• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşinizle/sevgilinizle kavga ettiğinizde ilk barışan kim?

eşinizle/sevgilinizle tartıştığınızda barışmak için ilk adımı kim atar?

• tabiki O. (ben niye gideyimki)

OY: 19 27,9%
  • tabiki BEN (onu beklesem bir ömür boyu gelmez)

OY: 12 17,6%
  • tabiki haksız olan (eğer herkes kendine göre haklıysa diğer şıklardan biri :)

OY: 37 54,4%

• Ankete Katılan
    68
eşim atar canım ilk adımı her zaman haklıda olsam haksızda olsam

bizde de öle oluyo genelde.ben biraz inatçı olduğum için inadımdan gitmiyorum.ama o gelmezse de sinirim geçiyo ve yumuşuyorum sonra barışıyoruz :)))

tabiki ben mecburluktan eşimde bir gurur ben 1 yıl küs olayım eşim demez ben gidiyim barışayım gönlün
alayım demez en çok kızdıgım huylarından biri napalım kızlar altan almak zorunda kalıyorum

haklıda haksızda olsam eşim gelir,gerçi halsız olduğumda dayanamam ben ona giderim yanına:):16::16:

bızde bıraz karışık yaw..bende gıdıyorum o da gelıyor..kımın canı şakayla barışmak ıstıyorsa,kımde o enerjı baskınsa o gıder:nazar::1:

Bizde kavga değil de tartışmalar oluyor, onda da genel olarak tartışma sebebine göre ilk adımı atan taraf belli oluyor. :) Bu konuda ne kadar şanslıyız ki hiç sorunumuz yok. :66:

valla genelde ilk ben barışırım sabırsızım çünkü küs kalmak surat yapmak hoşuma gitmiyo..ama beni çok kzdırmışsa kırmışsa asla taviz vermiyorum o gelip şirinlikler yapıyo barışmak için:)

Aslında tartışmada haksız olan gelip barışmalı ama tabiki iki keçi(biz) haksızlık yaptığını kabul etmediği için barışma olmuyor yanaşma oluyor sadece.Şu an mesela tartıştık.Aileme yanlış şeyler söylediği-beni şikayet ettiği için.Düşünün onun yüzünden yapmadığım bir şeyden dolayı annemden azar işitiyorum.Hali hazırda bekleyen problemlerimizde var tabi.Onun ailesi bunu yapmış benim ailem şöyle demiş.Kısa keseyim mesele budur.Şimdiki tartışmamızda kim barışak biliyor musunuz ben değil...:19:

Kim haksızsa o ilk adımı atar. Ama bı keresinde ben haksız oldugum halde o adım atmıştı kiyamam:30:

sucsuzsa asla barismak icin ilk adimi atmaz...
sucluysa barismak icin nabzimi yoklar...gördü bakti olmuyor bir daha da ugrasmaz...

Her zaman sevgilim arar.
Ben haksızda olsam bekler bir müddet benden ses seda yok, kendisi arar. Ben aramasam sen aramazsın biliyorum der hep bana.

Bitti dediğimde de aynı şey oldu hep.
Dayanamıyorum, sensiz olmuyor deyip hep arayan o oldu.

Back
X