Eşinizle veya sevgiliniz le aranızda ne kadar boy farkı var ?

Aynı boyda sayiliriz1-2 cm o uzun
Ama sevgi saygı olunca bunlar önemsiz oluyor.. Halam enistemden baya uzun bi sorun yok aralarında, hatta banannem kızım bu senden kısa, demiste Enistem bu lafı duyunca, kisalarin sevmeye hakkı yokmu demis

13 cm eşim uzun.

Canım böyle şeyleri kafana takma. Aranızda aşk sevgi olduktan sonra hiç önemli değil boy kilo bu tür şeyler

Benim 28 cm ve bu benim eksik olan ozguvenimi daha da yok ediyor yanlış mı düşünüyorum

Bizim de en Az bi 22 cm var. Ben 168 o 190 civarı. Benim hoşuma gidiyor. Zaten hayatıma 3 erkek girmiş 3 ü de aynı boyda. özgüvenini azaltıcak bir şey yok. Topuklu da giydin mi çok şık duruyor bence ki ben çoğunlukla giymiyorum bile çok sallamıyorum.

Bana sorarsan erkeğin enine boyuna kadından iri olması gerek. Şahsi görüşüm tabi. Eşim 20 cm uzun benden. Ama mesela onceden eşimin pantolonu bana olmazdı. O derece kilo farkı vardı. Pantolonu niye denedim derseniz tamamen kompleks. Su an esimden20 cm kısa 20 kilo da zayıfım baya gırgır konusu oluyor evde. Biyerden alıp biyere koyuyor rahatlıkla beni. Eskiden hayır bu koltukta ben uzanıcam derdim tabi gücü yetmediği için orda kaldırdım. Şimdi alıp karşı kotuğa koyuyor beni:)) hiç agırlığım kalmadı evde ama hep eşi yanında çıtı pıtı duran kadınlara ozenirdim memnunum o yüzden.

Ben 1.71 eşimde 1.74 gayet memnunuz sadece benim için topuklu konusu sıkıntı :)

1.75 ne kiz? Bizim gibi 1 bucuk metreleri ezmek icin mi gorevlendirildin
Hihi estağfurullah olur mu öyle şey
Baba tarafı uzun olunca böyle olmuşum :)))
Küçükken daha sen kendine uzun koca bulamayacaksin derlerdi hep 1.90 o buldum mutluyum

158 ben, 182 o. yani 24 cm. çok takılmıyorum bu konuya, o da sorun etmiyor hatta hoşuna gidiyor, minniş diyor bana :) siz de takılmayın.

17-18 cm kadar var 20 cm den fazla olsa bende kafaya cok takardim heralde ama suan bi problem yok gibi duruyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…