Canım inan erkekler genelde hep aynı çocuk varmı peki
Bence ikinizde de sevgi tükenmiş. Özellikle eşinizde. Size böyle davranmasına ve hissettirmesine izin vermeyin. Onu çocuk gibi avutmak için evlenmediniz..
Anladım canım bende çok yaşadım bu tarz kaprisleri 8 yıllık evliyim bende pwki wşinle vu rahatsızlığını hiç konuştunmu zor bi surum esasında
Amannn arada tek yatmak iyidir. Biraź çapraz yatacan , biraz amuda kalkacan ohh missss.
Benim esimde inattir küser konusmaz ve gicik olurum bu huyuna ama yatak ayirmaz hatta ben ayiririm cok sinirlendiysem salona yollarim. Böyle küsmeler uzatmalar falan sevgiyi azaltiyor hatta onun yoklugunada alistiriyor bunu esinize tatli dille söyleyin. Arada ayri yatmak güzel oluyor küsmesemde yolluyorum iceriye ikimizde yanliz yatmayi daha cok seviyoruz genis genis oohhh
Senin de onun gibi vurdumduymaz davranman gerekiyor. Bu sorunu aştığınızı ve bir kaç gün sonra tekrar tartıştığınızı varsayalım. Yapman gereken tek şey senin ona trip atıp yastığını yorganını önüne atman. Al git odanda uyu zaten varlığın da belli değil yokluğunda demen gerek... Hem küsme nedir çocuk gibi birbirinizden uzaklaşmanıza sebep oluyor ama farkında değil kocan. Normalde sorunları dile getirdiğinde nasıl tepki veriyor, mesela bu ayrı oda da yatma mevzusuna?
Çok kavga ettiğimiz olmuyor. Ben öfkeliyken ben onunla yatmak istemiyorum açıkçası. Zaten tek uyumayı tabiatim itibariyle çok severim. Ama eşim ayrı yatmaktan hoşlanmıyor. Hepten geriliyor aramız.
Sizin durumunuzda da ben eşinizin sizi sevmediği hissine kapıldım. Siz emin misiniz sizi sevdiğinden? Eminseniz emin olmamanızı öneririm.
Yani adam pek umursamıyor sizi sanki. Umarım ben yanılıyorumdur?
Alışırsam diye korkuyorum
Ne kadar tartışırsak tartışalım yatağa yatınca sımsıkı sarılırız tabi bir araya gelebilirsek. Eşim askeri personel ve yurt dışındıMerhaba.
Benim derdim eşimle her tartışmamızda yatakları ayırması ve kendi uyuduğu odanın kapısını da girmemem için kapatması.
Biliyorum çok çocukca ama bu da onun karakteri. Yani o kadar alıştım ki ya da artık değiştiremediğim için kabullendim ki bu konuda konuşmaktan yoruldum zaten.
Asıl sormak istediğim konuysa iki hafta oldu eşimle odaları ayıralı baya nerdeyse sıfır konuşma var aramızda. Bana çok tavırlı istemezse sorularıma cevap vermiyor. Hatta odasından çıkıp salona gelmiyor. Resmen orada yaşıyor. Önceleri hani beraber uyumak çok önemli diye düşünüp alttan alıp aynı gün olmasa da bir kaç gün içinde bir şekilde hallederdim mevzuyu. Her zaman suçlu benmişim gibi lanse edilmesine razı gelerek. Hoş bu kez de bir kaç kere geri adım attım ama karşı taraf hala küs.
Bugün farkettim ki onunla uyumamak beni o kadar da etkilemiyor. Yani şöyle kocamı özledim gibi bir durumdan ziyade evdeki gerginlik rahatsız ediyor beni. Ve arada keşke ben de naz yapabilsem ve ya onun gönlümü yapmak için uğraştığını görsem. Acaba sevgim mi bitiyor? Bitse de o kadar alışmışım ki ona anlamam galiba.
Bu arada 6 yıllık evliyiz. Çocuğumuz yok.
Bu konu hakkında düşğnceniz ve tavsiyeniz nedir?Siz de tartışma sonrası iletişim nasıl ilerliyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?