Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
eşinizle/sevgilinizle kavga ettiğinizde ilk barışan kim?
tabiki ben mecburluktan eşimde bir gurur ben 1 yıl küs olayım eşim demez ben gidiyim barışayım gönlün
alayım demez en çok kızdıgım huylarından biri napalım kızlar altan almak zorunda kalıyorum
Bizde kavga değil de tartışmalar oluyor, onda da genel olarak tartışma sebebine göre ilk adımı atan taraf belli oluyor. :) Bu konuda ne kadar şanslıyız ki hiç sorunumuz yok.
valla genelde ilk ben barışırım sabırsızım çünkü küs kalmak surat yapmak hoşuma gitmiyo..ama beni çok kzdırmışsa kırmışsa asla taviz vermiyorum o gelip şirinlikler yapıyo barışmak için:)
Aslında tartışmada haksız olan gelip barışmalı ama tabiki iki keçi(biz) haksızlık yaptığını kabul etmediği için barışma olmuyor yanaşma oluyor sadece.Şu an mesela tartıştık.Aileme yanlış şeyler söylediği-beni şikayet ettiği için.Düşünün onun yüzünden yapmadığım bir şeyden dolayı annemden azar işitiyorum.Hali hazırda bekleyen problemlerimizde var tabi.Onun ailesi bunu yapmış benim ailem şöyle demiş.Kısa keseyim mesele budur.Şimdiki tartışmamızda kim barışak biliyor musunuz ben değil...