eşinizle sorunlarınız varken hamile kalsaydınız bebegi aldırırmıydınız?adırmalımıyım?

turamit, arkadaşım teşekkürler çok iyi geldi yazdıkların ve diger benim bu duygularımı paylaşan bütün arkadaşlarıma iyiki varsınız burda olmak beni cesaretlendiriyo benim gibi olan arkadaşlarada eminim güç veriyosunuz allah hepinizin ne muradı varsa versin

Tarzın kafa bulup dalga geçmek üzerine, o yüzden ileriye gitsen ne olur, gitmesen ne olur.

Ben kiminle kafa bulup, kiminle dalga gececeğimi cok iyi bilirim merak etmeyin, üye seçme sınavım gelişmiş durumda.

Ki sizinle dalga gecmedim.

Off sizin yüzünüzden ceza yemeye niyetim yok benim.

Kesinlikle aldırırdım. Ama siz benim aldırmamı dikkate almalı mısınız? Almamalısınız elbette.
Bu fikrimin ardını benim yaşamım belirler. Belirlemiştir. Tamamen farklı zeminlerden yetişen kişilerin
kritik bir karar da etkili olması, mantıklı bir fikir edinme değildir.
Sizi bilen, yaşamınızı bilen, fikrine güvendiğiniz kişi ile paylaşıp ama yine kendi kararınızı kendinizden alarak karar vermelisiniz.
Mantığın öne çıktığı, duygunun değil.

Sabır ve kolaylık dilerim size..

allah o kadar büyükki belki bu bebek kurtARACAK evlliğini insanlar deli gibi isterken olmuyo...
2 yıllık evliyim ve yaşca sen küçüğüm ama bebek sahibi olamiyorum...belki bu sizi yakınlaştıracak eşinin bu durumdan haberş var mı peki gebeliğini biliyomu ona göre yorum yapmak daha doğru bence ..kusura bakma geçmişleri okuyamadım

Büyük konuşmak istemem ama böyle bir adamdan değil çocuk yapmak onla aynı yatağa bile girmezdim

Hamile kalmışsamda aldırmazdım, kıyamazdım...

geri dönüşüm yoksa,10 haftadan küçükse aldırırdım,doğurduktan sonra boşandığım adamla konuşmak görüşmek zorunda kalıcam çekemem

sıkılınca yaz canım. hepimizin günü gününü tutmuyor hele hamilelikte... hani dedim ya kayınvalidem gebeliğimi öğrenince ilk lafı "durmaz o bebek" oldu o gün hiç takmadım boş bulundu dedim geçtim. ama yarın olsa belki kaç gün ağlardım... hergün başka oluyor insan gebelikte...

ama bak düşük riskim var nasıl korkuyorum yavruma bir şey olacak diye biliyor musun? şükür kanamam geçti. hiç kötü şeyleri düşünmüyorum gene de... burada kızlarla yazışıyorum. netten dizi izliyorum... canımı mı sıkacak biri hemen konuyu değiştiriyorum...

sen de herşeyi duymayacaksın... herşeyi görmeyeceksin... sana yazık bebeğine yazık... insanların bin türlü çeşidi var.

ayrıca kimin evliliği her gün hergün senelerce mükemmel geçmiş... yok öyle birşey.... ilk zaman büyük aşk ile beklentin çok oluyor. herşeyi takıyor insan, yeri geliyor cahillik de ediyor. yaşın kaç olursa olsun. yeni evliyken ilişki anlamında herkes cahildir. bazı şeyler zamanla oturuyor. erkek için de öyle. çok yeni evlisin sen.

öpüyorum canım. bebişinle Allah'a emanet olun...

aldırma...çoğu insan kaynana sorunu yaşıyo...heleki beeeen hamile kaldığımda...kaynana nerdeyse kalp krizi Geçiriyodu heheheeee......ama eşim ve ben birbirimizi çok seviyoruz...o kara çalı bizi ayıramadı ...bebekte süpper oldu.....bir ben bir sen birde BEBEEEEK...LAY LAY LOOOOOM......

alemsin ya... mutluluğunuz daim olsun.

alemsin ya... mutluluğunuz daim olsun.

sağol ...Allah sanada versin.... kızım şimdi iki yaşında çoook tatlı teyzesi koccaman kara kara gözler lüle lüle saçların arasından bi bakıyo anneeee diye...

o cadı kaynanada görcem torunu diye on numara çeviriyo ıııınş ....afedersiniz n.... gösteririm. uyuz ...olmasın diye ne dualar etmiştir Allah bilir...

desteginiz için teşekkür ederim arkadaşlar sagolun allah mutlulugunuzu bozmasın

aman canım sakınn

ALLAH cc verdiği canı sen nasıl alcaksın

ben 5 yıllık evliyim bak bebek bebek diye ne hale geldik ama vermedi MEVLAM

ha 15-20 yaşındaki birini öldürmüsün
ha karnındaki minik mucizeyi
hiç bi farkı yok inan
hemde çok büyük günah
Rahmine sıkı sıkıya tutunmuş bebeğini alacaklar ordan

kürtaj nası bişeydir bilmiyorum ama şırıngayla çekiyolar yapma sakın yapmaaa

her evlilikte var sıkıntı

heleki senin sıkıntın kayınvalide yüzünden zamanla atlatırsın inşalla......

Canım inan aldırmama kararına o kadar çok sevindim ki..
Aldırsan ömür boyu pişmanlığını yaşayacaktın...
Ben de hamileyim senden 5 hafta öndeyim..
Bu bebek aile yapacak sizi..
Kayınvalidenizin "bebek" diye bahsettiği kocanız, baba olacak..
Eşinizle herşeyi sakin sakin konuşun..
Umarım herşey dilediğin gibi olur..

Son düzenleme:

Katılıyorum, kısa ve net.

............

Vazgeçmenize sevindim..Hayır ve huzur getirsin bebeğiniz sizlere inşaallah.

kararından vazgecmene cok sevındım....neden bılıyomusun cogu ınsan hamıle olamıyor yıllardır bebek ısteyen kavusamayan ınsanlar var senın karnında allahın verdıgı bır hedıye var canım.... su an senın yaman gerekn allaha sıgınıp dua et evlılıgınızın kurtulması ıcın esıne daha ıyı davran kayganayıda bosver kapat kapını koy mesafenı bır arada olmadıgınız zaman ne dedıgınıde duymazsın daha mutlu olursun

Sokaktan geçen bir çocuğu öldürün ..
Öldürebilirmisiniz ?

Eğer onu öldürürüm dıyebılıyorsanız hıc durmayın kurtaj olun ..
Ha sokaktaki bir çocugu öldürmüşsünüz ha karnınızdakini..
ikiside cinayet ..
ve siz katil olmak üzeresiniz..
Cana kıymanın hıcbır mazeretıde yok.

slm evliliğin daha çok yeni ve ilk zamanlarda bu tür kavgalar çok oluyor.evliliğin oturması önceniz olsa bile birbirinizi tanımanız 3 yıl sürüyor.bence o bebeğe kıyma.ben 7 aylık hamilyim ve rahim yumuşaması nedeniyle yatıyorum sadece tuvalete kalkıyorum ve günüm dua ile geçiyor bebeğime bişey olmasın diye.sadece bebeğine yoğunlaş kötü hiçbirşeyi duyma ve cvp verme zamanla herşey düzelir bu kadar kesin konusuyorsun dersen alasını yaşadım yaşıyorumda.4yılımıza girdik ve eşim yeni yeni beni anlamaya ve hak vermeye başladı.ileride bu çocuğu hatırlayıp ömrünce vicdan azabı yaşama derim.acizane benden bu kadar.hakkınızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…