- 13 Eylül 2018
- 1.748
- 2.746
- 133
- Konu Sahibi Maariftakvimi
Bu arada internetten tanışmaya da bu kadar kapalı olma bence. Donanım forumdan uzak dur yalnızca inanılmaz ölücüler varama mesela eczacıların olduğu bir foruma falan katılabilirsin. @banabirmasalanlatbaba oraya da bi ara el at
ihtiyacı var oranın sana jdjdjd
Valla ben oyle duzgun insanlarin takildigi bi forum gormedim birak evlenmeyi en azindan iki muhabbet etmek icin isterdim oyle bir yer bulmayi
Eski zamsnlarda cok vardi ama suan pek bilmiyorum
Hakli oldugunuz çok nokta var ama saysam bi dolu gerekce var elle tutulur yada maneviSelam, ilk olarak “peki sen bu bilgi ile tam olarak ne yapacaksın?” Şeklinde bir yorum yazmak için girmiştim.
Şeytan dürttü, eski konularına bakayım diye düşündüm, cidden içim buruldu.(iyiki eski konularını kapatmamışsın, bu akşam biraz yargı modumdayım çünkü)
Bu yaşa kadar hiçkimsenin sana açılmaması, bir flörtün ve ilişkinin olmaması asla normal bir durum değil, hayır bunun tiple,hayat tarzı şu bu ile alakası yok.(mağarada en ilkel şartlarda yaşayıp sevişmeyi keşfeden bir türüz biz).Şahsi fikrim, bilinçaltında bu durumla ilgili kesinlikle bir negatiflik var.(travma, çeşitli yanlış inanışlar, yanlış kodlamalar vs.) sen istiyorum zannederken bilinçaltında istemene engel olan çeşitli blokajların varsa kimse sana gelmez/gelemez.itersin çünkü(evine gidip seni öptüğü için ağlama krizine girdiğin zavallı adam örneği..)
Bu durumla ilgili bir psikologla görüştün mü?Burada öyle sıradan sıradan “aman canım zamanı var böyle şeylerin, zamanı gelince hiç anlamadan oluveriyor ilknurcum falan yazanları salla sen..
Bu durumla ilgili önyargısız bir şekilde araştırıp düzgün bir yardım almanı tavsiye ediyorum.
Aslinda isin ic yuzunde psikolojide yatan gerekcelerde oldugunu biliyorum ama iste hangi birini anlatayim ki
Ama soyle soyleyeyim kisaca belki cinsellik yasamamis olamda olmam din toplum baskisi degerler gibi bircok etken var ama
Hayatimda birinin olmayisina gelirsek kucuk bir cevrede baskici bir ailede buyudum yillarca kendim icin cinsiyetime dair en ufak bir detaya izin vermeye cekindim misal suslenmek vs bunlari hic yasamadim belli bir donemden sonra jendimi fixiksel olarak salmis bulundum aslinda yazacak o kadar xok sey car ki neresinden tutup neresinde sonlandirayim bilmiyorum