heralde geçmişten bağımsız yaşayamıolar hep akıllarında huzursuz oldukları bişey oluo . Çözüm ne bilmiyorum ama :1no2:

Biz şuan tartışıyoruz :) günde 2 defa opuyorumnanaktan

Yarım saat önce senin içn dışarı çıkmadm trip atıosun dedi :D ben de o yüzden mi duruosun git istersen dedim sonra birden ortalık gerildi :D:D böyle hergün 2 3 defa saçma olay tartışmamız var :p ciddi olduğnda gelip yazarım :) inş olmaz :)

az önce. neymiş efenim eve gelince niye haber vermemişim. 7.15 de evde oluyorum saat 8.05 de arayıp bana niye haber verm edin diye trip atıyor. Çok düşüncelidir vesselam:emir_bebek:

eşim malesef ailesi tarafından fazlaca şımartılmış biri. hep sevgi almaya alışmış, ilk başlarda öyle değildi, ilgi iltifat gayet iyiydi, nişanlıyken de öyle. ama evlendikten sonra işler değişti. ben daha çok iltifat eden oldum. neşeli olmadığımda evin neşesi söner oldu. sorun nerde bilemiyorum. aşırı bir düşkünlük mü oluştu, yoksa sevgim mi onu sıkıyor bilemiyorum. çok üzgünüm şuanda çok..

Ben de yalnız ben böyle mi düşünüyorum diyordum..2 yıllık evliyiz.Ben canlı - neşeli isem, birlikte neşeli oluyoruz. Ben durgun olduğumda öyle sessiz oturuyoruz. Biraz zaman geçince "noldu aşkım?" ya da "niye konuşmuyosun?" diyo. Halbuki o da konuşmuyo o anda. Ama ben ondan da bekliyorum öyle Ben de acaba çok mu üzerine gidiyorum, hani kaçan kovalanır diye bişey var ya, çok mu ilgi gösteriyorum diye düşünüyorum..
Nasıl davransam bilemiyorum :(
İltifat meselesine gelince, çok üzülüyorum ve git gide kendimi daha az beğenir oldum. en çok da bu üzüyor beni. Bu yaşıma kadar hiç böyle hissetmemiştim. Bunu dile getirdiğimde de "ben seni her zaman çok beğeniyorum, nereden çıkarıyorsun bunu?" filan diyor. Ama ben çok yıpratıyorum içten içe kendimi.
Ne yapmalıyım sizce? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

dun gece tartıstık.sacma sapan kaprıslerı yuzunden.bende allaha guwenıyorum basına bı bela werırse gorursun dedım.o sırada elını kestı bıraz derınden.aslında dememem gerekırdı ama allah ıste sopası yok dedım:)ııce gerıldık

bız hep tartısıyoruz hangısnı sayıyım ben cok alınıyorum.benı 2 saat aramayınca delı oluyorum.

daha dun tartistik
2 dk ya gelyorum dedim
5 dk da geldim diye adam cildirdi bi anda
sinirini benden cikariyo sankim

3 hafta önce tartıştık,
sınavım kötü geçti, eşimin başında patladı kabak:gitme:

Fb-Gs maçının olduğu gün ben Fb galibiyetine sevinme işini fazla abartıp Gs2li eşime sarmaya başlayınca :jeyyar:

Tahlil sonuçlarım kötü çıktığı ve ona inanmak istemediği için..

Bugüüün.
GS forması giyen bi çocuğa laf at-mışımmm güyaa.
Laf atmadımm şu renklerin uyumsuzluğuna bak dedim sadece:26:

d-smart çı yüzünden:)) paşam kıskandıda adamdan gereksiz yere:)) şimdi gülüyorum ama ozaman çok bozulmuştum...

Beş dakika önce :( evlilik yüzünden...Evlenelm ama sen desteğin neresindesin ben yanlızım diyorr bana...Arkdaşlar ya nasıl olur bu anlıyamıyorum bi türlü...??
3-5 ay bakalım durumumuza ona göre kradiyle ev alalım yada kiraya çıkalım yok, yok kiraya çıkalım illede..Sen en iyisi kendine ev alıcak birisi bul dedi ve kapattık..
Şakamı bu??? Herşeyi bu kadar rahat söyleyip nasıl bu kadar alınırkii insan???

Ben de yalnız ben böyle mi düşünüyorum diyordum..2 yıllık evliyiz.Ben canlı - neşeli isem, birlikte neşeli oluyoruz. Ben durgun olduğumda öyle sessiz oturuyoruz. Biraz zaman geçince "noldu aşkım?" ya da "niye konuşmuyosun?" diyo. Halbuki o da konuşmuyo o anda. Ama ben ondan da bekliyorum öyle Ben de acaba çok mu üzerine gidiyorum, hani kaçan kovalanır diye bişey var ya, çok mu ilgi gösteriyorum diye düşünüyorum..
Nasıl davransam bilemiyorum :(
İltifat meselesine gelince, çok üzülüyorum ve git gide kendimi daha az beğenir oldum. en çok da bu üzüyor beni. Bu yaşıma kadar hiç böyle hissetmemiştim. Bunu dile getirdiğimde de "ben seni her zaman çok beğeniyorum, nereden çıkarıyorsun bunu?" filan diyor. Ama ben çok yıpratıyorum içten içe kendimi.
Ne yapmalıyım sizce? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

Bende aynı durumdayımm..İlk başlarda üzerime titriyordu, bitti desem uyuyamazdı şimdi terse döndü sürekli kavga biterse bitsinler..Kendini bana sunulan nimet gibi hisstediyor..
Benim kaybettiğim özgüvenle o beslenip kendini inanılmaz yüce hissediyor işin aslı ben bile artık bunu düşünüyorumm..ilk başlarda hayatta olmaz bu daha çok cocuk sorumsuz dediğim adam parmağında oynatıyor..Bizimki evlenemede böle sonumuz hayır olsun valla...Sizin için ise bence konuşun ki zordur derdini anlatmak ama mutlaka kendinize güven sağlıyacak bi hobi edinin(ben deniyorum) ve başbaşa bi tatil yapmaya çalışısın...Offf bu kadınlar düuyaya bu erkeleri çekmeyemi geldik??

Back
X