Tarzın kafa bulup dalga geçmek üzerine, o yüzden ileriye gitsen ne olur, gitmesen ne olur.
canım, o annelik endişesi.... bak ben ilk ay adet gördüm, 2.ay kanamam oldu sancım, evde test yaptım gebeyim. kayınvalidemin ilk lafı "durmaz o bebek" canı sağolsun bazı insan böyle. benim düşük riski taşımamın nedeni de, görümcem doğum yaptı, hastanede taşta yattım yanında. kaynanam görümcemin evinde kaldı. ben teklif ettim. ben daha gencim diye. üstüne kaynanam da hasta oldu. evde yeni doğum yapmış kadın yatıyor, kaynana yatıyor, ilkokulda bir çocuk hasta, gelen gidenler.... çok yoruldum... bebek sesinden uyuyamıyorsun zaten, yemeği pişirmeyi bırak hazır yemeği tabağına alıp yiyemiyorlar herkes hasta.... neyse hamile olduğumu bilmiyorum... bu kadar yorul... eşim geldi aldı beni, gebe oldumu bilmediğimizden dikkat de etmedi... kanamam oldu... hamile olduğumdan şüphelenmem ile düşük yaparsın kesin lafları havada uçuştu... neyse doktora gittim, riskim var ama bebeğim duruyor. çok yormuyom kendimi. ilaç kullanıyorum kanamam durdu şükür. kayınvalideme "yoruldum ya bilmiyordum diyıkkat etmedim ondan kanamam oldu sanırım" dediğimde "aman ne yoruldun ki" dedi. ama orada milletin yanında, eşimin yanında "Allah gelinimden razı olsun o bakıyor hepimize" diyordu. "düşecek çocuk düşer dinlenmene gerek yok" diyor kadın :) inan takmıyorum ya...
milleti boşvereceksin, eşin de sana adil davranmayı öğrenecek.... bu kadar... bunlar hemen olmuyor.... sen kendine de bakarsın, çocuğuna da.... eşin de artık baba olacak, aklını başına alacak... olmadı birlikte aldırırz. taktik veririz sana...[/QUOTE]
burasini anlayamadim neyin taktigini vereceksin ??
EŞİNİN AKLINI BAŞINA ALDIRMASI İÇİN, KAYINVALİDEYİ İDARE EDEBİLMESİ İÇİN "eşin de artık baba olacak, aklını başına alacak... olmadı birlikte aldırırz. taktik veririz sana...
turamit, arkadaşım teşekkürler çok iyi geldi yazdıkların ve diger benim bu duygularımı paylaşan bütün arkadaşlarıma iyiki varsınız burda olmak beni cesaretlendiriyo benim gibi olan arkadaşlarada eminim güç veriyosunuz allah hepinizin ne muradı varsa versin
aldırma...çoğu insan kaynana sorunu yaşıyo...heleki beeeen hamile kaldığımda...kaynana nerdeyse kalp krizi Geçiriyodu heheheeee......ama eşim ve ben birbirimizi çok seviyoruz...o kara çalı bizi ayıramadı ...bebekte süpper oldu.....bir ben bir sen birde BEBEEEEK...LAY LAY LOOOOOM......
alemsin ya... mutluluğunuz daim olsun.
Ya arkadaşım sen çalışmıyo musun? Boşanmak diye birşey var dimi?
Eğer doğurmaya karar verdiyseniz gerçekten, bebeğinizi kollarınıza aldığınızda bambaşka biri olduğunuz farkedeksiniz.
Elbette ki çok zorlanacaksınız.
Evliliğinizi devam ettirseniz de ettirmeseniz de.
Ama o muhteşem küçük şeyle yaşamaya başladığınızda aslında hiçbirşeyin ondan daha değerli olmadığını görecek, size çok şey acı vermeyecektir.
eşimle kayınvalidem yüzünden sürekli sorunlar yaşıyorum 7 aylık evliyim ve 9,5 haftalık hamileyim bebegide aldırmak istiyorum fazla vaktim kalmadı belki ilerde bu evlilik devam ederse düşürüm dedim kendime yanlış kararda vermek istemiyorum yardıma ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?