- 13 Ekim 2008
- 2.707
- 264
- 373
peki tamam denicem tavsiyelerinizi rabbime sıgınıyorum ben ve sorunu olan herkese yardım elini uzatsın huzura kavuştursun
eşimle kayınvalidem yüzünden sürekli sorunlar yaşıyorum 7 aylık evliyim ve 9,5 haftalık hamileyim bebegide aldırmak istiyorum fazla vaktim kalmadı belki ilerde bu evlilik devam ederse düşürüm dedim kendime yanlış kararda vermek istemiyorum yardıma ihtiyacım var
bu videolar resimler paylaşılırken, anne karnında yaşamla bağdaşmayan hastalıklar tespit edildiği için kürtaj olmak zorunda kalanların psikolojisi de düşünülse ne kadar iyi olur.
bu videolar resimler paylaşılırken, anne karnında yaşamla bağdaşmayan hastalıklar tespit edildiği için kürtaj olmak zorunda kalanların psikolojisi de düşünülse ne kadar iyi olur.
keşke bende düşünmeseydim aldırmayı hiç keşke mutlu olabilseydimde bebegime kıymak aklıma gelmeseydi,kayınvalidem kıskanlıgı yüzünden canıma kastetti,üstüne 1 aylıkken şiddet gördüm o kadın yüzünden sebebsiz yere kavga gürültü eksik olmadı evimden severek evkendigim halde korunurken hamile kaldım,her kadın gibi bir gün anne olmayı bende istedim ama şimdi sizce bunları yaşamış bir kadın bu evliligin gelecegini göremiyorken birde bebegi getirip onundamı benim gibi acı çekmesi dogal olan yoksa hiç yaşamamasımı? soruyorum arkadaşlar ayrılsam bir bebegin sorumlulugu hiç kolay degil babasız bi çoçuk olcak o zaman vebal olmıcakmı?
dün defalarca demek istediğim buydu, ancak ya ben anlatamadım ya anlanmak istenmedim
beni 1.5 sene öncesine geri götürdüler, bire bir o günleri yaşattılar
saolsunlar
yapmadım zaten arkadaşlar sizde kadınsınız hangi kadın içindeki cana kıymak ister beni getirdikleri psikolojik durumu anlayın artık bide severek evlendim babam vermeye razı degilken seviyorum o bana yanlış yapmaz baba dedim babamda benim vebalimi almak istemedi sevmedigi biriyle mutsuz olcaksa sevdigine varsın dedi ama o zamanlar kayınvalidemin sizofren oldugunu bilmiyodum söylemedilerde kadında hep normalmiş gibi davrandı ne zamanki ev kuruldu evlendik 90 derece degişip eziyetlere evinden kovmalara canıma kst etmelere devam etti sonunda ben patlayınca işteeşimde buhran geçirdi hamileyken şiddet gördüm şimdi sular duruldu asla bidaha olmıcak desede güvenim yok eşime zaten kayınvalidem hakkında yoruma bile gerek yok allah islah etsin onu diyorum,yaşanmışlıklar insanı o kadar etkiliyorki kendi hayatınızı bile gözünüz görmüyo ben çogu zaman yok olmak bile istedim evdeki huzursuzluj gibisi yok yaşamayan bilmez allah kimseye çektirmesin yaşatmasın bebegimin saglıklı bir ilişkiye meraba desin istedim hep çok şey istemedim üstelik ailemde başka şehirde yaşıyo yani beni tek bulunca sagolsun bindikçe bindi tepeme bende artık isyan edince ipler koptu susup hala ezdirseydim kendimi daha çok şeyler yapıcaktı bana emin olun
olumlu karar vermenize çok çok sevindim.emin olun hiç pişman olmayacaksınız ve yavrunuzu kucağınıza aldığınız gün dünyanın en mutlu insanı gibi hissedeceksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?